Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2017. 10:40

Moj nije kakao vec 4 dana. Prorijedilo se nakon 6-7 tjedana. Kad se pokaka onda bude jako puno, zuto i gusce nego prije.

Charmed
    26. Srpanj 2017. 11:03

Ok već sam se počela pitati koliko dugo neće biti "prave kakice". Taman smo prošli 7tj. I sad ima onak malo pokakano svaku pelenu. Čekam od jučer ono do pasa xD

Trenta
    26. Srpanj 2017. 11:12

Mi smo na aventu ali ne curi tako puno sa strane. Samo kada halapljivo jede. 
    Menge hvala bogu nema niti je zelim vidjeti. Ako ne dodje zbog sexa, veselim se novoj bebi:)

NevaNevičica
    26. Srpanj 2017. 13:52

Ofnica

Neva, a kakva jesti fora sa nekim sistemom unutra, jel to komplicirano prati? Gledala sam staklenu od 150ml i cini mi se superhttps://www.babycenter.hr/dr-browns-bocica-staklena-siroko-grlo-150-ml-options-5100-610666.html
    Imas ti staklenu ili plastičnu?
    Ma meni je najgore sta njemu kad jede curi iz kutova usana pa mu stalno stavljam tetricu ispod brade, cak bi se i obi slinčeki prenatopili. Mislim da mu oblik dude od svekra ne paše skroz jer se u donjem dijelu malo širi pa mu to mozda otežava, kod Dr brown koliko vidim duda je ravna u cijelom svojem dijelu?

Dobije se četkica za čišćenje, nije komplicirano. Mi imamo plastičnu i moram se pohvalit da ju sve manje koristimo jer nam dojenje ide sve bolje  

Ninche9
    26. Srpanj 2017. 14:19

Nedavno smo pisale o dudama.. evo moj je danas bio gladan al nisam bila u prilici u tom trenutku dati mu da sisa pa sam mu dala dudu cisto da ne place u tom trenutku( koju je cak dobro prihvatio) i zaspao 2 puta s dudom..a kad smo dosli doma i ponudila mu dojku sisao je kao je nije jeo 3 dana i 3 noci. Znaci nije pravilo da ce beba bacit dudu i izkljucivo trazit dojku ako je gladna..moj je dudao dulje od pola sata bez plakanj, uspio je i zaspat a bio gladao kao vuk..

26. Srpanj 2017. 15:00

LlamaFace

Nadam se da ce i meni M izostat do daljnjeg ali zbog dojenja,ne zbog nekih drugih stvari 😅 vec sam odradila najgore scenarije u glavi..a kad koristimo bocicu (kad moram skocit negdje pa se izdojim za svaki slucaj) onda koristimo onu od izdajalice (lansinoh) i bas mu je dobra,ne naguta se zraka i nista ne leti okolo.

Bas sam proucavala i cini se da je dojenje kao kontracepcija sigurno samo ako se iskljucivo doji na zahtjev i ako se ne kombinira s bocicama i varalicama. Sisanje odgodjuje ovulaciju, ali ne i izdajanje. Mora se po danu dojiti svaka 4 sata, a po noci svakih 6. Ja vise ne dajem bocicu ni varalicu, a i tako sam oboje dala sve zajedno dva puta. Ne zelim da mi menga dodje. Ta metoda kontracepcije se zove LAM i sigurna je od 98 do 100 posto. 

Charmed
    26. Srpanj 2017. 15:16

Lagertha

LlamaFace

Nadam se da ce i meni M izostat do daljnjeg ali zbog dojenja,ne zbog nekih drugih stvari 😅 vec sam odradila najgore scenarije u glavi..a kad koristimo bocicu (kad moram skocit negdje pa se izdojim za svaki slucaj) onda koristimo onu od izdajalice (lansinoh) i bas mu je dobra,ne naguta se zraka i nista ne leti okolo.

Bas sam proucavala i cini se da je dojenje kao kontracepcija sigurno samo ako se iskljucivo doji na zahtjev i ako se ne kombinira s bocicama i varalicama. Sisanje odgodjuje ovulaciju, ali ne i izdajanje. Mora se po danu dojiti svaka 4 sata, a po noci svakih 6. Ja vise ne dajem bocicu ni varalicu, a i tako sam oboje dala sve zajedno dva puta. Ne zelim da mi menga dodje. Ta metoda kontracepcije se zove LAM i sigurna je od 98 do 100 posto.

Ja dojim na taj način i dobila mengu...ne bi se ja baš pouzdala u to...

Ninche9
    26. Srpanj 2017. 15:38

I ja isto tako pa mi je dosla nakon 5 tjedana.. doktorica u bolnici na kontroli nakon poroda mi je rekla da razmislim o nacinima kontracepcije jer dojenje ne znaci da ne mogu ostati trudna.. 

• Kokica
    26. Srpanj 2017. 15:52

Ofnice mi koristimo bocice tommee tippee i odlicne su. Preporucam. 

Ofnica
    26. Srpanj 2017. 16:32

Kupila Dr brown, preporod!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.