Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    27. Srpanj 2017. 15:04

Cure drage,moja je zaspala na kraju u pola 9!Ja se ustala u pola 1,strgana sam!Muz me pita zakaj ne spavam,,a ja se razbudila skroz!I rucak sam napravila,a oko 6 sam pospremila nered po stanu!Budite sretne ako vam prek dana nece spavati!Puno je lakse to podnijeti

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

NevaNevičica
    27. Srpanj 2017. 15:07

mamika3

NevaNevičica

Cure imali koja one ljuljačke za bebe, kakva su vam iskustva, koje imate? Ja razmišljam o kupnji jer moja princeza budna želi biti sano na rukama. Ležanje u kolicima ne dolazi u obzir.

I ja sam razmisljala o ovome!Moja sad hoce gledati uokolo,nosila bi se,a iz te ljuljacke bi nesto bar vidjela!Mozda ju i uzmem!Ima u Sparu,cca 250 kn

Ja sam gledala na webu Bubamare ima ih svakakvih, sa muzikom, igračkama, vibriranjem, bez ičega... Cijene su od 250 pa do preko 1000kn. Od tolikog izbora ne znam što bi na kraju, dobro ove od 1000 neću  

• Sanjalica23
    27. Srpanj 2017. 15:51

Ninche9

Ne koristim sesiric (vise), ne izdajam (jos), varalica je jucer prvi put ubpunom smislu te rijeci posluzila (zavarala dijete) a sta se tice pauze nocu, a sta cu ako dijete spava, i dobro da spava
    Mozda kod tebe stvarno bude funkcioniralo, daj Boze. Bolje da je nema sto duze

Da li si imala bolne bradavice nakon ukidanja sesirica? 

27. Srpanj 2017. 15:57

Ninche, al ni moj se ne budi nocu ustvari - drugi ga ni ne cuju, al na rodama ima uputstvo da ako nocu cujes mljackanje, pomicanje, uzdisanje da mu ponudis sisu i onda on to u snu obavi  Nevezano uz kontracepciju... mozda nekome pomogne... ako ja preskocim te znalove on ce mozda nastavit spavat, al ce se zato probudit zivcan i plakat ce i biti ce mi ga teze ponovno uspavati... muza ce probudit, a i susjede, a i mene ce razbuditi jos vise. Nama to tako funkcionira da noc prodje mirno, tko zna do kada ce to tako...

Eloa
    27. Srpanj 2017. 16:02

Hvala na savjetima za sterilizaciju curr...
    Sto se tice ljuljacke mi smo za vikend dobili free on vibrirajucu lezaljku iz bubamare i skroz sam zadovoljna... Jan voli biti u njoj ,al ne predugo. Ima razlicite vrste melodija, vibrira, a ljulja se dok on mase rukama i nogama... A kad sam bila u bolnici cimerica je imala neku ludu ljuljacku za bebu koja kosta 1200 kn, ali mala joj je non stop u tome bila...  
    Jooj, moj Jan danas opet od jutra nije spavao, i sad kad je konacno muz dosao s posla sam mu rekla da ce sad on preuzet da odmorim na kratko, sad je njemu zaspao! 

Mamicaaa
    27. Srpanj 2017. 16:06
    Mi imamo ovu ljuljacku koja vibrira a kad se mali sef mrda onda se jos i ljulja 🤣 racic svira i svijetli..e sad ovisi kakve je gospodin volje, nekad mu je super, a nekad vec nakon 5min place..cijenu neznam jer smo to dobili na poklon 😊
    Mi imamo ovu ljuljacku koja vibrira a kad se mali sef mrda onda se jos i ljulja 🤣 racic svira i svijetli..e sad ovisi kakve je gospodin volje, nekad mu je super, a nekad vec nakon 5min place..cijenu neznam jer smo to dobili na poklon 😊
    Eloa
    27. Srpanj 2017. 16:06

Sjetih se, od cimerice ljuljacka se zove babybjorn

Trenta
    27. Srpanj 2017. 16:10

Mi smo dobili fenomenalnu ljuljacku na poklon http://www.4momsuk.co.uk/ mamaroo ima je u svijetu medija. 
    Ima nekoliko modula ljuljanja ( auto voznja, valovi, njihanje...)i zvuka( fen, otkucaj srca, kisa...ili se spojis s mobom i pustas svoju glazbu). 
    Spasilo nas da nije stalno na rukama. 

27. Srpanj 2017. 16:46

Icucek Trenta, kak to izgleda super cool, ali i skupo. 

• blu5
    27. Srpanj 2017. 17:22

Ja sam isto gledala ovu mamaroo i stvarno je skupa snobzirom da je beba u njoj mozda 4 mjeseca?Da mi je prvo dijete i planiram imat jos uzela bi je sigurno, a ovako necu.Mi smo uzeli u Bubamari ovu od 250 kn, i mala bude malo u njoj, nista previse al jos je i premala.Cure, kad ste prijavile bebu i predale zahtjev za jednokratnu pomoc na hzzo, nakon koliko ste dobile novce?Cure iz Splita,jeste predavale u kotar isto za naknadu od grada?Ako da,nakon koliko je tu bila isplata?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.