Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    26. Srpanj 2017. 23:19

Eloa

Moj malac je danas budan od 10h ujutro,sad je 19:20!!!! Zaspao je dva puta po 5 minuta i probudio se. Nije kakao od prekjucer pa ga mozda to muci…

Ajme,sta mu bi?A jel bio nervozan ?Bas je dugo bio budan!!!Moja pak prespava cijele dane!Pohotovo ako negdje idemo,voli se voziti i naravno onda zaspi!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Srpanj 2017. 23:23

Ofnica

Cure koje koristite ad ili dajete dohranu na flasicu…koje imate bočice? Ja imam avent ali nisam bas zadovoljna. Iako je duda prirodnog oblika, kad mali jede, stalno mu curi sa strane, ziher se prolije oko 10-20ml.
    Jel koja ima Dr. Brown bočicu i kakva su vam iskustva?

Obicne plasticne!Jedna iz Kauflanda,druge dvije iz dm-a!Nisam htjela staklene jer sam nespretna!😆Nis joj ne curi sa strane,al to joj je genetski,na mamu!Sve treba pojesti,do kraja...😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    27. Srpanj 2017. 01:08

Hehe Mamika, dobra si! 

mamika3
    27. Srpanj 2017. 02:54

Ofnica

Hehe Mamika, dobra si!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    27. Srpanj 2017. 07:27

Jos smo budni.....😧😩😩

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Eloa
    27. Srpanj 2017. 07:41

Mamika, nije bio nervozan uopće..jedino su ga povremeno tijekom dana mučili grčevi, ali to je kod nas klasika... Zaspao je on par puta na par minuta i kad bih ga stavila spavati i spustila sa sebe kroz par minuta se probudio, mašući rukicama, sretan, uopće nije bio nervozan... Jučer smo imali troje goste pa je možda čovjek htio sve njih vidjeti i družiti se s njima-ipak je dobio tri poklona :D Prije kad bi se vozio u kolicima je stalno spavao, a sad prekjučer je tri sata bio budan  u njima... Dobar, ali budan :)

Moj ej do pred par dana prespavao veći dio dana i skoro cijelu noć...Očito se sad tu nešto mjenja, ali ja kažem nek on meni bude budan po danu, samo nek spava po noći.... Znači, vi još mjenjate dan za noć..uf, ne bih ti bila u koži...

Viidm da pričate o sterilizaciji, da meni to prokuhavanje već ide na živce, jel postoji neki multifunkcionalan sterilizator u koji mogu strpati i flašice, i posudice za spremanje mlijeka i dude i sve? 

• blu5
    27. Srpanj 2017. 08:59

mamika3

Jos smo budni…..😧😩😩

Ajme mamika🤤Moj je isto bila budna al sam probudila muza neka je nosi i naspavala sam se!Mene muci dal da je pocnem skidat?Danas joj je 13 dana  i nosim joj bodi kratkih rukava, preko toga dugu pidzamicu.Kad ste vi svoje skinuli?

Meri
    27. Srpanj 2017. 09:45

Ja sam svoju odmah oblacila samo u jedan sloj odjece - bodi dugih rukava i hlacice s carapicama. Tako za dan i za noc. Cini mi se da sam joj nakon 2 tjedna pocela oblaciti kratke rukave. A kad je jako vruce onda je samo u kratkom bodiju, sa ili bez carapica. Tako je i spavala po vrucim nocima, pokrivena plahticom. A kad su ove malo hladnije noci, obucem joj jednodjelnu piđamicu, bez bodija ispod jer i dalje u stanu bude 25-26 stupnjeva.

Trenta
    27. Srpanj 2017. 09:53

Mi nikako se rijesiti bolnica. Nakon sto sam bila s malim 5 dana sad sam ja na redu. 
    Ovo vam ujedno pisem i kao savjet da odete ginicu ako niste nakon 6 tjedana. Naime, otisla sam jucer i izgleda da mi je nesto ostalo u maternici, ili posteljica ili se stvorio ugrusak. U svakom slucaju, sh**. Vec mi je dosta bolnica sam to cu reci. Jos mi ginic ide na godisnji i razmisljam dal da odem sad kad sam 5 tjedana, jer je poslije na go ili da odem poc 9 mj. Kad ono, imam sta cuti- da sam tempirana bomba:(

Trenta
    27. Srpanj 2017. 09:54

Sto se tice spavanja mi vise nemamo pravila. Preksinoc odrapio 10 sati po noci jer se cijelo popodne mucio s grcevima. Jucer pak nis nije spavao od 3-5 ujutro. Prek dana kunja, dok ne krenu grcevi od 6/7 do 11 (produzilo se) navece

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.