Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nella1211
    24. Srpanj 2017. 13:46

Ajme cure drage nama je skoro 2 miseca al ja probala,kao ajde vrime je i za sex.. jadan muz..al meni ko da su zasili sve zivo doli.. mene toliko bolilo da smo nakon 3 sekunde odustali... jednostavno ka da je sve doli zacepljeno nema prolaza... jadan 😣😣🙈... e da moja nesto zajebaje danas kad vidi sisu uzas..place nece da jede.. ja mislin da joj je preeeevruce.. jer dok su bili ovi finiji malo laksi dani nije nam se to dogadalo. A sican se da je bia slican scenari isto kad je bilo vrilo jednu noc.. 

A.M

Nella1211
    24. Srpanj 2017. 14:19

Zene moje drage.. triba bi mi neki tekst za pozivnice za pir i krstenje.. skupa cemo proslavit sve.. a neman ideju kako to spojit.. jeli ima ko ideju..🤗🤗🤗

A.M

• blu5
    24. Srpanj 2017. 20:01

Uh, rado bi ti pomogla, al pojma nemam!

• Sanjalica23
    24. Srpanj 2017. 20:26

Cure koje dojite,koliko su vase bebe dobile za   pevi mjesec dana na kilazi? Bojim se je li.dovoljno da sisa ili da ukljucim ad? Hvala lp

• Sanja...
    24. Srpanj 2017. 21:21

Moj je dobio kilu od dana i kilaze kad je izasao iz bolnice do 1 mj. 

MalaRuzica
    24. Srpanj 2017. 22:13

Nama je tek 7 dana, i u tri dana kako smo doma dobio je 320 g, sbe me strah koliki ce biti ako ovako nastavi jesti 😆 

koskica
    24. Srpanj 2017. 22:37

Jao
    kako vam maleni lijepo napreduju. Moja mala je prava ljenčina što se tiče sisanja. Ona bi samo na flašicu jer joj se neda veći. Ugl. Prvih mjesrc dana samo na sisi mi je dobila 560g, a drugi mj samo 330g to je bilo premalo i sad kombiniramo sise, izdojeno i AD.

url=https://lilypie.com]

Nella1211
    24. Srpanj 2017. 22:38

Moja 2kg u misec ipo dana.. 

A.M

Ninche9
    24. Srpanj 2017. 22:57

Dobio je 1kg u 1mj i narasao 1.5cm. 

Eloa
    24. Srpanj 2017. 23:22

Moj je dobio 1kg u mjesec i pol,bas iz razloga sto je preslabo vukao kojih 2-3 tjedna a i imali smo operaciju i vukli se po bolnicama...sad smo kao i koskica-vecinom na izdojenom mm, plus AD...

Mi smo danas isprobali sesirice-na prvu mi se cinilo kao da vuce i pije ko lud, sve iznutra sesirica je bilo bijelo od mlijeka i poveselila se, vukao je 15minuta i onda otpustio i nije vise prihvacao sisu, tad sam pomislila da se super najeo.zaspao je ko top nakon podoja. Kad ono budenje za 5 minuta-vika,galama.. Opet ja dala sisu sa sesiricem, opet on vuce pa spava... Nakon pola sata takvog dojenja dala mu jos AD i sve je potamanio. Uzalud mi trud sviraci! Idemo sutra u nove pobjede

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.