Helee, sretna godidnjica.
Abies. Gad muski. doci ce i tvoji dani..kad djeca porastu! tko je tvor?
Bellaru, ja malo jedem pi monntignacu, malo pi dukanu, a malo zderem sta vidim. to je moj zivot inace. sad sam na nicem. ustvari derem po slatkom ko nikad..
Ja isto ne kuzim to peglanje. ja to ne mogu. samo mm kosulje i hlace..to moram.
Kissssss svima
Kakve dijete?i ja po slatkom ko nikad,to mi psihoterapija uz vas
Abies,drzi se!ko sto kaze Sanjarka,sutra novi dan!
Ja bila kod frizera i jos mm valjda skuzio da sam na rubu i danas uz to sto je cuvao malu dok sam bila tri sata kod frizera i usisao cijelu kucu!Eto danas mi je bas opet drag nekako🤗
Masho,tvor je svekar od Abies,vec nam skoro i maskota foruma!Abies ga inace jako voli😉
I da Hele,sretna godusnjica😘😘😘
Kakvo peglanje,di bi jos i to stigla,pegla se samo po potrebi!Volim svoju susilicu
Ja kad sam rodila i smrsala na 76kg sad se opet ugojila na 83kg morat cu poslije Bozica na strogu dijetu nema smisla da u trudnoci mrsam a poslije poroda da se uprasim
Dobila klinac. Da se ne izrazim prostije. Kaze sjetio sam se.kad sam bio na.kavi. pa ziv bio da je bar pi ruzu navratio u cvjecaru :-\
Al vidjet ce on. Kad ja uvedem.zabranu prilaska mindji.
Jel vi slavite godisnjice i to?
nama je ovo gid veze. Onu od braka proslavimo al bi ja da.je i sad malo romantican.
Masho ja se ubi peglajuci. Sve osim rucnika i carapa skoro peglam.
Ima li koja mama da vjezba? da mi preporuci neke vjezbe. Ne stignem u teretanu ponovo. Cekam proljece pa cu trcat. Bojim se da preko zime ne nabacim ohoho kila.
Hele iskreno ne kupujemo sebi poklone kad je godisnjica jer stalno nesto za sebe kupujemo. Jedino za godisnjicu napravimo lijepu veceru skupa sa djecom veceramo,uspavamo njih i uzivamo jedno u drugom😍
Sortiraj odgovore
Najstariji