Dobro jutro,mame!
Ellie,moze kavica! I Nikolina je budna od 6 pa zabavlja mamu.Tata nam radi ,stariji braco otisao na Sljeme,ostatak ekipe spava.
Mala koza,kakvu maramu imas?I ja bih nosila na ledima ,ali mislim da je Nikolina jos premala za to.Kako si ti to ispraksirala? cini mi se da necu nikada uspjeti smjestiti dijete na leda...Imam sling.Nosenje naprijed- Budda polozaj je super,ali za po kuci nije prakticno.Okrenuta prema meni,to joj je postalo dosadno.Bok,leda- al to cu trebati uvijezbati tek.Abies, hoces mi dati instrukcije?
Ugolina,poklon je predivaan! Svaka cast LLR!
Ancica,dobro dosla! puno nam tipkaj !
Sretan minic s malim zakasnjenjem nasoj najmladoj princezici Arieli
Sanjarka,profilna je.Na ovoj slici Petar mi bas lici na Nikolinu
.I tickeri su super.
Ilani ne mogu ti baš pomoć jer je i meni najugodnuje prsa na prsa. Sina sam samo tako imala. Nju sam hrabrija. Budda sam malo imala ju. A kolijevka za cicanje. Na leđa nisam stavljala.
Sad sam vidla da mi zasteko i sam poslao pola nedovrsenog teksta 😠
ugl,noc nije lose prosla,cak sam se naspavala,zaspala u 21 i budenja 2-4-6-7:25 ali s obzirom na prijasnje dane kad se budila cvileci i sa cviljenjem u snu,nocas nisam cula niti jedan cvil..hvala Bogu konacno..to cviljenje me izluduje..stavis dudu legnes cvili,dignes se,duda,pomazis,spava legnes,cvili,dignes se,nosis,zaspe,legnes cvili,uzas.. necu se veselit prerano i rec da je tom kraj,mozda samo pauza 😂😂😂😂😂😂 a mozda zato kaj sam odlucila ne lec dok nisam sto posto da spava, stavim dudu,sjednem i blejim u nju 😂😂😂
Jutro cure ☕☕☕ nadam se da je bila mirna noc 😪😪
Kod nas mirna noc, budenje u pola 4, pa 6 i od 7 tulum, al je spavao na trbuhu prvi put, izgleda da mu pase..
Ugolina, super pokloni, i za mamu i za curku
Sanjarka, 21.7. je roden
Crazy, sretno sa seljenjem, mi samo dnevnu mijenjamo pa sam luda vec, mogu mislit kak je tebi
Cure jel ste mislile da nije dobro nosenje bebe prema naprijed u nosiljci/marami ili i kad je na rukama? Jer moj drugacije nece biti...
Nek vam muzeki budu dobri danas pa malo uzmu klince, zasluzile smo i mi vikend 😊😘😘
"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji