Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2016. 08:05

Dobro jutro,mame!

Ellie,moze kavica! I Nikolina je budna od 6 pa zabavlja mamu.Tata nam radi ,stariji braco otisao na Sljeme,ostatak ekipe spava.

Mala koza,kakvu maramu imas?I ja bih nosila na ledima ,ali mislim da je Nikolina jos premala za to.Kako si ti to ispraksirala? cini mi se da necu nikada uspjeti smjestiti dijete na leda...Imam sling.Nosenje naprijed- Budda polozaj je super,ali za po kuci nije prakticno.Okrenuta prema meni,to joj je postalo dosadno.Bok,leda- al to cu trebati uvijezbati tek.Abies, hoces mi dati instrukcije?

Ugolina,poklon je predivaan! Svaka cast LLR!

Ancica,dobro dosla! puno nam tipkaj !

Sretan minic s malim zakasnjenjem nasoj najmladoj princezici Arieli

Sanjarka,profilna je.Na ovoj slici Petar mi bas lici na Nikolinu.I tickeri su super.

03. Prosinac 2016. 08:13

Abies
    03. Prosinac 2016. 08:14

Ilani ne mogu ti baš pomoć jer je i meni najugodnuje prsa na prsa. Sina sam samo tako imala. Nju sam hrabrija. Budda sam malo imala ju. A kolijevka za cicanje. Na leđa nisam stavljala.

Ugolina
    03. Prosinac 2016. 08:30

Sad sam vidla da mi zasteko i sam poslao pola nedovrsenog teksta 😠
     ugl,noc nije lose prosla,cak sam se naspavala,zaspala u 21 i budenja 2-4-6-7:25 ali s obzirom na prijasnje dane kad se budila cvileci i sa cviljenjem u snu,nocas nisam cula niti jedan cvil..hvala Bogu konacno..to cviljenje me izluduje..stavis dudu legnes cvili,dignes se,duda,pomazis,spava legnes,cvili,dignes se,nosis,zaspe,legnes cvili,uzas.. necu se veselit prerano i rec da je tom kraj,mozda samo pauza 😂😂😂😂😂😂 a mozda zato kaj sam odlucila ne lec dok nisam sto posto da spava, stavim dudu,sjednem i blejim u nju 😂😂😂

Ugolina
    03. Prosinac 2016. 08:31

Sanjarka i ilani,profilne😍😍😍😍😍

03. Prosinac 2016. 08:39

Ugolina,pitala si za Pinkicu.Znas da ocekuje blizance?

anchica26
    03. Prosinac 2016. 08:46

Jutro cure ☕☕☕ nadam se da je bila mirna noc 😪😪

Kod nas mirna noc, budenje u pola 4, pa 6 i od 7 tulum, al je spavao na trbuhu prvi put, izgleda da mu pase..

Ugolina, super pokloni, i za mamu i za curku

Sanjarka, 21.7. je roden

Crazy, sretno sa seljenjem, mi samo dnevnu mijenjamo pa sam luda vec, mogu mislit kak je tebi

Cure jel ste mislile da nije dobro nosenje bebe prema naprijed u nosiljci/marami ili i kad je na rukama? Jer moj drugacije nece biti...

Nek vam muzeki budu dobri danas pa malo uzmu klince, zasluzile smo i mi vikend 😊😘😘

"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.