Vecer mamite!
Vjerovali ili ne nista se danas nisam kravila 😂
Cijeli dan smo van kuce i dok dosli kuci vec bilo skoro 19h. Zamijesila tjesto za pizzu na brzinu, sredila juniora za spavanje, slozila masinu robe, sredila suđe, vecerali i evo napokon kravljenje jej!
Junior danas mega nervozan 😩😩
Btw nece da jede domaće voćne kasice 😩 ne kuzim zasto. Kruska, jabuka, banana...ma nista ne prolazi. Danas mu smiksam bananu i naribam keka a on ko da sam mu otrov dala 😩
Bellaru tebi ketonal rijesio glavobolju a meni neofen. Morala sam popit cili dan trpim.
Odveo vas muz na advent?
Crazy zeno koliko si ti vrijedna i uz to jos prehladena. Ma kapa dolje! Nadam se da si sutra ko nova 😘
Htjedoh ti rec za jaslice i bolesti to ti odradit mora sad ili za dvi godine...nazalost.
Ellie ajme savrsen poklon! Ugolina svaka čast na ideji 😎😎😎
Abies ovo je uzas! Svaka cast sta to mozes trpit zmajice! Posalji ga u krasni kc!
Kako je proslo krstenje? 😊
Tpol nemoj dva puta rec da ti je dosadno sutra ce ti vjerovatno bit "veselo" 😂😂😂
Hele sretna godisnjica! Mi ne slavimo vise gododnjicu veze bas mi to bezveze ja bi sve slavila 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Naribala mu keksa a ne keka!
E da nismo si mislim za godisnjicu nista kupili. Djecu u babe i otisli na veceru, sladoled i setnju 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hele,cestitke!!! 😘
A znas kak mi slavimo godisnjice? "eeee,pa jucer nam je bila godisnjica! jeboteee! evo ti pusa"
😂😂😂😂😂 a tek nam ide cetvrta 😂😂😂
Abies,evo ti 🔫🔫🔫🔫🔫 za muza!! kako je proslo sve iza??
Peglanje hmm,mama mi isprala mozak s tim kad sam s njima zivjela,ona je frik kaj se tog tice pa i meni pomalo ostalo u navici, ali ne peglam sve, muzeve bokserice jer me zamolio,majice njegove za posao i sada zlicin ves, kuhinjske krpe..one me posebno zivciraju ako nisu ispeglane..kod mojih se doma pralo najmanje dve do tri masine dnevno i to uvijek imas kaj peglat, po puni kreveti se znali tog skupit,katastrofa i ja uvijek otfljila muziku i uzivala u tom peglanju,zamislite..tak da mi sad to nije apsolutno nikakav problem s ovih par masina tjedno kaj imam..a moram micat taj ves cim mi se posusi jer ga nemam gdje gomilat,speglam za pet do deset min dnevno to kaj imam..
Kaj jos... tpol,super za izlazak na kuhano vino,bude vristaca mala liiepo ajala 😂😂😂😂😂
Da, ja isto vjezbam dizanje slatkisa prema ustima..i onda se zalim kaj imam sto kg 🔫🔫🔫
Mislim da sam dobila mengu
Hele mi ni neznamo datum kad smo prohodali. Ali zato pamtim datum kad je uzeo ovog gofa kojeg vozi 😂 ne slavimo mi nista. ja nisam od buketa, meni lijepse posadjeno :) jedini buket koji sam dobila je od njegove rodbine i to ga predala svekrvi nek se ona time bavi. Nije mi napeto i da, sretna vam godisnjica 😁😁😁
Hele,susilica zakon!Moras to kupit!vidjet ces da vecinu tog ne treba peglat,a rucnici mekani milina
Vecer mame!
Evo Nikolina nikako zaspati, odnosno zaspi i nakon 10 minuta plač ko da je ugrizlo nešto. Uzmem, smiri se, zaspi. I tako već sat i pol.
Sanjarka, tako mi Nikolina neće kupovne kašice. Ni čut. A ponekad bi mi dobro došlo dati joj gotovo.
Abies,hug. Vjeruj, znam kako se osjećaš. Nadam se da je krštenje prošlo dobro. 😘
Hele, sretna godišnjica! Mi svoju ne slavimo. Zadnjih tri bili i razdvojeni taj dan (teren). Za manje od dva mjeseca biti će nam 20! I opet imamo bebu 😁😁
TPol, Nikolina je rođena ranije jer mi je pukao vodenjak. Iz čista mira, po noći. Trudnoća je bila skroz ok, osim malo povišenog šećera (7 natašte) ali i to se sredilo onom dijetom.
Danas ste sve vrijedne bile 😊! Ma uvijek ste takve, samo još i skromne. I ja sam pokušala biti vrijedna ali nis se to ne vidi. Crkla mi i nova vesmasina, neće bacati vodu pa eto i oko toga zanimacije i mužu i meni. Srećom imam staru mašinu u funkciji.
Lijepo se odmorite i naspavajte noćas. Laku noć razrede 😘
P. S. Gdje nam iščezla Babycoming??? Kud je to odveo njen muž? Neko dobro iznenađenje, čini se 😁
Tvora da upoznaš u periodu 4-12mj shvatila bi sve. Kupi svinje hrani ih al neće se baš presvuć i oprat 😥
Krštenje je bilo intimno i da nije bilo onog bilo bi još savršeno. Restoran ugostiteljska škola. Ma za 10su. I nisu ni preskupi. Bilo nas 9+ ovo moje dječice 11. I legende zaspale iza juhe. Kud meni doma neće tako.
Ono bijelo iza kao zub je još tu i osjetim pod prstima. Za lažne bisere do ove grupe ni čula ni vidla. No silom prilika današnji datum ću i upađtiti po krštenju i jedinici dolje desno 😝
Godišnjice mi se darujemo. Tek toliko. Čokolada. Jednom je bio autopunjač za mobitel. Čarape. U početku su i naušnice pale.
Meni peglanje meditacija. Sve peglam. Kao i Ugolini i ako se ne varam Ilani iz muziku pegla.
Slatko tamanim. Uz živciranje pred otvorenim frižiderom. 😋
Tpol pp
Sortiraj odgovore
Najstariji