Ellie💕💕💕💕💕
Cure na kakvim dijetama ste bile i kako su uspjesne bile?
Bellaru meni jedino Dukan skinuo kile... Al to ako ti se baš žuri. ja ću to kad već bude dojenje pri kraju
Bellaru, jedina dijeta na kojoj sam ikada bila je ona u trudnoći s Nikolinom radi visokog šećera, dijeta 1800 kalorija. Mislim da ću se nje držati ali tek nakon Nove godine. Zdrava je i nije teška.
Ellie, odličan poklon! Ugolina, super ideja!
Crazy, pa ti nas i sanjaš, haha. Nemoj ni u snu se pred nama nešto sramit😊
Hoj haj!
Ilani ti šećer? Pa koliki je bio. Da ta dijeta kad složiš u glavi nije teška.
Ja bih trebala slatko izbacit, ok smanjit na minimum. Milka kocka do red a ne cijela 😒
Ellie ideja personalizirane knjige mi je savršena. Ugolina super poklon.
Sadržaj?!
Crazy sanjaš nas ☺ a čuj, nije bed na podu sjedit.
Mila sretan ti minić!
Hm dalje nisam popamtila.
Tiha misa je goli ... Ne znam više. Molim jučer mm da bude doma. Hoću se okupat kosu i tak to. On mora ići. Jutros opet. Al on mora ići. I tak ja opet sama s klincima hranim jedno drugo. Otuširam se ekspresno. Jer petra pjeva i skakuće po kinderbetu. Eto u 9h mm. Perem suđe. Odi sad u kupaonu. Dušo nemam kad. Kako nemaš kaj ser..š... perem još suđe. Vrištim mu sve po spisku. dolazi sin i pita zašto tata tjera mamu... Idem po robu. Opeglam još što moram. Mm urla dalje. Pakiram torbu vodu, pelene.. u 10.00 moramo sjedit u autu. Dolazi tvor. Mm hrani tvora i oblači sina. Ja petru. Sebe. Još podojim petru 10.10 je. Idemo u auto. I kaže mi mislio sam da ćeš obući haljinu. Ne imam hlače i neku običnu majicu, neopranu kosu i idemo na krštenje, petrino krštenje. Jer ti nemaš jebenih sat vremena da meni ugodiš.
I da tvor je bio 5 u autu a kreten (mm) je sinu izvadio as kako bi tvor mogao s nama.
Vidjet ga ne mogu. Zato mi trebao umjesto kave viski. I još mi treba
Ellie kako super poklon, bravo za ideju Ugolina! Ena ti je preslatka, secer mali 😍😍
Sunshine jel Teni bolje, jos kasljuca? Drzim fige da brzo prode...
Bellaru i ja sam imala secer u trudnoci i s tom dijetom od 1800 kalorija smrsavila 7 kila dok sam bila trudna...primam sve vase viskove (ako ih uopce imate), da mi je bar 5 kila vise, mozda bi izgledala ko zensko a ne ko anoreksicna teenagerica 😣
Abies muz ti je bas cudan, pa da ti ne moze dati sat vremena da se istusiras i operes kosu, ne kuzim...glavno da oni imaju vremena za sebe i svoje guste...bas me naljutio...ti samo hrabro 😘
Ja danas ispeglala 3 masine, planirala do kraja sredit kucu popodne dok spava al gospodin je odlucio ne spavati cijelo popodne...on to meni namjerno, da se mama odmori, ljubav mala
"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"
A joj abies bas mi zao, nije uopce fer... Saljem ti hug!
Anncica dobro dosla, vidis nade se veremena za tipkanje, forum ti je svima nama psihoterwpija 😀
ilani, sigurno si vec napisala, a kako to da se rodila Nikolina ranije, koja je komlikacija bila? I ja sam imala secer al dobar je bio kad sam drzala dijetu
Ugolina bas super poklon orginalan
Meni danas skoro pa dossadno. Dijete spava, muz spava 😬 Bili smo vani pa sam popila kuhanog vina, moze bit da bebulji bas pase pa se uspavala 😀😀😀
Anchi poslala bih ti ja kila da se to može. ne kužim vas s tim peglanjem, majke mi 😂 kak vam se da?
Abies muža u klub, ovo zahtjeva neku pomno planiranu osvetu, tipa neispeglane košulje i tjedan dana variva za ručak. bez mesa... Baš mi žao što je tako dan krenuo, jel barem ostatak bio bolji? Kako je Petra podnjela svoj veliki dan? 😘
Bellaru, ako ne misliš vježbat onda moraš proteinsku dijetu za skinut kile.
Moji spavaju. Josip preko dana ni sat vremena sve skupa. Naporan dan, i ja sam još sva nikakva... 😵
Idem spremit suđe, i pred tv...
Kako ste vi provele dan?
Dobro vece! evo i mene. Zadnjih par dana sam trazila top. Da se ubacim i ispalim. Marko pokrvario skroz. Mona place za tatom svako jutro u 6. aaaaa!!!
super su pokloni. Moj jos nije na putu. Za par dana saljem.
Bellaru sto se tice djete ja sam na poludukanu izgubila 10 kg kad sam monu rodila. Izbacila tjesteninu, sve i slatko. Za dorucak samo jaja i preko dana meso. Sad nakon marka imam 2-3 kg skinut. Izbacila slatkise. Ne skroz samo manje. Necu cijelu cokoladu nego pola :-P
Abies muski su cudne biljke.
I moj MORA na kavu vikendom a ti zeno gledaj odakle se vedri.
I sad sama sa.djecom. mm radi. Tako kad zaspu kupanje. Sto mare kaze ko za bozic.
Ja u fazi ciscenja. Prala prozore zavjese. Na katu. A onda podovi kupatilo. Pravila grah. Peglala. Moram prestat sve peglat.
Raspisa se :-) ode djecu potrpat u krevete
Vecer cure
ajme nikad kraja ovom danu,sad sam legla jer vise ne mogu stojati. Sirena je cijelo poslijepidne nerovozna,spava i kad se probudi place i samo bi da je nosam,bude 1h budna i opet zaspe. A ja posla preko glave,jedan ves pokupila drugi se pere,sin skupa s njom nerovozan. Stalno bi nesto. Sreca mm dosao ranije s posla ali on je oko mesa za susenje pripremao.
Sortiraj odgovore
Najstariji