Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    02. Prosinac 2016. 22:19

Tek sad stigla na forum,klizanje,zubar,ova i dalje ne spava,ja skoro za psihijatriju i tako!sutra pisem,odo spavat,samo htjedoh cestitam minice nasem Petricu i Sirenici😘😘

Ugolina
    02. Prosinac 2016. 22:40

Sretni minici 😘😘

CrazyPuppet
    02. Prosinac 2016. 22:55

Sandrich, vjeverice nisam znala da se ne preporuča. Ja imam caboo i kao može se nosit prema naprijed, al mi to bilo nespretno i nezgodno za bebu i nikad ga na kraju nisam tako ni nosila. Eto, ispravan mi majčinski instinkt... Sviđa mi se ideja o nošenju na leđima, samo ne znam u čemu se to može. Neka marama ili? 
    Vjeverice, Jakov ne zna da će u vrtić, ne "prijetimo" mu s time. Ma bio je dosta bolestan ovaj mj, pa je uglavnom zato i doma. I bolje da je, jer se tamo opet neki proljev pojavio i cijeli je cirkus... Stalno se nećkamo, hoće neće jer mu strašno teško pada taj rastanak od mene i odlazak u vrtić, a taman je "dovoljno" bolestan da stalno moramo prolazit kroz drame adaptacije. pratim i dalje situaciju, ako će i 12.mj provest doma zbog bolesti, onda stvarno nema smisla da uopće ide. 
    Mi malo pomalo praznimo stan... Na nekih smo 60% (bar se nadam 😂)

mare1989
    02. Prosinac 2016. 22:56

Hvala curke,sirenica vam salje puse 😁😚😘

ugolina predivan poklon.

laku noc curke,nek vam bebice lijepo spavaju i slusaju vas da se i vi naspavate👄👄

ejic
    02. Prosinac 2016. 23:42

Ancica, dobro nam dosla!

Sanjarka, danas je opet papao rizine pahuljice. Jos ce sutra to a u nedelju svjeze slozenu jabukicu 😊
    Danas sam mu napravila kasicu s nekih 50ml izdojenog mlijeka i 3/4 je pojeo. Pojeo bi on sve ali je vec bilo hladno pa mu se to nije svidalo. Odmah nakon kasice je ispraznio jos i cicu 😁😁

Nasa nova kasica od jabuka je gotova. Sad je ispalo jos vise nego prosli put, a ostalo i jabuka ukoliko se ponovi ovaj scenarij.
    Moram ovajput pohvaliti mm. Skoro sve oko kasica je on napravio. Ja sam ogulila i narezala jabuke i stavila ih kuhati a on ih je miksao, pripremao flasice i punio. Citala sam na netu da rubovi flasica moraju biti cisti i ako se uprljaju za vrijeme punjenja, treba papir umociti u alkohol ili rakiju pa ocistiti te rubove. On to doslovno shvatio i sve rubove i poklopce brisao rakijom. Kad sam uspavala Marcela i sisla u kuhinju, cijela kuhinja je smrdila po rakiji. Ono, on radi kasicu za bebu a cijela kuca smrdi po rakiji 😂😂😂

Abies, sreca da tm i tom covjeku nije nista, lako za retrovizor...

Crazy, u ergo se moze nositi na ledima. Ali mislim da tek od odredene starosti. Zato se meni ergo cinio najprakticnijim. Kad cemo ici u izlete, strpamo ga tati na leda i neka ga nosa 😊
    Ti jadna samo nikako na zelenu granu s tim seljenjem 😕 Sad valjda vec imas i prakse u tome, jelda? 😁😁

Toliko od mene, vise nisam zapamtila.

Laku noc!

Abies
    03. Prosinac 2016. 00:16

MalaKoza je ispraksirala sve metode nošenja. Meni u uputama slinga kaže (po sjećanju) iznad god dana i mirno dijete na leđa.
    Sling ima x načina nošenja, prije 4-5god je bio razvikaniji. S petrom sam slobodnija i nju stavljam u ležeći, prsa, van. Vidjet ću još kako će mi bočno sjesti. Novo ne mislim kupovat.
    Mm je ok. Ma ja sretna. Kad je zlo nek je minimalno. A i zbog drugih stvari mu očitala bukvicu. Bio je dogovor da ranije dođe da odem po mob (i viber) i operem kosu. Ranije je u 21h. 
    Ugolina eto rekoh ti s juga stiže. Presladak poklon. 
    Crazy sutra je novi bolji dan!
    Ellie kako tm? Kad je nova kontrola? Stiže i tebi poklon. Jedva čekam sliku
    Curice ima nam Bellaru vezu u jankomiru. 
    Jesu se javile Masha i Ilani? 
    Hele?
    Karlafi?
    Sjetim se i Malemimi, koliko su sad blizanci 7mj. 
    Laku noć ekipo!

Abies
    03. Prosinac 2016. 00:24

Ejic rakija? Lom!😃

Ellie00
    03. Prosinac 2016. 06:36

Jutro..ja opet kuham kavu. ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰mi pjevamo od pola 6 I nebi vise spavali. a ja zombi

Abies mm puuuuno bolje. Sad samo mora pazit da ne pretjera jer mu bolje. Izasao j cak do dr  I kupio mi poklon 😁😁😁.
     u utorak je na kontroli na zarazi..
    Dalje nisam pamtila.. spavaj bebo I mama bi.😇

Ugolina
    03. Prosinac 2016. 07:52

Jutro razreeedeee'!! kava moze,laganini... imali budenja oko dva cetri sest i sad u pol osam b

Abies
    03. Prosinac 2016. 08:05

Jutro. Ja ću kavu s viskijem, bez kave. Peterostruku.
    Mm mora otić u pm. I već je. Pišem kasnije. Najradije bih se zaključala u sobu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.