Marigmar moguce da je nervozan zbog nadutosti. Ja sam sad nedavno skuzila da kenjka kad mora prdnut...bas su im sje*** ta crijeva. I onda kad prdne sve ok. Samo nek prdi,znaci da je probava ok,a stolica mislim da je normalno do 10 dana kod dojene djece. Od Nessah decko od porodaja nije kakao tjedan dana. A sto se cice tice,rano je nekako. I mi smo non stop bile pristekane,ali preko dana. Po noci manje,kasnije se to prorijedi. I isto tako sam ja smirivala cicom. Prvo mi dijete i nisam znala drugacije. Sad je mogu smirit samo polaganjem ruku i pricanjem osjecam se kao superwoman!!!
Btw nama rekli da ne treba siroko povihat,iako sam znala nekada po noci stavit onu neku debelu pelenu preko bodica i svega.
Abies bas je to uzas kod podjele. Jos vise kad nitko nikome nece prigovorit....
url=https://lilypie.com]
Crazy čestitam ti!!! Malenom sve najbolje a tebi brzi oporavak! Žao mi je radi epiziotomije, sjećam se da si pisala da ćeš tražiti stolčić a na kraju morala na inducirani...ajde, sve zlo u tome, glavno da je sve ok s vama!
Ellie, moja sućut, baš mi je žao. Držite se!
Marigmar, ja nemam baš puno staža kao mama, iskusnije će te bolje savjetovati:) ali meni ima dana kada je malena STALNO na cici, a nervozna je kad nije. Bilo je dana kad sam ležala s njom, a mm mi dodavao vodu, mobitel i slično. Ako sam dobro razumjela, to su ti razvojni skokovi kada si bebe navlače mlijeko? Meni to doduše nije bilo samo noću nego i danju, a noću bi se čak malo smirilo. A pazi, ja dobila potpuno suprotan savjet od tebe, da ju stavljam na cicu kad god želi. To su mi rekli i u Vinogradskoj i moja patronažna,kao da mi dođe mlijeko. Mislila sam da to nije normalno al oni su mi svi govorili e tako vam je to...Zadnje dvije noći mi je budna od 4/pola 5 pa dva sata i nikako je uspavati...isto bi samo bila na cici...Što se tiče širokog povijanja, meni patronažna presavinula tetra pelenu na 4 dijela po dužini pa na pola i stavila u onu švedsku pelenu (ako se to tako zove, ona koja izgleda ko pješčani sat) i onda to stavim na bodi. Iskreno ću ti reći da ne stavljam stalno, stavim po noći i nekad preko dana. Bed mi je šta sam tako neposlušna al žao mi djeteta, ionako je stalno preznojena a još s tim na sebi se kuha.
Inače, ja sam kod svoje malene primijetila tu neku večernju nervozu. Ne znam jel to imaju/imale su vaše bebe? Jučer je prvi put da je nije imala (da bar više ni neće), ali do sada svaki dan nakon 6 popodne kreće nacicavanje pa pljuckanje bradavice van, pa plač, pa opet nacicavanje...i to bi tako moglo do u nedogled. Uspavam je jeeedva, ne znam ni sama kako, upalim fen, pjevam, nunamo se...al baš bude teško...
Inače mi danas idemo u prvu šetnju pa nam držite fige!:) Bila je već triput vani (dvaput kod pedijatra radi granuloma u pupku i u matičnom) ali ovo nam je prva šetnja u kolicima...Baš me zanima...Voli bit u AS i vozit se, čim mm upali auto ona zaspe:D
Sanjarka a gle tvog malog slatkiša na profilnoj! Kako je velikiiii! I puno kose ime:))
Abies ti na moru? Okupaj se i za nas!
Sanjarka hvala I čestitke na 2 mjesecaa
Sunshine, cijene jesu super, a kvaliteta ti je po meni ono u rangu Zare, ovisi kako koja stvar... Imam nekih njihovih hlača koje nosim već po 2-3 godine a opet i nekih običnih majica koje su ono nakon par pranja već izvan forme Ali obzirom na cijene, isplati se uzet! Ja već znam koja mi tamo veličina čega treba, na svojih 166cm i 59kg hlače uvijek uzimam 36, a majice ili haljine uglavnom M jer imam malo poveće sise pa da mi sve stane
Dorich ja neki dan isla guglat jel ta vecernja nervoza mit ili istina jer tako je i kod nas od 6,7. Kazu da se smiri nakon 3,4 mjeseca zivota.
Rose tnx,bas cu si nesto narucit za jesen. tu smo si negdje onda sa brojem. Ja sam prije trudnoce 2cm manje i 2 kg manje,sa malim sisama.
Stotka! 🎉🎉🎉
Sunshine jel uspila zaspat sama?
Dorich ah ta famozna vecernja nervoza. Nama je jako kratko trajala ta faza mozda ni kod vas ne bude dugo 😊
Kako prosla setnja??
Moj junior obozava i setnje u kolicima i voznju u autu.
Abies al ce te tm odusevit ove dane dok ste na moru hehe 😉
Marigmar uh gadno kad je noc gora od dane. Uhvatit ce te vec neki ritam 😊
Mi nismo siroko povijali.
Rose ja u manga hlace 36 a majice xs ili s ako su uze. 160cm i 51kg. I kus sisa 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma kakvi spavamo!!! Jos nista od pola 9 ujutro!!!! Aaaaa
Al nr odustajem,svadat cemo se par dana dok se ne naucimo redu.
Vudim da bi spavala,i lezi u zibki jedno 10 min i umiri se pa pocne plakat. E onda kad je dignem ona zazmiri a ja opet dolje s njom i tako u krug. Pa je budna,pa jest,pelena i opet malo lezi na kaucu....
A joj!
Ne zelis pokusat na trbuh?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vecer msme i bebice 😘
Pisem dok je mala pristekana i spava na svojoj cicki i ako joj uzmeme pronudit ce se u roku keks. Pa eto da vas utjesim, nemoguca je zadnja par dana. Po noci mi se budi svakih sat i pol za jesti i nikako ju navecer uspavati. Ako tako nastavi s tim budenjima po noci nezz kaj cu napraviti. Od pocetka je imala jedno budenje oko 5 i onda 7-8. Ovo mi je sad sok za organizam!😭😭😭
Crazy cestitam na bebici 😘
Sanjarka 😎 ispregledao te ha? Btw kod moje gin nema narucivanja i dosla ja u pon cekala 3h i nista obavila jer sam morala otici inace muz nebi stigao na posao 😤
Rose sad si mi dala posla! Idem u soping 😊
Ellie moja sucut. Drzi te se 😔
Sunshine u potpunosti te razumijem. Ja sam svoju danas uspjela uspavati nakon 7 puta. Zaspe na ramenu i spustim ju na krevet i probudi se, vec sam luda bila. Salje muz poruke s posla jesi ju uspjela uspavati. Reko ne, eto ide pokusaj spustanja kamikaze no.7 i onda napokon zaspala na trbuhu i odvalila 2h. Vise potrosim na uspavljivanje nego kaj ona spava.
Abies ljubomorna sam. Reko mi buraz da ce mi donijeti 2l vode da si stavim u lavor i namocim noge 😝😝
Sortiraj odgovore
Najstariji