Bellaru jel valja taj robot?kupila kolegica pa odusevljena
A ja imam velik prostor pa mislim da bi me spasilo.Kupila nadobudno parni cistac,al nikako doc do faze da ga koristim,jer treba bit usisano i onda na kraju samo usisam😣
A koliko kosta taj robot? 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Super je! Imas tajmer pa namjestis tipa da se u 10 pali i svaki dan u 10 on pocne usisavat. Ja sam bila toliko ljena da ga nisam palila😂
Sanjarka mi ga tad pllatili oko 4000 al ima razlicitih tih robota. Jefinijih i skupljih.
Ajme 💕💕
Jedan paketic iz splita stigao u zagreb 😂😂😂😂 u kaslicu me docekala poruka od postara da mi je paketic u posti i ja isla po to,al prerano,doc ce im tamo tek sutra 😂😂😂 tako da jos uvijek nista ne znam,hihihi!!!
Kad sam vec isla tamo,poslala sam i ja usput paketic iz zagreba za ......... 😂😂😂
Zene,kako cemo to??? realno gledano,nijedna nebu cekala bozic da to otvori haha... da se pohvalimo tu od kog je stiglo?? osobno,mene ko i svaku babu zanima ko je kome tajni prijatelj haha
Ugolina šuti i trpi😂😂😂😂😂
Bellaru moram pogledat nezz kolko bi me došla pt.Ja ko pametna sam samo gledala koje boje imaju...
Najbolje bi mi bilo od tpol kupit ako ga hoće prodat😉😂
Sanjarka brzo u okuliste...koju si tortu radila?
Ugolina naravno da necemo docekat Bozic 😂😂
Otvoriti, pogledat, slikat i hop odma na forum sa slikom ( ne viber, nismo sve tamo) 🤓🤓🤓
Llr necuuu u okuliste 😢😢😢 uvik sam imala savrsen vid! Neću! 😥😥😥
Radila sam mileram 😊
Nego Ugolina za koji si ti grad poslala paket? Necu nikome rec 😂😂😂😂
Masho, evo ako te tjesi, danas sam samo usisala i napravila si salatu od tunjevine, ok i razvuka 2 masine vesa. 😉 Ostatak vremena sam nosala Marcela po kuci jer se frajeru nije dalo samom igrati 😉
Ah ti muski... Ja samo cekam novu scenu od mojeg 😕 Iako mu je ona tiha misa dala malo za misliti i one dane se bas trudio, 1x je cak i nocu ustao i dao Marcelu dudu!! To do sad jos nikad nije dobrovoljno napravio!! 😊 A mozda on to mene samo priprema na sljedecu festu koja mu je drugi tjedan 😔
Ja planiram poceti ukidati dojenje oko 7-8mj pa ako nece odmah funkcionirati da imam jos vremena ponovo pokusati prije nego on krene u vrtic a ja na posao.
Danas sam primjetila da mu je cica postala utjeha. U 20h sam ga spremila spavati i naravno da je za pola sata poceo okeetati glavom i izbacivati dudu. Mm je 3x iso u sobu ubacivati dudu i opet nanovo. Onda sam ja dosla, dala mu cicu, parput potego i od onda spava. Mislim da ce nam to stvarati probleme kod odvikavanja 😕
Mi smo danas prvi puta jeli rizine pahulice. Bas je bio smjesan, treso se kad sam mu stavila zlicu u usta 😁😁 ali je pojeo. Nije puno ali sam zadovoljna da je uopce usta otvarao 😊
Abies, hvala na info za pasterizaciju! 😘 Ja sam jucer nasla na internetu gdje je pisalo staklenke i poklopce na 150° oko 10min u pecnicu, zatim puniti s toplom kasicom i pustitu da se polako ohladi. Nadam se da ce nam sad te kruske drzati... Nabavili nove domace nespricane jabuke pa sutra opet radim kasicu od jabuke i zatvaram ih na taj nacin 😉, a u subotu dobijeno domace mrkve pa cu i od toga napraviti kasicu 😉
Bas me veseli to sto ce jesti domace, nadam se jedino da se ovajput nece pokvariti 😕
Ja poklone imam spremne, moram jos zapakirati, a u subotu dolazi teta koju cu zamoliti da posalje paket iz hrv jer je jeftinije i brze dode 😉
Robot-usisavac, i ja bi tooo!!! Mislim da cu na proljece izluditi kad ce psic poceti gubiti zimsku dlaku a Marcel taman puzati 😨😨😨
Sanjarka, preporucam ipak sto prije kod okulista da se situacija ne pogorsa 😕
I ja sam prije imala savrsen vid, ali onda pocela raditi za kompjuterom cijeli dan i evo, sad sam ko corava kokos 🐔🐔 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji