Sanjarka yey 6mj 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Evo mene na brzaka u pauzi, tj mi smo spavale do pola 10 🙈 Spavam kako ona spava, zaspala je u 23 i ja malo posle s njom , budi se al nepratim kad i kolko jer i ja nekako na pol spavam ....
Masha umirem od smijeha hahhaha da da i ja cekam da ejic pokaze kakav goblen 😂😂😂
Crazy i ja planiram s tim blw al vidit cemo jer sam malo citala po grupama i vidi. Da neka djeca imaju godinu dana i dalje im je glavni obrok mlijeko pa me to malo zabrinulo , inace djeluje totalno logicna metoda jer dijete sis ad uzima kolko i kad oce (ako cica) pa onda nastavljas samo s tim principom 😬
Sta se tice vrece mogu vam narucit nema problema, samo neznam ocemo, kc u hrvatsku ja se nadam, al kleopatra je rekla da oni idu sigurno pa se i ona nudi da vam posalje, kolko znam iz hrvatske tiskom jeftino je poslat , tako da bi vam je onda tako poslala, ja cu svoju zadrzat jer taman ce u 2 mj imat 6mjeseci pa ce mozda htjet u kolica
Ja cu znat za tjedan dva dal idemo ili ne.... Do tad cemo je vjezbat u autu 😃
E a za poklone pa bolje da otvorimo kad svima stignu? Mislim barem ovde pokazemo slike . Ja jos moram nabavit neke sitnice pa onda saljem

Sretna polugodisnjica Petru i mali minic sirenici najmladoj ljetnici!
Tena spava,ja sredila sude,wc,ves. Danas nema mm ciji dan pa cu rucat dolje kod bake.
Tenka se probudila sa zastopanim nosicem 😱 mislim malo svete vodice i usisavac i gotovo...jaooo danam se da prehlada nije na pragu .
Viber jednostavno previse. Ako imam do 20 poruka procitam,dopisem,tu i tamo koja slika....
Mislim da cu i ja uskoro slat poklon,stoje mi zapakirani i ne mogu ih gledat. Ja se nadam da niste puno trosile 😄 bit ce mi bed ako dobim vise nego kaj sam dala. E i moje tajne bebe sa fejsa i foruma ce dobit isto,jbg.
Idem popit kavu i smislit kolace da mogu obavit shopping prije one navale. Volim sve na vrijeme.

url=https://lilypie.com]
Ma nema straha. Jedini goblen koji sam u zivotu pocela siti je bio 20x20cm i nikad nije zavrsen 😛
Nisam ja neka cistunka, ali ne mogu podnjeti kad 3-4 dana ne stignem usisati, a pod mi pun dlaka i mrvica od kruha. I onda jos onaj zvuk kad papucom stanes na tu mrvicu 😨😨😨😨😨
Evo, sad se Marcel lijepo 1h igrao u viperu sam pa sam stigla pocistiti sta sam planirala. A sad me ceka jos nekih 5-6 masina robe za peglati 😨😨😨 Mislim da cu to podjeliti na vikend, svaki dan nesto 😉
Sta danas kuhate? Treba mi neka ideja, vise nemam inspiracije 😕
Sretan minic i sirenici! 🎉🎊🎂🎁🎀

Kod nas danas na repertoaru gulaš i kus kus :) mislila sam raditi dizane knedle koji mi idealno pašu uz gulaš ali mi fali glavni sastojak 😂 svo brašno utukla u kolače

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Danas nista,krpamo se za rucak svekricima 😂👍😂😂
Malo da im unuku odvedem nek si ju gledaju...a sutra onda kod mojih hihihi...ja nastavljam onaj ves od jucer covjece,posteljina s kindaca i mog kreveta i odma zivi uzas... a s obzirom da imam old school jastuk onaj pernati ko negda, sad je pun stan perja ko da imamo kokos.. to muz veli da meni perje otpada 😂😂

Ja sam gulas prosli tjedan radila i imali smo ga 2 dana. Mislim da cu danas mm poslati po kebab. Neda mi se nista kuhati a ne mogu sad niti u trgovinu jer je Marcel upravo zaspao.
Ugolina, jel ti i posteljinu peglas? Meni se to neda. Nakupi mi se i bez toga dosta za peglanje 😣😣
Tebi otpada perje 😂😂😂
Ja sam gulas prosli tjedan radila i imali smo ga 2 dana. Mislim da cu danas mm poslati po kebab. Neda mi se nista kuhati a ne mogu sad niti u trgovinu jer je Marcel upravo zaspao.
Ugolina, jel ti i posteljinu peglas? Meni se to neda. Nakupi mi se i bez toga dosta za peglanje 😣😣
Tebi otpada perje 😂😂😂
Peglam al tek tak,malo potegnem cisto da ljepse slozim,nije da se posebno trudim

Ručak ostalo od jučer. Savršeno.
Poklon jedan poslan. Jedan stoji. Šaljem ovih dana.
Nadam se da nitko nije dobio i na fejsu i tu istu osobu. Baš mi sad sinulo.
Idem pospremat. Petra jedva zaspala. Otkud joj snage

Sanjarka opako slavi sinov polurodendan kad joj nema traga ni glasa..ni slova.. 😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji