Sanjarka yey 6mj 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Evo mene na brzaka u pauzi, tj mi smo spavale do pola 10 🙈 Spavam kako ona spava, zaspala je u 23 i ja malo posle s njom , budi se al nepratim kad i kolko jer i ja nekako na pol spavam ....
Masha umirem od smijeha hahhaha da da i ja cekam da ejic pokaze kakav goblen 😂😂😂
Crazy i ja planiram s tim blw al vidit cemo jer sam malo citala po grupama i vidi. Da neka djeca imaju godinu dana i dalje im je glavni obrok mlijeko pa me to malo zabrinulo , inace djeluje totalno logicna metoda jer dijete sis ad uzima kolko i kad oce (ako cica) pa onda nastavljas samo s tim principom 😬
Sta se tice vrece mogu vam narucit nema problema, samo neznam ocemo, kc u hrvatsku ja se nadam, al kleopatra je rekla da oni idu sigurno pa se i ona nudi da vam posalje, kolko znam iz hrvatske tiskom jeftino je poslat , tako da bi vam je onda tako poslala, ja cu svoju zadrzat jer taman ce u 2 mj imat 6mjeseci pa ce mozda htjet u kolica
Ja cu znat za tjedan dva dal idemo ili ne.... Do tad cemo je vjezbat u autu 😃
E a za poklone pa bolje da otvorimo kad svima stignu? Mislim barem ovde pokazemo slike . Ja jos moram nabavit neke sitnice pa onda saljem
Sretna polugodisnjica Petru i mali minic sirenici najmladoj ljetnici!
Tena spava,ja sredila sude,wc,ves. Danas nema mm ciji dan pa cu rucat dolje kod bake.
Tenka se probudila sa zastopanim nosicem 😱 mislim malo svete vodice i usisavac i gotovo...jaooo danam se da prehlada nije na pragu .
Viber jednostavno previse. Ako imam do 20 poruka procitam,dopisem,tu i tamo koja slika....
Mislim da cu i ja uskoro slat poklon,stoje mi zapakirani i ne mogu ih gledat. Ja se nadam da niste puno trosile 😄 bit ce mi bed ako dobim vise nego kaj sam dala. E i moje tajne bebe sa fejsa i foruma ce dobit isto,jbg.
Idem popit kavu i smislit kolace da mogu obavit shopping prije one navale. Volim sve na vrijeme.
url=https://lilypie.com]
Ma nema straha. Jedini goblen koji sam u zivotu pocela siti je bio 20x20cm i nikad nije zavrsen 😛
Nisam ja neka cistunka, ali ne mogu podnjeti kad 3-4 dana ne stignem usisati, a pod mi pun dlaka i mrvica od kruha. I onda jos onaj zvuk kad papucom stanes na tu mrvicu 😨😨😨😨😨
Evo, sad se Marcel lijepo 1h igrao u viperu sam pa sam stigla pocistiti sta sam planirala. A sad me ceka jos nekih 5-6 masina robe za peglati 😨😨😨 Mislim da cu to podjeliti na vikend, svaki dan nesto 😉
Sta danas kuhate? Treba mi neka ideja, vise nemam inspiracije 😕
Sretan minic i sirenici! 🎉🎊🎂🎁🎀
Kod nas danas na repertoaru gulaš i kus kus :) mislila sam raditi dizane knedle koji mi idealno pašu uz gulaš ali mi fali glavni sastojak 😂 svo brašno utukla u kolače
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Danas nista,krpamo se za rucak svekricima 😂👍😂😂
Malo da im unuku odvedem nek si ju gledaju...a sutra onda kod mojih hihihi...ja nastavljam onaj ves od jucer covjece,posteljina s kindaca i mog kreveta i odma zivi uzas... a s obzirom da imam old school jastuk onaj pernati ko negda, sad je pun stan perja ko da imamo kokos.. to muz veli da meni perje otpada 😂😂
Ja sam gulas prosli tjedan radila i imali smo ga 2 dana. Mislim da cu danas mm poslati po kebab. Neda mi se nista kuhati a ne mogu sad niti u trgovinu jer je Marcel upravo zaspao.
Ugolina, jel ti i posteljinu peglas? Meni se to neda. Nakupi mi se i bez toga dosta za peglanje 😣😣
Tebi otpada perje 😂😂😂
Ručak ostalo od jučer. Savršeno.
Poklon jedan poslan. Jedan stoji. Šaljem ovih dana.
Nadam se da nitko nije dobio i na fejsu i tu istu osobu. Baš mi sad sinulo.
Idem pospremat. Petra jedva zaspala. Otkud joj snage
Sanjarka opako slavi sinov polurodendan kad joj nema traga ni glasa..ni slova.. 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji