Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    01. Prosinac 2016. 12:20

Abies sansa da mali zaboravi sta je vidio u gepeku 1:0😁😁😁😁

Sanjarka a nemam pojma stavila ih u kutiju i bacila omot. A nije malo sigurno😁

Ugolina marljiva🖒🖒🖒🖒
    Tpol hvala na linku. Na njemackom je pa nis ne kuzim al vidim koja je vreca pa cu googlat malo.  Kod tebe snijeeeg!! Aaaa mozda ce i kod nas ondaaa
    Kleopatra gdje si u hr?

Ja cu danas do arene prije cjepljenja. Moram mjenjat nesto u zari. Htjela bi si kupit tenesice sama sebi za bozic. Nasla jedne geox. Stavim sliku na viber.

Ista stvar djed mraz pajo patak. I ja pjevam ringe ringe jaja doso cika paja😁 znam da tu drugacije to pjevaju

01. Prosinac 2016. 12:55

Bellaru, možda smo se i sreli onda danas. Sada sam došla iz Arene.

01. Prosinac 2016. 12:57

A ne, sad  vidim da još nisi bila danas tamo

CrazyPuppet
    01. Prosinac 2016. 13:22

I mi ćemo produžit dojenje do 18mj sigurno, a dalje ćemo lagano odvikavat.  Kad bude imao 8mj, onda ću ja malo ozbiljnije na dijetu...

Sanjarka88
    01. Prosinac 2016. 13:25

Uspavah dijete 👏

Sta se radi? Sta se kuha? Ja cu rizot s gamberima danas. Mislila pohat al se kasno sitila odmrznuti pa cu ostavit to za sutra.

Popodne radim djetetu tortu za sutrasnjih pola godine 😍

Tpol bitno da ona nocu produzi spavanje odmah. Tako i moj pa se ne smijemo zalit 👌

Ne dojim, da dojim mislim da bi do prvog rođendana. Duze ne... no tko zna kako bi to izgledalo

Odoh ribat kupaonu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    01. Prosinac 2016. 13:30

A bellar to nemas sta citat stane u svaka kolica i ovcje runo je ima cifeslus pa je prakticno da otkopcas kad i u centru ili negdje . Super stvar samo ds gospoja oce u kolica 😀
    Nisam probala prat jer sam se bojala da ne unistim posprocsla a pospircala sam s onim dezinfencijskim srestvom i stavila gazu jednu , al ionako smo samo jednom koristili 

Dojenje hmm neznam 😬 Valjda ovisno kolko trazi? Neznam kako to ide hahha
    E a kako vi sada znate da je beba gladna, gledate na sat? Ja sma prije skuzila kad je onako okretala glavu i stavljala rukicu u usta. Sad onako otprilike gledam kako sta  neki znak nema, jer saku gura tak i tak u usta 

Da ako vam kaj treba nije problem poslat iz ogulina ili odavde , al odavde je bas skupo za neki veci paket 😬

Ugolina
    01. Prosinac 2016. 13:31

Tako i ja mislim,dok god ide,al mozda se predomislim..do godinu dana sigurno!!! steta prekinut bezveze ako nemam problema s tim i imam dovoljno mlijeka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.