Abies sansa da mali zaboravi sta je vidio u gepeku 1:0😁😁😁😁
Sanjarka a nemam pojma stavila ih u kutiju i bacila omot. A nije malo sigurno😁
Ugolina marljiva🖒🖒🖒🖒
Tpol hvala na linku. Na njemackom je pa nis ne kuzim al vidim koja je vreca pa cu googlat malo. Kod tebe snijeeeg!! Aaaa mozda ce i kod nas ondaaa
Kleopatra gdje si u hr?
Ja cu danas do arene prije cjepljenja. Moram mjenjat nesto u zari. Htjela bi si kupit tenesice sama sebi za bozic. Nasla jedne geox. Stavim sliku na viber.
Ista stvar djed mraz pajo patak. I ja pjevam ringe ringe jaja doso cika paja😁 znam da tu drugacije to pjevaju
Bellaru, možda smo se i sreli onda danas. Sada sam došla iz Arene.
I mi ćemo produžit dojenje do 18mj sigurno, a dalje ćemo lagano odvikavat. Kad bude imao 8mj, onda ću ja malo ozbiljnije na dijetu...
Uspavah dijete 👏
Sta se radi? Sta se kuha? Ja cu rizot s gamberima danas. Mislila pohat al se kasno sitila odmrznuti pa cu ostavit to za sutra.
Popodne radim djetetu tortu za sutrasnjih pola godine 😍
Tpol bitno da ona nocu produzi spavanje odmah. Tako i moj pa se ne smijemo zalit 👌
Ne dojim, da dojim mislim da bi do prvog rođendana. Duze ne... no tko zna kako bi to izgledalo
Odoh ribat kupaonu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A bellar to nemas sta citat stane u svaka kolica i ovcje runo je ima cifeslus pa je prakticno da otkopcas kad i u centru ili negdje . Super stvar samo ds gospoja oce u kolica 😀
Nisam probala prat jer sam se bojala da ne unistim posprocsla a pospircala sam s onim dezinfencijskim srestvom i stavila gazu jednu , al ionako smo samo jednom koristili
Dojenje hmm neznam 😬 Valjda ovisno kolko trazi? Neznam kako to ide hahha
E a kako vi sada znate da je beba gladna, gledate na sat? Ja sma prije skuzila kad je onako okretala glavu i stavljala rukicu u usta. Sad onako otprilike gledam kako sta neki znak nema, jer saku gura tak i tak u usta
Da ako vam kaj treba nije problem poslat iz ogulina ili odavde , al odavde je bas skupo za neki veci paket 😬
Tako i ja mislim,dok god ide,al mozda se predomislim..do godinu dana sigurno!!! steta prekinut bezveze ako nemam problema s tim i imam dovoljno mlijeka
Sortiraj odgovore
Najstariji