Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    01. Prosinac 2016. 21:07

Cjepili smo se. Malo plakali al evo spava mrvica.
    Imamo 6130 g i 61.8 cm. Zadnje vaganje prije mj dana i dobili 830 g i narasli skoro 6 cm. Valjds je to sve ok. Rekla pedica doc kod nje kad obavimo 12.12 oftamologa. Taman ce bit 4 mj pa cu ju pitat za dohranu

Vidim svasta se jelo. Ja pojela jucerasnji bolonjez i u povratku uzela mc. Dijeta!😂 muz je na dijeti. Jede samo meso. I ove kisele salate. Uzas.

Llr preko one stranice ces narucit? Koliko ce te doc postarina? 
    Meni muz rekao da mi nedo bog to dovuc u kucu😂

Da dojim brijem da bi dojila do 6 mj. Pomisao na zube i dojenje me lovi jeza😷😷😷 al ko zna kakvog bi razmisljanja bila da dojim. 

Masho ah muski..tako i moj...idu po "cigarete" a nitko ne pusi. I te fore..meni moj neki dan reko tj kao govori karlu u zezancoji..ne mogu te durat vise. Mama moze sa tobom cijeli dan ja ne mogu. A jadan..bas mi ga zao...ja u uredu radim nesto on mi ga dofura i ostavi i ode na kavu. A ja nek radim i njega nunam. 

Tpol mislis prodavat vrecu? 

Evo svijetli mi boca da pijem vode😁

curicax3
    01. Prosinac 2016. 21:15

Evo da se javim da izvrsim duznost prema Sanjarki😂da ne kaze da zbog Vibera zapostavljamo forum!Nemam nista pametno za rec!beba danas spavala 3 puta po 10 min,slom zivaca dobila,uspjela skuhat juhu,osusit dvije masine vesa i to je to!imam osjecaj da mi je tako prljavo sve u kuci i da samo prividno odrzavam da lici na nesto!ciscenje se svelo na usisavanje i ciscenje kupaona!mislim da cu po prvi put platit zenu da mi ocisti za  Bozic detaljno,jer me bas deprimira sto ne mogu stic!i razmisljam da kupim robot usisavaca!eto,izjadala sam se!beba spava pa cu i ja,sad bi mogla cistit,al idem samo ukljucit masinu vesa i suda i nemam snage😕Masho,kuzim te skroz

CrazyPuppet
    01. Prosinac 2016. 21:21

Heh sve već počinjete s dohranom, izgleda da ću ja zadnja. Jel još koja počinje sa 5,5-6mj? 
    Ja počela s pakiranjem, ispraznila ormar. Čeka me još spremit kuhinju, a nedaaaa mi se. Bebo dobar, nekako mi više pažnje ode na Jakova, kolko god se trudim da obojica budu zadovoljni. Ajd kad Jakov od pon krene u jaslice malo bude lakše. 
    Ugolina super za griz, Jakov ga obožava, svaki drugi dan mu pravim za večeru. 
    Bili danas u sabunikama, morala sam se popet na krov 😱😱😱 da s inženjerom i limarom vidimo kuda će žlijebovi. Klinci se nadisali zraka, pa su dobro o naspavali. Sad i mene hvata 😴

Sunshine1
    01. Prosinac 2016. 21:29

Masho hahaha do sutra!
    Ja planiram do  godine i pol. Do godine sigurno a onda cu vidit kakvo ce stanje bit sa poslom,vrticem i mlijekom.

Ja se najela cvaraka,luka i sad popi casu pive i onesvijestim se 😂😂
    Jadno moje dijete,al vracam joj. Vec tjedan i pol po noci iskusava moje granice budnosti i mentalnig zdravlja 🤕🤕🤒🤒🤒😴😴😴😴

Nisam puno popamtila.
    Laku noc

url=https://lilypie.com]

bellaru
    01. Prosinac 2016. 21:29

Curica imala sam ja robot usisavac😁😁😁 cim sam se udala od darova sam si to kupila😁😁😁 

Crazy joooj jesi uzbudjena?? Kako vam sve to bude brzo gotovo?

Griz sa hrpom nesquika 😀

CrazyPuppet
    01. Prosinac 2016. 21:39

Ma bellaru sad ćemo se prvo zboksat u apartman, u aparmanu ima peć, a ovdje u stanu nema grijanja... A kuća će bit gotoca tamo negdje u 2-3mj... Jesam uzbuđena, al tek ću bit kad to useljenje bude "opipljivo" sad još samo vidim hrpu posla kojem nema kraja...

Sanjarka88
    01. Prosinac 2016. 21:46

Torta se hladi! Ma bravo ja 😎

E ja ono na viberu pohvatat ne mogu pa se i ne trudim ja cu ovdje pisat vi tamo pisite 😂😂

Jesam vam rekla da sam ocoravila na jedno oko nakon poroda? 😥
    Strah me otic na pregled 😥

I jos sam nesto htjela rec a sad neznam sta 🤔

Tpol lipo je Karlo narastao 👌👌 bravisimo! 
    I jesi se napila? Svako koliko svijetli? 😂

Curice hvala sto si obzirna 😂
    O čišćenju mi i ne pricaj 😩😩😩😩

Crazy se penjala na krov 😱😱 prava žena 👌

Sunshine kakve su vam noci? 😥

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.