Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    01. Prosinac 2016. 13:36

Sanjarka,ja varivo od zelja,mmm,vec sam ga pojela dupkom pun tanjur..i pecem vratinu na naglo..

Ocete cut malo nemajke opet?? jucer je jela pire krumpir sto sam nama napravila.. a u pireu mlijeko 😲😂😂😂 i bas nis joj nije

mare1989
    01. Prosinac 2016. 13:46

Nemajka ugolina nece joj nis biti jer nema puno mlijeka unutra

ja sam sa 4mj uvela kravlje umjesto ad,tako opet planiram i sireni.

kleopatra1606
    01. Prosinac 2016. 14:17

rucak gotov - spinat, riba i pire krumpir, zabrijala sam da je petak danas :O

sad se bacam na peglanje dok beba spava

mi smo danas tikvicu probali i nije bio sretan ni malo

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Ugolina
    01. Prosinac 2016. 15:14

A meni ves vise na usi danas izlazi..peglala,tri runde oprala pa susila pa opet peglala,pa opet jednu prala..pa jebote..kako zalim kaj nemam neki balkon da mogu to sve van bacit i bok

Ugolina
    01. Prosinac 2016. 16:04

Nakon naseg razgovora,mater skupila muda i djetetu skuhala gris!' ljudi moji,kak je ona to jela mljackala, i ammm i ammm i njam i grabila moje ruke da si brze stavi zlicicu u usta ili bi rukom ili kako bi, zasrala mene,sebe,kauc i jela i jela..nisam joj puno dala za prvi put al ko zna kolko bi pojela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.