Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    01. Prosinac 2016. 16:09

Ja sam krumpir jela i pileca prsa uz to. To mogu svaki dan ... 😀I to radim kad neznam sta bi 
    Mi se bile obundale i spremile da cu van , ali jako puse tako da sam odustala i vratila se u Stan
    Ugolina imas susilicu? 
    Ma ja se uvijek cudim odakle tolko vesa i prasine a nas samo troje 😂
    Crazy dodaj me u viber ipak moram malo vama nije mi dosta i facebook i forum
    Kleopatra znaci vas David se voli vozit u autu?

Masha
    01. Prosinac 2016. 16:24

ja danas ne stizem pisat.  ni pišat. ahhaha. tek sad vidim da ne stizem ni jedno ni drugo. uglavnom, bili vani. u Zg danas divno. hladno, ali divno. mali neki čudan. malo malo kihne..a stalno bi bio na cici. nasli smo novi polozaj pa danas jedemo. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
    kitile smo stan. moja cura i ja. ubila saam se da sve stignemo, jer sam i obecala. okitile mali bor, poljepile naljepnice, ja jedan ves, drugi, ručak, suđe, kuća. joj. kraja nema.

i onda zove mm. kaze da mora ići kod automehaničara u Sesvete na drugi kraj grada ( u rush houru ko;da je u Slavoniju otišao) i to zasto. da mehaničar poslika auto za prodaju. ahhahahhahha hahahhahhahhahah hahahhahhahah. samo sam mu rekla, vidimo se kad okupam djecu,jel. 
    pa zasto ja sad ne mogu izbiti iz glave kako oni sjede na cugi, trkeljajju o glupostima dok im zene rintaju. bem ti zivot. da nema ove moje veseljakinje, kosu bi si počupala.

Sunshine1
    01. Prosinac 2016. 16:31

Abies gusarsko blago hahahah jooj da mi je vidit njegovu facu kad je vidio sve te slatkise
    Ugolina i ja volim gris...sa par kockica cok za kuhanje 😄

url=https://lilypie.com]

lan@luk@rit@
    01. Prosinac 2016. 17:18

Dan,večer svima😊

Ja obavila frizera:pituravanje,sisanje i feniranjw!!zadovoljna,uvik isto😂

Mm i ja ćemo tek sad rucat,bili do centra kupovati poklone za 3. Dječja rođendana koja nam predstoje za vikend...

Tpol taman te tila pitat paše li vreća na sva kolica;kad vidim već si napisala..Ja ću je vjerojatno naručiti..

Ugolina mislim dojiti dokle god ona bude htjela,ipak nebi duže od 2 god. 😃lana 2 god.- prekid zbog nove trudnoće..luka 2.7 mj.ostavljali se i svađali od druge godine😅

Bellaru jeste se cijepili?

Sanjarka kad ćemo upoznat Lane?😝

mare1989
    01. Prosinac 2016. 17:26

ugolina bravo da malena hoce griz

llr super za frizera

abies ja sam isto kupila neke sitnice za sv.Nikolu i ovi moji nasli mm mislio da sam ja to cuvala kad budu dobri i dao im.Sad mora opet kupovati  a rekao je da ce sinu napraviti kamion a kcerki stol za peglanje jer joj to zelja da ima

Ugolina
    01. Prosinac 2016. 17:28

Tpol,ja ti nemam mjesta za susilicu pa cak niti da bi ju stavila onako gore na masinu,to bi totalno narusilo i ovo malo prostora kaj imam u kupaoni..imam kombiniranu masinu sa susilicom

Sanjarka88
    01. Prosinac 2016. 17:28

Vecer!

Na kraju nisam nista kuhala 👌 muz kupio cevape i ispekao ih. Ubila se u njima, kapuli i ajvaru mmm!

Petric spava svoj treci spavanac. Danas slabo mlijeko jeo. Jutros u 9h 110ml i popodne 140ml u 15h. U 12h jeo kasicu od kruske. Nadam se da ce kroz popodne nadoknaditi da nebi nocas nadoknadivao. 
    Danas je super volje očito zubic izbio cili pa vise ne boli. Sad mir do drugog.

Tpol znam da je gladan kad place, inace jedino zato bas onako place. Al ugl i po satu znam kad ce 

Kleopatra nista tikvica a? Joj mene strah tog povrca 

Masho muza tavom po glavi 😉

L&L&R uskoro! Njih dvi je cini mi se steta ne upoznat! Mislim da imamo novo prijateljstvo na vidiku 😂😂

Lezarina dok dijete spava pa odoh tortu radit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    01. Prosinac 2016. 17:29

Masho suosjećam se.
    Meni mama bila. Već dugo nisam sama išla po sina u vrtić.
    Mobitel zvala firmu jer je crko njihov. Ma ne znam, mislim da je kolegica u krivu sa savjetom. Htjela bih izvuć podatke iz telefona. Kartica sim i sd ok al ono u telefonu.
    Ugolina baš si mi dala moto griz skuhat. Ubrzo. Imam još drugih ideja. 
    Dalje zaboravih.

MalaKoza
    01. Prosinac 2016. 17:42

Ja planiram dojit do 2. godine :) 
    Sad ko padobranac nakon 3 stranice 😁

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.