Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    02. Prosinac 2016. 00:54

Crazy,mi smo počeli nakon navršenih 6 mjeseci s dohranom. dala sam joj 2 tjedna prije bananu iz ruke da vidim jel ju zanima. I zanimalo ju je 😂 ali sam svejedno pričekala. Onda je dobila batat, bananu, jabuku i onda smo došli do nesretnog avokada i od tada već 5 dana posti na mom mlijeku opet. I bit će još iduća 2 tjedna. Ali to zbog oporavka. 
    Inače planiramo BLW ali čekam da se samostalno posjedne za to pa ćemo u međuvremenu na žlicu. 

Sanjarka,meni je u trudnoći skočila dioptrija sa 0,75 na 1,50. I onda mi nisu htjeli mijenjati stakla na cvikama jer kao do poroda može varirati. Sad kad sam rodila, opet ne žele jer kažu dok god dojim može rasti i padati zbog hormona. Kako će to potrajati s još jednom trudnoćom i dojenjem, uzela sam stvar u svoje ruke i narucila leće. Tako da idem na kontrole svaka 2 mjeseca i kad se promijeni samo drugi mjesec uzmem odgovarajuću dioptriju.

Da nisam to napravila, možda bi morala mijenjati Nick.

Ne bi više bilo ni male koze, ni vidre nego ćorava kokoš.
    Ako bi se uopće vidjela ulogirat na forum 😁

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

CrazyPuppet
    02. Prosinac 2016. 07:07

Jutroooo
    ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🎂
    Torta je za Petra, pa prste k sebi 😂
    Petru sretan veliki 6.minić! 💙💚💙💚💙💚

CrazyPuppet
    02. Prosinac 2016. 07:16

Bebolino i ja imamo začepljene noseve, spavali nismo nikako, jer on jadan ne može povući 😫 danas pregled kod fizijatra...
    MalaKoza što je BLW?
    Ejić nebi ti bila u koži kad se pas počne linjat, a Marcel puzat, nije dobitna kombinacija 😔 drzim fige da ti ovaj put uspiju kašice, rekle smo ti i prvi put u vruće flašice stavit, al ne slušaš 😂😂😂
    Sanjarka, na viberu he ekipa otkačila, ovdje smo sve još kolko tolko pristojne i normalne, al tamo je dernek 😂
    I ja još moram zapakirat i poslat poklončić 💜 ajmo to otkrit tko što kome kad sve dobijemo.

bellaru
    02. Prosinac 2016. 07:17

Moja mrvica odspavala noc  bez temp. Cak kad se u pol 6 probudio jest ( inace ostane budan) nastavio je spavat.

A sta cim dobijemo poklon stavljamo sliku na forum il kad sve dobijemo poklone?

Llr pa da tipicno zenskom.bitne su boje a postarina i to nije bitno😁

Sanjarka a kako znas da ti ne stima nesto sa vidom? Staris pa ti vid odlazi😛 eto i ja nosim naocale. Dobila ih u srednjoj, mala dioptrija i nisam ih bas nosila pa mi za duplo narasla . -1 sam sad. Al sad nebi mogla vozit uopce bez naocala, kino bez naocala. Ma i ovak ako sam negdje gdje je hrpa ljudi ako nemam naocale ne skuzim osobu dok mi se ne priblizi skroz😕 corava baba😉

Ugolina ajmeeeeeeee pakeeetic dosaoooo!!😍😍😍😍 moram ja svoj brzo poslat! 

Mala koza zasto zbog avokada na tvom mlijeku? Da i ja htjela.nove naocale uzet pa mi rekli da to varira u tudnoci tj nije realna dioptrija. A joj ti si sebi posla dala kad  kad ides stalno na preglede😕

Petar sretan minic!

Crazy on je beba on ne jede tortu pa podjeli ti nama😁

02. Prosinac 2016. 07:35

Dobro jutro mame! 

Petru sretnih velikih pola godine!Mama, jel pola torte? 

Crazy, baš mamiš na viber! 

Ugolina, jeej, paketić! Prva si dobila! Baš uzbudljivo! Ja šaljem danas😁

02. Prosinac 2016. 07:39

Bellaru, ma ko će dočekati da stignu svi paketi! Ugolina, daj sliku  čim otvoriš! 😁

bellaru
    02. Prosinac 2016. 07:51

😂😂😂😂😂😂 radoznale babe😂😂😂

MalaKoza
    02. Prosinac 2016. 08:56

Crazy,skraćenica prevedena na hrvatski je beba vođa dohrane.radi se o tome da ne miksas i hraniš dijete nego mu daješ komadiće da sam jede koliko hoće. u tanjur, na podlogu. I ne siliš ga da jede nego sam uzme koliko želi. 

Bellaru,isti dan je dobila proljev i avokado je izašao neprobavljen van. Nakon toga par sluzavih stolica s primjesama krvi. Mislim da ima netoleranciju na njega trenutno. Probat ću opet za par mjeseci s njim

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

ejic
    02. Prosinac 2016. 09:04

Dobro jutro!

Mi se spremamo na 1.spavanac da mama u miru doruckije 😊

Crazy, mora da sam preskocila zadnjiput to da flasice moraju biti vruce 😕 Ali cu danas/sutra ponovo raditi pa dao Bog da drzi 😊

Sretni 6.minic Petru!! 🎉🎊🎁🎂
    Kako vrijeme ide 😮😮

Ah da, moj Marcel je jucer kroz cijeli dan popio 80ml vode 😮😮 Jel to ok sto tako puno pije? Nebi htjela da odbaci cicu jer je na pocetku samo to vodenasto mlijeko a on nije zedan i neda mu se nasisavati do hranjivijeg mlijeka...😕

Ugolina
    02. Prosinac 2016. 09:11

Daj mu pol sata nakon dojenja pit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.