E ko je mala vidra?
E ko je mala vidra?
Tko je to?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Masho moze sljedeci tjedan. Ima jos vremena.
Ja narucila poklon i cekam da dođe, valjda ce na vrijeme 😥😥
Ilani ostavi kucice za neku vecernju setnju, ljepše je 🎄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da i ja bi s malom do grada..al mislila sam recimo oko cetri,pet,vec se polako mraci,a valjda nema toliko rulje ko navecer?!? iako sumnjam i u to.. previse mi to ljudi

[ul]
[li][ltr]
Dobro jutro tete
Tko je spominjao lonac kave, treba i meni jedan.
Inace nemamo problema sa spavanjem ali nocas cijelo vrijeme nesto, mislim da su zubi jer vec 2 veceri mi ima lagano povisenu temp.
Ugolina jesi vidjela one dude miss denti?
Ja vam inace slabo pisem jer ne mogu s mobitela nista objaviti na forumu 😡 glupi iphone!
Jel me moze netko ubaciti u viber grupu (+49 152 54302 479)
[/ltr]
[/li][/ul]
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Srećom je ruksak pun slatkiša pa će proći. I taj ruksak se sakupljao više od pola godine. Junior kutija je poznata. Mama je bila na tajnom spoju s djedom mrazom.... Joj dida.
Ne znam kako vama al meni djed bozićnjak nikako nije ušao u uho. Kao ni paško patak. I ne znam tko još.
Sanjarka spava ujutro 30-60mi i onda oko 14h duže. Do ponoći nekad okine 30ak min. Slabo. Ni sin nije bio bolji, al on je noć odrapio u komadu.
Ugolina ima čistu krevetninu 😃 da da svašta se stigne kad te beba prisili.
Moja još mi ne da šljakat na duge pruge osim kad spava. Zato i služi porodiljni
Srećom je ruksak pun slatkiša pa će proći. I taj ruksak se sakupljao više od pola godine. Junior kutija je poznata. Mama je bila na tajnom spoju s djedom mrazom…. Joj dida.
Ne znam kako vama al meni djed bozićnjak nikako nije ušao u uho. Kao ni paško patak. I ne znam tko još.
Sanjarka spava ujutro 30-60mi i onda oko 14h duže. Do ponoći nekad okine 30ak min. Slabo. Ni sin nije bio bolji, al on je noć odrapio u komadu.
Ugolina ima čistu krevetninu 😃 da da svašta se stigne kad te beba prisili.
Moja još mi ne da šljakat na duge pruge osim kad spava. Zato i služi porodiljni
😂😂😂😂😂😂😂
E tocno to, vec danima razmisljam kak ju moram presvuc,da je stvarno vec red,eto dijete zna kaj mora da bi se mater primila posla

Ej kleopatra,nisam to nikad vidla,evo guglala sam..di ima to za kupit

Ugolina ja sam ih nasla u Njemackoj, ako hoces nije problem poslati :)
Ugolina ja sam ih nasla u Njemackoj, ako hoces nije problem poslati :)
Ee da te ne zezam,probat cu tu nac,a onda ovo neka bude plan b 😂😂😂 inace,hvala!!!

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji