Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Prosinac 2016. 09:13

Abies nije ni moj neka spavalica no skupi 2-3h dnevno kako koji dan. Al bar je navečer do 20h gotov.

Kleopatra 😘
    Koliku temp ima navecer?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

kleopatra1606
    01. Prosinac 2016. 09:15

Sanjarka  ima do 37,9  ali nije smrcav ni nista

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Sanjarka88
    01. Prosinac 2016. 09:16

A sto je posebno s tim dudama?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    01. Prosinac 2016. 09:19

Pomaze djeci za zube,da si grickaju il kaj

MalaKoza
    01. Prosinac 2016. 09:50

Ugolina,ja sam mala Vidra 😂 uglavnom volim male životinje,  a ne volim svugdje ostavljati svoje osobne podatke. 

Sanjarka,zasad donja 2 ali ko da pipam gornje da se spremaju

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

mare1989
    01. Prosinac 2016. 10:02

Jutro cure

Da me ubijete ja nemam pojma tko je sta pisao,procitala jesam zapamtila nula bodova.Noc onako,zacepljen opet nosic pa se budila. 
    Sinoc sam legla oko 1.30,malo se ja i mm podruzili,pa nakon toga pregovarali o kupnji auta i odlucili smo na kraju da kupujemo auto za mene,malo udaren a sreca mm zna popravljat pa ce i to srediti.Jer on je i nas popravio kad je imao totalku,za 2dana od olupine napravio auto za voznju.
    Jos smo i o tetovazi razgovarali i dogovor pao tri nove tetovaze :) do 30god da bude 50% tijela isarano :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.