Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    01. Prosinac 2016. 07:46

Jutro!!! 
    Kava mmm da
    Noć standard. Nekoliko buđenja. Nego ja više ne znam kako ju ranije sprašit spavat. Do ponoći skakuće. 
    MalaKoza petri izgleda pun mjesec non stop.
    Ejic pasterizacija mora biti 5-10min na 75 stupnjeva. Iznad je sterilizacija. Imaš one poklopce kao na hipp da napravi klik. Lako se hladi tako se uvuče i znaš da je to ono pravo. Meni sok stoji preko god dana.

Sunshine1
    01. Prosinac 2016. 07:51

Mi budne od 6,15. Moze pola tpg lonca. Noci jos uvijek budenja ah...nekoliko. Plac oko 2, dizanje. Oko 5 bi pricala,nemam pojma kako i kada je zaspala. I uvijek kad se tako rano zbudi,rano je i unorna. Eno je u zibki cujem da mijenja,pali i gasi melodije od Janka. Al je mirna.
    Danas uvpdim sljivu,jos nije kakala,a dat cu joj i kompot nek popije.
    Saljemo smrzle puse

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    01. Prosinac 2016. 08:25

Jutro...noc bolje od jucer.. moram pocet pazit kaj si zelim.. mala zaspala oko devet,ja isla oko 11 i razmisljam si joj da barem odspavam tri sata u komadu,samo to..i mala se probudi u 2:20.. nakon tog budenja si pomislim,joj boze,daj da barem dva sata u komadu jos odspava..i eto je ko stoperica u 4:20... ovo je vec postalo jezivo s tim njenim spavanjem 😂😂😂😂 a od onda 5:40 i onda 6:50.. 
    Ali onda slijedi bura!!! promocila pelena,mokra do pol leda 😂😂😂 kupaj i presvlaci dijete,skidaj posteljinu, odma sam usput i svoju, evo druga masina od jutra pere, upalila i sude nek se pere.. sad idem peglat da imam gdje s ovom drugom turom kaj se pere.. onda mozda upalim trecu.. a onda prelazim na susenje vesa.. i tak...
    Danas su neko varivo skuhat i vratinu na naglo..eto i to znam...

Dakle,kako je nekako lijepo i mirnije kada dijete dode do ovih sest mjeseci i moze se sama zaigrati,ne moram vjecito ja bit klaun zabavljac i kada mogu ove nabrojane stvari obavljati bez tisucu jednog prekida..ona istrazuje svijet,pogotovo kad ju stavim dole na pod,pa na tim puzzlama u svaki cosak nes hitim..pol sata barem je mirna,kotrlja se,proucava 💕💕💕💕 prije tri mjeseca bi bilo nezamislivo,na prije mjesec dana nisam to tak mogla

Ellie00
    01. Prosinac 2016. 08:37

Illani Arena? 
     ja razmisljala o Areni al treba mi Mueller

CrazyPuppet
    01. Prosinac 2016. 08:39

Jutro žene!
    Evo Ejić, Abies zna znanje 😉
    Ugolina, pisala sam pred nešto vremena za te dude, inače su ok, ali za uspavljivanje se ne preporuča, jer je teško iskorijenit naviku. Probaj joj kupit drugu dudu, neku drugačiju koja joj neće pasati, ja sam tako slučajno kupila drugu, i nije više htio... Ne znam, možda upali...  
    Mi imali super noć, ali kad se papalo, papalo se sve u šesnaest... I krv bi mi popio da može 😂 moguće da su mu se opet povećale potrebe, ipak je on velik dečko, i mi već uduplali porođajnu. 
    Ja tajni poklon imam, samo još trebam kutijicu napravit. 
    Abies haha, teško da će zaboravit, da je manji, možda. Jesi rekla da je to za nekog drugog? Nadam se da cam he danas bolji dan 😘
    Mene mm jučer šokirao, ja se zaboravila. Mislila da imamo još 3tj do selidbe, a ono imamo 2, a ja mislila otići tjedan dana ranije da stignemo sredit ovaj stan... Dakle za tjedan dana polijetanje 😨😨😨

Ugolina
    01. Prosinac 2016. 08:42

Abies pp

Sanjarka88
    01. Prosinac 2016. 08:43

Jutrooooo 😘 
    Lijep dan vani 👌 nije vise ni tako hladno jeeeej! 
    Jutros se opet probudio u 6h a drzi oči zatvorene i brunda. E reko nes, upalila neku uspavanku na youtubu i zaspali oboje do 8!!! 🤓🤓
    Spasila dan haha

L&L&R a dobro si rekla, triba mi cili dan puzzli za L. 
    Najbolje da prizemlje pretvorim u gimnasticku dvoranu 😂😂

Ilani i Ellie sretno u shopingu 👌

Abies kad ti spava zadnji dnevni spavanac? 

Sunshine sretno s kakicom. Izgleda da nam je to svima vise manje problem nakon uvodenja dohrane 

Malakoza koliko zubica imate? 

Ugolina aaa sta si vrijedna od ranog jutra 😎 
    Veceras pozeli 10h u komadu 😂
    Je bas je sve lakse sto su veci 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Masha
    01. Prosinac 2016. 08:45

jutrić,

kava. kava. kava. ajd ni bilo strasno, ali leđa bolllllllllllllllllle.

cure kad se salje poklon? jelda mogu i iduci tjedan. ja necu stici ovajh.

moj cica ko lud. uzme pa pljune. jucer isla do dućana maloj po čizme..i tak  i izdojila. milina ga gledat. kako mirno pije. bem ti cicu ne kuzim u čem je čar osim da je to mlijeko zdravo.

crazy kud selite?

ugolina, blago ti se. to znači da imas dijete koje istrazuje...divno. moja nije htjela bit sama NIKAD. ni danas. danas ode u sobu i viče za minutu..mama odi me vidi kak se SAMA igram

mi danas kitimo stan...i idemo van..jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sanjarka88
    01. Prosinac 2016. 08:45

I Prosinac!!!!! Bas volim taj mjesec 😍😍😍😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.