Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    30. Studeni 2016. 21:36

Dobro rusi su ludi😁   ta djeca sigurno doruckuju vodku😁

bellaru
    30. Studeni 2016. 21:37

Tpol gdje si kupila vunenu vrecu?

Abies
    30. Studeni 2016. 22:00

Čitala upamtila ništa. 
    Dsn mi bolje bio za prespavat. Prvo noć pa diži jedno dijete nahrani. Drugo. Ovo prvo ide srat. Kasnim zubarici. Niš idemo svi. Petra prespavala. Klinjo zubi šmrc. I ok po nosu jer mama je posustala u zadnje vrijrme s uputama zubarice. 
    Mojima. Ok. Poslije stariji ide s mojom sekom u kino. Planirano sve. Prijavljujem neki j kod za kino. I crkne službeni mobitel. S njim i viber. Izvučem ja taj kod za kino.
    Dođe seka i sin za njom tres aaaaa. Noga. Možeš hodat NE! Prstima micat ne. Ne i ne. Moji su kod bake. Ništa čekam njih i što drugo nego rtg... Nakon 2 h više ne boli. Trči malac. Skače.
    Kino nisu otišli. Petra put kući urlala nveliko. Nisam ni znala da toliko može urlat. 
    E sad vas idem čitat

TPol
    30. Studeni 2016. 22:21

Kad spomenete ruse sjetim se da imaju kamere u autu 😂😂

Bellaru kupila sam na mazinu za 30e smrdi bas po ovci al eto stoji jer nis od kolica .... Bas si mislim ako se sogorica i njen m odluce za djete imaju ful opremi od mene od marane ergi kolica nema cega nema 😂😂😂 strasno 

A joj abies kod tebe veselo 😱😱😱 drzi se

Ugolina
    30. Studeni 2016. 22:32

A jebote abies katstrofa,je ti se sve nasralo na glavu

30. Studeni 2016. 22:34

Abies, hvala Bogu malom nije ništa. Sutra je novi dan! Petra će noćas lijepo spavati. 😘

bellaru
    30. Studeni 2016. 22:37

Abies a isli ste na rtg??😓😓😓😓😓😓  bas sranjr😕😕😕😕😕😕

Tpol koje je marke ta vreca? Tu kod nas toga nema. Rekla sam seki da malo to pogleda gore.

bellaru
    30. Studeni 2016. 22:38

Bas sta ilani kaze petra ce veceras spavat dobro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.