Čitala upamtila ništa.
Dsn mi bolje bio za prespavat. Prvo noć pa diži jedno dijete nahrani. Drugo. Ovo prvo ide srat. Kasnim zubarici. Niš idemo svi. Petra prespavala. Klinjo zubi šmrc. I ok po nosu jer mama je posustala u zadnje vrijrme s uputama zubarice.
Mojima. Ok. Poslije stariji ide s mojom sekom u kino. Planirano sve. Prijavljujem neki j kod za kino. I crkne službeni mobitel. S njim i viber. Izvučem ja taj kod za kino.
Dođe seka i sin za njom tres aaaaa. Noga. Možeš hodat NE! Prstima micat ne. Ne i ne. Moji su kod bake. Ništa čekam njih i što drugo nego rtg... Nakon 2 h više ne boli. Trči malac. Skače.
Kino nisu otišli. Petra put kući urlala nveliko. Nisam ni znala da toliko može urlat.
E sad vas idem čitat
Kad spomenete ruse sjetim se da imaju kamere u autu 😂😂
Bellaru kupila sam na mazinu za 30e smrdi bas po ovci al eto stoji jer nis od kolica .... Bas si mislim ako se sogorica i njen m odluce za djete imaju ful opremi od mene od marane ergi kolica nema cega nema 😂😂😂 strasno
A joj abies kod tebe veselo 😱😱😱 drzi se
Abies, hvala Bogu malom nije ništa. Sutra je novi dan! Petra će noćas lijepo spavati. 😘
Abies a isli ste na rtg??😓😓😓😓😓😓 bas sranjr😕😕😕😕😕😕
Tpol koje je marke ta vreca? Tu kod nas toga nema. Rekla sam seki da malo to pogleda gore.
Sortiraj odgovore
Najstariji