Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    30. Studeni 2016. 22:47

Iskusne, molim vas recite kako,ali pobogu kako odviknuti dijete od spavanja s dudom u ustima???!?!? inace,ne dajem joj dudu osim za to spavanje a na to sam ju spucajno naucila da nisam previse razmisljala i sad mi je to koma..😲😲 to se naucila tamo prije recimo dva mj kada je htjela nesto sisati prije spavanja ali pljuvala je sisu jer ona nece sisati sisu kad nije gladna 😂 i kaj cu sad?!? kaaaaj??? jer nece mi vise bez nje zaspat covjece,a nocu se probudi i isto ju trazi i onda mi se razbudi ako joj nedam,a to isto ne zelim

Ugolina
    30. Studeni 2016. 22:48

I da  kada cvrsto zaspe,onda joj ispadne iz usta i ne treba joj,ima ju samo kad ne spava pretjerano cvrsto i kad se uspavljuje

Abies
    30. Studeni 2016. 22:49

Morala se izjadat. A kom ću nego vama. Tako je Ilani. Mali ok. A noć će bit nekakva. 

Crazy bravo za šoping i Jakova. 
    Bellaru tko je prevodio?! 
    Mala od Malekoze baš smiješan opis puzanja. Kolači keksi. Meni tata voli one na mašinu pa se ti i rade. Me znam kako sad izvestt. Prva misija je pola torte. 
    Vjeverice imaš ispričnicu za nejavljanje. 
    Ellie slezena, nek ti muž čim prije bude stari. 
    Sanjarka kako je popodne prošlo sa nespavanjem il je danas imenjak imao pospan dan?
    Sandrich rum 😃 Mare će rakiju u kekse
    Cjepiva vi vani imate bolje koktele. 
    Tpol sveki pomogla? 
    Odoh muža mazit. I njemu bio težak dan. 

Eh da idem doma. Dida s nama do auta. Pakiram on otvori gepek da će kolica stavit. A nikako ih sklopit. U gepeku žc kraš paketi koje nose djed mraz i sv nikola. A sin blene u gepek ko da je gusarsko blago ugledao. Koje su šanse da zaboravi do idućeg tjedna?????

ejic
    30. Studeni 2016. 23:08

Bellaru, strah me da mi u zamrzivacu ne dobiju miris po mesu...

Crazy, nisam jabuku stavljala u vruce staklenke 😔 Ali sam nakon posta od Ilani malo proucila sta znaci pasterizirati pa sam krusku nanovo punila u vruce staklenke. Nadam se da ce funkcionirati ovajput. A sad se moram baciti na nabavku novih domacih jabuka jer sam mu u nedelju planirala to dati 😕
    Hvala vam cure na savjetima! 😘

Vjeverice, bravo za tm i super sto si ozdravila! 😘

Abies, tebi se bas poslagalo danas sve od jednom 😔 Nadam se da ce Petra danas lijepo spavati da ti natankas energije za sutra 😘

Ugolina, ista prica s Marcelom i dudom. Ja nemam nekih problema s tim ustajanjem, rade mu gurnem dudu u usta nego da mi pola noci visi na sisi. Mene je vise strah deformacije zubi kasnije ako ga na vrijeme ne odviknem od dude 😕

Tako, sad idem citat viber pise +99 jos od podneva 😁😁

30. Studeni 2016. 23:32

Abies,mislim da nema ni u teoriji šanse da malac zaboravi na gusarsko blago, bar ne do Nikole, do Božica možda 😆
    Ugolina, nemam ti pametan savjet za dudu. Mojih dvoje su bili totalni ovisnici o njoj. Trebala je biti i u ustima jedna i u rukama bar još jedna. A da vidiš panike kad bi je nekud zametnuli😨😨😨 Izgubiti novčanik s dokumentima nije ništa naspram toga!

Sanjarka88
    30. Studeni 2016. 23:54

Vecer tete! 

Ja neznam kako ja svaku vecer docekam ponoc i onda mi nije jasno kako sam neispavana 😥😥
    Trebala bi s njim ic lec al jbg previse volim vrijeme za sebe 😆

Danas cudan dan. Odspavao 4 puta 😱 s tim da je zadnji bio od 16.45 do 19.15 😱😱😱😱 u soku sam 😂😂😂

Sandrich  i Petric je glumio kasalj da bi privukao paznju. Ako ne slini i nije mu zacepljen nos  onda kasalj nema veze sa prehladom 👌

Vjeverice drago mi je da si ozdravila 😘
    Iz dana u dan ce sad napredak biti sve izrazeniji 😍 uzivaj u svom malcu! I moj grize ko lud sve vec dugo. 
    Zubi - nema pravila. Skolski je prvo donje jedinice no ne mora tako bit.

Crazy nisi uopce off topic. Sve nas to uskoro ceka ovdje  😆 mudrica nije bila puno problematična po tom pitanju ljubi je mama 

Bellaru pa sigurno da su bolja verzija slatkog. Koliko kalorija pjevaju? 

Sunshine hura za druzenje! 😂

Abies koji dan! 😱😱 no sutra je novi! Bitno da je malac dobro 😘
    Nece sin nista zaboravit. Idu novi pokloni 😂

Ugolina sto se vec opterecjes s dudom? 😂 to se odvikava tamo negdje nekad kad beba ne bude vise beba 😉 to ja i iz iskustva. 
    Nek duda dite hehe

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lan@luk@rit@
    01. Prosinac 2016. 00:28

Večer mame

Iza mene dug i naporan dan.napokon sam legla u krevet.
    Mm uspavljuje R ,l&l spavaju!!!
    Imali smo goste (srećom drage ljude) ,pa domaći ,daj ovome ,onome svak nešto traži i ode dan..

Letimicno sam vas pročitala,Sad ću u miru..

Ugolina moji su odbacili dudu sami s nekih 9 mj.Ja to povezujem s izbijanjem prvog zuba,vjerojatno to nije povezano ali tako se potrfilo i kod l&l..
    Rita je baš dudoljubac pa neznam kako će bit s njom..
    Al u svakom slučaju kao što sanjarka kaže ima vremena ,odviknut ćeš je kad za to bude vrijeme..
    Neki jaslicari kod nas u v nose dude ,dozvoljene su isključivo na spavanju..Imali smo jednog dječaka kojem su dude ujedno bile prijelazni objekti😄u svakoj ruci po dvije i naravno jedna u ustima..

Sanjarka strunjaca je 185 cm duga nije joj mala..ono ok je za njene vratolomije..mada bi joj bolje došao jedan tatami preko cijele sobe ili još bolje cijelog stana....

Vjeverice drago mi je da si brzo prebolila virozu💪💪💪

Abies sutra je novi,lakši i mirniji dan od ovoga za tebe✌💪💪

Nisam više popamtila..vreća vunena- t pol a da mi je prodas kad je već ne koristis💕(slučajno sam stisla ova srca i nemogu ih brisati,ni jedan smajlic -samo na forumu,čudno.Jel i vama tako?)😃razmišljam o kupnji zimske za kolica,moram u potragu ..nema ih na web shopu (magic baby)a oni su držali te mclaren vreće...

Ellie00
    01. Prosinac 2016. 07:01

Nema kave? Evo friski lonac ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ I malo kolacica 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍰🍰🍰🍰🍰  

Mi budni. Pjevamo I pricamo na veliko. 
    Danas idem u Bozicni shopping kupit jos par poklona da ne udjem u onu ludnicu.
    Idem po jos jednu kavu

MalaKoza
    01. Prosinac 2016. 07:33

Jutro! 
    Srrrrk njam njam 
    Očito nama idu još neki zubi van. Ne sjećam se kad je bila tak razdražljiva po noći. 
    Inače super spava. U kojem stadiju je mjesec?  Jutros smo obje s podočnjacima do poda i jecamo 😩😦😥

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

01. Prosinac 2016. 07:45

Dobro jutro mame!
    Ellie,moze jednu jacu. I mi nocas budenje svakih sat vremena.Klinci su nam se dogovorili izgleda da nas izmore.
    I mi danas planiramo shopping.Idemo po nas tajni poklon! Veselim se bas! Nadam se uspjehu.
    E cure mozda kome dobro dode informacija, e kupi danas ima besplatnu dostavu na sve igracke,imaju odlican izbor!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.