Ja danas cijeli dam guram sisu, tu i tamo bljucne jer nije navikao ali eto, valjda ce sad bolje dobit na kilazi. Osjecam se kao jedna velika sisa, sluskinja 😂😂😂 sad cekamo mm s posla da se mama napokon ode popiskiti nakon cijelog dana. Cim se maknem od njega odmah u plac. Danas sam ga morala nasaditi ispred tv-a da bi razgrnila robu 5min
Nesto mi kaslje zadnja dva dana, ali onako suho, nekad kroz smijeh a nekad bezveze.. neznam jel namjerno ili ga hvata nesto.. sve mi se cini da me voli zezat 😂
Mozda je skuzio sandric da moze proizvest taj zvuk pa mu fora.. moja kasljala bezveze tri dana,al vidis da se glupira..
Masha,tpol i ejic su u austriji zato imaju ta neka cjepiva
TPol, jesi provjerila dali je mozes upisati u vrtice i sk ako je nedas cijepiti? Ja sam cula da neki vrtici i skole traze da djeca imaju sva cijepiva ali sama nisam provjerila tu informaciju pa ne znam tocno.
Ellie, spomenula di jednom da si u au studirala. Gdje si bila?
Ja sam upravo bacila 6 teglica kasice od jabuke 😭😭😭😭😭😭 Napravila sam ih prije nekih 3-4 tjedna i danas na svima gore pljesan iako su cijelo vrijeme bile u hladnjaku 😭😭😭
Sad sam napravila od kruske a to bi se moglo jos prije pokvariti. Sta da napravim da se ne pokvare? Teglice su sve ciste i jos sam stavila foliju izmedu poklopca i kasice. Jel se smije malo ulja uliti na kasicu pa kasnije to izvaditi?
Ejic,pa jedino da pasteriziras kasice kada ih pravis.A ove vec gotove mozda da istreses u neku posudu i ponovo zagrijes pa vratis u ciste staklenke i propasteriziras .Ne znam sto bi drugo.
Evo mene kao padobranac nakon par dana izostanka..
U pon me pokosila viroza s temperaturom, zvala sam mm da dođe s posla jer se nisam usudila malog dizati koliko sam se slabo osjećala. On je taj dan vrhunski odradio. Brinuo je o malom, brinuo o meni, čistio okolo, ma super mi je bio super se slaže sa S i on ga baš obožava, točno se vidi da ga prepoznaje i hoće se s njim družiti i igrati. Ja se rastapam dok ih gledam
Jučer mi je bilo bolje ali još uvijek mi je nivo energije bio nešto niži. Danas sam ko nova pa cijeli dan čistim po kući.
Mrvičić što je veći to je svjesniji sebe i svojih osjećaja i jasnije se izražava. Točno se vidi kad je ljut, tužan, nervozan, strah ga je i sl. Trenutno je u fazi da se užasno iznervira kad nešto ne može staviti u usta. Nema još vrhunsku koordinaciju ruka-usta, ali trudi se i jako ima potrebu sve gristi, svom snagom!! Je li i vaši tako? Paše mu da mu masiram desni, ali gornje desni više nego donje. Nije valjda da ga gornji zubi muče? Nisu oni prvi na redu.
Nisam vas previše popamtila.
Znam samo da šaljem dobre vibre Maloj kozi i Emily sljedeći tjedan. Nadam se da će biti 2 dobre vijesti Napravila sam screenshot recepata
Sandra moraš i rum staviti u kekse
Crazy ja sam radila pandoro, ima jedan dobar recept na coolinarici ali isto je dug proces, cijeli dan se radi jer se svako malo mora premijesiti
Sanjarka čestitke na zubiću!!
Ilani baš koma za tu tetu Ines. Možeš li tražiti drugu tetu? Ili ozbiljno porazgovarati s ovom? Ti si baš cool mama koliko onda tm ima godina sad ako se kasno oženio?
Toliko sam popamtila...
Sretan minić svima koji su slavili ovih dana
Sad kad čitam post zvučim si ko Tina, hahahaha
Ejić baš mi je žao da ti se to desilo. Jesi kašice stavila u vruće staklenke? Zatvoriš, i staviš u pećnicu još na 100 stupnjeva samo ne znam kako dugo 😕 meni ih mama spremila, eno ih u hladnjaku već ne znam kako dugo, jer ih Jakov nije htio jest.
Sanjarka u pravu si. Ono što sam ja naučila o tantrumima je sljedeće... 1: ovise o karakteru djeteta (koliko jako će izrazit) 2: nervoza uzrokovana gladi, umorom i zbunjenošću je najčešći uzrok 3: 90% tantruma se može spriječiti 4: Prava reakcija roditelja može brzo smiriti dijete isto u 90% slučajeva 5: u onih 10% ćete se jednostavno zapitat wtf?!? 😂
I da granice se trebaju postavit, ali nejde to samo tak preko noći
Malo ja zaglibila off topic, skuzi 😆
Vjeverice super da si bolje i da je muz sve vrhunski odradio👌👌👌👌
Cure jedem one kekse vec dva dana gran cereale. Mislite da mi je to bolje /zdravije/ dijetno za razliku od drugih slatkisa?
Bellaru,I kod mene inače ali ove godine ih stavljam u kolače
😉
Sandrich,ovo su recepti iz mamine kuharice stari 30 godina. Tad nisu imali novaca za dodavanje "skupih" začina. pa ih ni nema u receptu.
Ali ja kad radim isto ubacim. Sinoć sam automatski prepisala recepte pa nisam dopisala
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji