Hello!
Evo i mi odradili šetnju, šoping, ručak. Nikolina papala palentu sa špinatom i ne znam dal je bila već jako gladna ili hladni zrak tako djelovao ali ona to taako slatko pojela, ma milina. Dok jabuku ujutro odbila, ni sok nije htjela ma niti žličicu popiti.
Abies sa zubima nema pravila. Moji su dečki imali dosta loše mliječne zube, pogotovo najstariji, jedinice bili otišli skroz, čak se postavljalo pitanje hoće li zubic vila primiti onakav crni i pokvareni zub. Sad ima 19 godina i nijedan karijes! Ide zubaru tu i tamo da mu izglanca zube 😁
Crazy, svaka čast na hrabrosti sa kućicom od medenjaka. Nisam to nikada pokušala napraviti. Hoćeš moderni dizajn raditi ili onaj klasični iz bajke? 😁
Mala koza dobra ideja hvala, sad cu tako napravit
Crazy ja sam radila panetone i nije mi uspio uglavnom trebao bi se peci u glinenoj posudi, i traje 2 dana da se napravi ako ces po orginalnom receptu... Uglv bas komlicirano, mozda ima jednostavniji recept al ne vjerujem da je dobar onda
Idemo na u3 pregled, a za cjepivo mislim za sad samo jos rota 😬
Josipu sretan minic!! 🎉🎊🎁❤💙
TPol, da mi smo imali vec taj pregled s 3mj i onda je dobio 3 cijepiva od jednom. Kao sto je MalaKoza rekla, protiv rota virusa i onu kombinaciju 6 cijepiva, a mi smo dobili odma jos i protiv pneumokoka. Iako nemaju bas svi pedijatri praksu sva 3 cijepiva od jednom davati ali meni je tako bolje jer onda samo jednom imamo muku s temperaturom i losijim nocima.
Nasa noc opet nije bila bas najbolja. Zaspao u 20h, prvo budenje tek oko 1h ali onda jos 2 ili 3 budenja do pol 7 (nisam zapamtila tocno koliko i kada, samo znam da sam uvijek zaspala kad sam ga dojila 😁), a onda od pol 7 do 8 ustajanje svakih 15min jer je duda ispala. Nije bila najbolja ali mogla bi biti i gora 😉
Sad spava evo vec 3 spavanac a ja cekam da mi se pizza ispece 😊
Ilani haha ne znam još hoću li uopće raditi, al ako budem radila bih jednu bajnu i jednu modernu (vilu Savoye)... To bi baš bio pravi kolač za mene 😂😂😂
TPol stvarno je tak komplicirano?!?
Na kraju od svega nebudem niš pekla 😂😂😂
Hello hello 😉
Hranim dijete. Prekinuo me usred spremanja rucka aaaa sreca nece mm s posla prije 17h
Danas je vec odspavao 3 spavanca sve me strah pomisliti da je ovo bio zadnji danas 😓😓😓
A vrlo moguće!
Bacanje po ducanu je faza koja na prvu nema veze sa odgojem. No treba to sasjec odma!
Crazy super za termin u fizijatra 😊
Ilani odlicna kazna 😆
Malakoza presmijesna je Emily 😂😂😂😂
Idem dalje!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani hvala, pa velke su one vec :)
Kod mene bile svekrva i od moje kume mama, pa pocela prica kako je sve bilo prije teze sto je stvarno i istina pa sam taman uhvatila priliku posto svekrva se uvijek nudi da mi nesto pomaze al neznam sta bi 😬 Kao sto znate tek smo se uselili i sta imam spremit krvete njene stvari usisat pobrisat mislim. Da to ne stignem stvarno bi bila sramota tako da sam rekla to. Pa je kumina mama komentirala kako super da smo blizu a svekrva je rekla da se ne vidimo cesto a ja sam rekla na to pa zato jer je svekrva u stresu , pa eto rjeseno hehe . Nisam joj ja kriva sta ne dode.
Crazy citaj malo recepte al komplicirano je jer trebas postic taj panatone oblik .
Hmm ejic mi smo za sad uzeli samo cjepivo za rota virus a za ostalo se jos nismo odlucili jer nije obavezno ni jedno tako da smo jos u nedoumici.
Al rekla je da joj mozemo rec sad iduci put .
Masha drugaciji su pregledi au i sva cjepiva su dobrovoljna... I nemamo patronazne nego sve pedijatrici idemo ako kaj trebamo,
Dan. evo nas iz setnje & kave & Lidla.
Mm puno bolje al slezena ga boli jos.
Ena spava sad l. ja bi hm trrbala kupaonu sredit...
Austrijanke jesam vam rekla da sam studirala u Austriji?
Sortiraj odgovore
Najstariji