Masho,ista stvar..mi smo jedini iz ekipe u braku,al sve bilo jos nekako,a sad kad je tu dijete, jebiga,oni su nastavili svoj zivot koji se svodi na posao,bancenje po vani,cugu,imaju svoje obveze,nove ekipe,a ja ostala sama..mislim ja kuzim da nitko ne moze visit kod mene stalno,al ono,barem nekada? zazeli se covjek drustva..zato i jesmo svi tu na forumu..sreca pa se super ekipa potrefila
Crazy bas to...sad se ti kao ljuti jer se on nece pomirit pa ce on se htjet pomirit😂
A ja mislim da ljudi mozda misle joj sta cu sa njom, pricat ce samo o djetetu ili ona ne moze ic nigdje jer ima dijete. Ili mozda cak neka frendica imala pobacaj pa joj je prebolno gledat malu bebu.
Ko da imas neku neizljecivu bolest zaraznu😂
jutroooo teteeee..evo mene malo i na forumu...
mislim da je stigla vjestica i kod mene ili bar najavljuje dolazak..stomak bolucka lagano a jutros na wc papiru neki sluzavi iscjedak sa zilicama..haha podsjetio me na sluzavi cep 😂😂
ako je vjestica steta jer sam bas mislila muza malo pocastit, jbg nije njegov dan 😂😂
Ugolina i mene muz vjecno slata po kuci, vani i di god stigne..vec sam pisala da se ne mogu obranit od njega..kaze da sam ja njegova milfulja i Coco T 😂😂😂
a ovo sta se sad nesto skemijao da odemo negdi, njega ipak nije bilo doma 6mj..pokusava nadoknadit propusteno..doma se sto posto dajemo oko klinca i stvarno nemamo vremena za sebe..osim korneta na kaucu prije spavanja 👍👍 to i mi imamo obicaj 😍😍
Sanjarka super za pice s tm..jeste opet glumili da ste momak i cura 😂 Petric se buni da se mama i tata druze solo, bude se on vec navikao 😀 a ovo za uspavljivanje, mozda mu samo zafali da te osjeti, probaj tako bez boce pa ako ne upali znas sta je..
Masho kuzim te ovo za frendice, pola mojih nema djecu..imam vjencanu kumu koja je 10min od mene al je solo s malim i jos gura faks, tako da se vidimo kad uspiijemo uskladit sve obaveze..i drugu best frendicu al je ona u drugom gradu pa se vidimo kad bude prigoda kakva 😑 a ovo ostalo je sve prdi ludi, izlasci, bancenja, lumpovanja..valjda ovi bez djece misle da mame ne mogu nista drugo osim brinut se o djeci..ko ce to razumit 😏😏
eee ko je ovo spomenio za cvijece..ne znam jesam pisala vec..valentinovo prije par godina..mm umjesto.da bude samnom zapije se s ekipom..ja kuci kipim od bijesa..on u ponoc shvati da je zbrljao i ukrade iz ulaza u nekoj zgradi plasticnu loncanicu sa umjetnom bozicnom zvijezdom 😂😂😂 u drugi mjesec..bio je toliko priseban da je shvatio da je plasticna tek kad mu je ispala iz ruku ispred ulaznih vrata i nije nista zemlje izletilo iz nje 😂😂😂😂 koja romantika,jel da...sutradan mi jos rekao kao sta oces, bar je ne moras zalivat i nikad se nece osusit 😂😂😂
Katji sretan minic i ovdje 😘😘
idem se kravit, caoooo
Babycoming je opet smo glumili curu i decka 😂😂😂😂
Vjestica? 😏😏😏 nije muzev dan haha 😂😂 jadnicak
Ukradena umjetna božićna zvijezda je 🔝🔝🔝 haha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cek Sandrich je jela sladoled od vanilije? 🤔
Imam prljave misli 😏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka vidim povratak u djevojacke dane jos djeluje 😂😂😂😂😂😂😂😂