Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Studeni 2016. 08:33

Tko me to traži? Kako me nema? Tu sam ja 😂😂😂
    Da nekako ne stignem kao prije 🤔 al to je samo faza proc ce 😆😆😆
    E sta se tice foruma, a sta se tice vibera e tu vas ne mogu pohvatat pa se i ne trudim vise heh

Sandrich 😂😂😂😂😂 dobra! Haha.
    No da nebi cure mislile- st ekipa je odlicna. Sve opuštene i pricljive cure. Meni su bas dobro sjele 💪💪💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Masha
    26. Studeni 2016. 08:44

Jutric ljudi. kava se pije. ako je kod mog skok, navuko si je i za brata blizanca takodjer. kojeg nema, jel, nisam tinaaaaa.

Noc tak tak..treba izdrzat dan i noc i stize seeeeeeeka!!!!

Idem sad citat

Masha
    26. Studeni 2016. 08:51

Moj mm nije romantik ali je cista sigurnost i utjeha. znsm da je uvijek tu za mene. kad pokusa proturat te svoje gusteve kroz posao meni muka. kao MORA siroti ns cugu, MORA ovo i ono...a jeblo ga. kak ja nist ne MORAM?? Place su nam iste pa mu znam rec kad zakolje nes i donese doma onda me moze toljagom po glavi.

Salu na stranu, ja sam distancirana od pola frendica...uopce nemam vise frendice. sem ovih supatnica u parkicima. moje prije sve solo..u drugom filmu...odustale od mene. tuzna sam zbog tog...

mare1989
    26. Studeni 2016. 08:58

jutro cure

moze li jedna kava ako ima i nesto protiv bolova

masha tako je i sa mojim frendicama one mlade slobodne,a ja imam djecu. Nije njima da slusaju kako su moja djeca i itd.

ellie nakon svega sto si prosla zasluzila si takvog muza,da te cuva i pazi.

moja beba je nocas super spavala ali ja nisam. Jucer stigla vjestica i nocas me stomak poceo boliti,nije to jaka bol ali je ono boli pa stane i taman mislim proslo ono opet pocne. A danas sam imala u planu ciscenje svega

26. Studeni 2016. 09:05

Jutro mame!

Bellaru,moze kavica :)

Moja ekipa spava,osim Nikoline.Muz na poslu.Sinko dosao u 6.30,legao,sada treba postici da ne bude galame kada se svi ustanu. Eno Nikolina pocela vikati ma-mma,ma-mma. Pomalo me to izluduje.
    Jucer ipak nisam stigla do Arene al danas moram- vodim Inju na rockas.

Muzevi i romantika.Bas mi je lijepo bilo vas tu procitati.Znaci ipak takvo nesto postoji i u stvarnom zivotu.Mislim da kad bi mi moj izveo nesto takvo romanticno, ja bih se neugodno osjecala.Ono,tko je ovo?gdje je moj muz?sto izvodi ovaj? hahaha Bilo mi donio cvijece pa sam rekla da nek ne trosi lovu na gluposti.A bas sam neka.Pa mi sad ako i poklanja cvijece ,onda u teglici

TPol,moja isto duda usnice i jezik ,stalno nesto zvrnja

Masho,eto vidis,sta ce ti ad kad sada imas mlijeka i viska.Jeej,stize seka!

Mare,odmaraj danas.Stignes cistiti

Sanjarka88
    26. Studeni 2016. 09:07

Ajmeeee Ugolina koji romantik muz. Općenito. Bravo  ☺

Masho to je definitivno skok drzi se! Ako se previse mucis i dojenje ti stvara stres umjesto zadovoljstva- inace, lipo odustani i predi  na ad. Na kraju krajeva sretna mama-sretna beba 😉

Citam vas i razmisljam kako ja nemam tih razmisljanja oko loseg majčinstva i griznje savjesti ako nisam svaki cas uz njega 🤔 bar sta se njega tiče. Sta se tice mudrice tu je skroz druga prica jer imam osjećaj da se non stop derem na nju i onda se lose osjećam 😑

Vjeverice uzivaj na sajmu 😎

Ilani ti imas pravog sina! ❤

Crazy kako grlo? A zbog cega točno se muz ljuti? 🤔

mare1989
    26. Studeni 2016. 09:13

Katji sretan minic 😍🎂🎆

26. Studeni 2016. 09:13

Sanjarka,ovov sa starijom djecom,tu te bas razumijem . I ja imam osjecaj ,a tako vjerojatno i je ,da se stalno derem na nekoga ili kvocam,i uvijek jedno te isto i nikako postici nesto .Uglavnom oko razbacane robe i stvari,vjecito upaljenog kompjutera i slicnih gluposti strka.Ili kada izjavi da treba predati projekt preksutra nije ga ni zapocela al neka ima ona vremena,sada se dopisuje s frendicama o necem prevaznom ili MORA neke stvari obaviti na igrici.

26. Studeni 2016. 09:15

Sretan minic Katji!

Sanjarka88
    26. Studeni 2016. 09:17

Frendice? Mozete mislit kako je to proslo kad sam s 18 rodila mudricu , nestali su kao da nisu nikad ni bili tu 😏
    Bila sam ko pale sam na svijetu dok nisam krenula na faks. Pa stekla novu ekipu. Danas je priča drugačija svi imaju djecu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.