Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    25. Studeni 2016. 23:49

I da, i mi uvijek idemo zajedno lec, evo veceras ga cekala iz teretane, neki koncert blizu bio pa guzve, neke narodne nosnje i neke bakice po cesti.. da nije tamo sanjarka zalutala? 😆😛😜😝

TPol
    25. Studeni 2016. 23:54

Sanjarka nabavlja poklone zato je nema hehhe 

Evo mene pred spavanje, moja cupavica je zaspala u 23 tocno, bili smo kod prijatelja s njom, svima se da nosit i onda pocne plakat ja ju uzemmei prestane hhehe nek se zna ko je mama , kuma isto cijeli dan bila kod mene ispircale se i bas super :) sutra istim tempom

Ugolina uu romantika pa stvarno se potrudio za prvu godisnjicu,a kod nas je bilo da sam ja rekla da necemo nista kupovat i kao necemo slavit i on to shvatio ozbiljno i nisam nista dobila 😂😂😂 al ovako mi povremeno donese cvjece i pita dal ga volim, reko ne volim te hahha eto tolko o romantici 😀😀😀

Belalru vjeverica to je sve normalno tako si i ja mislim al onda beba se nece sjecat niceg niti ce joj smetat sto smo gledali na mobitel dok je uspavljujemo, mislimda je bitnije kasnije kad dode da se igra a mi i dalje na mobitelu na primjer 😀. Treba i nama malo ds se iskljucimo jer smo 24sata s bebama

Masho to ti je skok moja se isto tako ponasala. A sta se tice dojenja kad pocnu zubi moguce je da e trazit cesto tako da vidi sama kako mozes...

Ilani mislim da je stvarno uspjeh roditelja kad se dijete osamostaljuje i moze samo 👍🏻

Moja nakon podoja jos uvijek duda svoja usta da nije gladna ili samo cirkusira. Tolko od mene i od toga sta sam zapamtila , idem pokusat zaspat 😘

bellaru
    26. Studeni 2016. 06:58

Jutroooooooo

☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍰🍰🍰🍸🍹🍸🍹

CrazyPuppet
    26. Studeni 2016. 07:42

Jutroooo
    Bellaru i Karlo nam kuhaju kavu na obje fronte 😃😘
    Mi budni, noć ok, iako nisam baš spavala koliko je grmilo. I dalje tiha misa kod mene, kod nas se "romantika" svela na "volim te" i pusta obećanja, trebali bi mi ovo, trebali bi ono, a od toga nikad ništa, pa mi automatski digne živce kad mi dođe s tom spikom. On bude dosta vani, nisu zo izlasci nego sastanci, poslovni ručkovi i to, al svejedno je malo kući, i onda je umoran i ne smijem ga dirat. Da barem ima tolku plaću koliko radi...

bellaru
    26. Studeni 2016. 07:51

Citam ugolinin post o muzu i ljubomorna sam😑

Abies
    26. Studeni 2016. 08:05

Jutro
    Muž, moj isti Crazin. Eto i sad kao ide zaradit koju kunu. Al za sebe. 
    Kava daj. Zaspala iza 23 već se sad umorila od pjevanja. Zašto moja djeca ne vole spavati

Ellie00
    26. Studeni 2016. 08:06

Jutro zene.
    Evo mi cak produzili budjenje..al zato nas probudila nekom pjesmom I neindentificiranim zvukovima..ljubav mamina

Muz. sad ce ovo zvucat mozda pateticno al ja sam sigurna da su njega moji starci poslali da me cuva. upoznala sam ga 3 mj dana nakon sto su preminuli I vratio me u zivot, mazi me I pazi I osjecam sigurnost uz njega.
    Radi puno al znam da sve to radi za bebo I mene al previse se trosi. morat ce usporit kad ozdravi. 
    Ima I svoje romanticne trenutke,imamo happy tuesday. Potice me da se razvijam I radim na sebi... Ne volim kad smo razdvojeni I najbolje spavam uz njega❤❤❤❤❤

Sanjarka88
    26. Studeni 2016. 08:28

Jutroooo 😘

Mm odveo malog u dnevnu da ja jos malo odspavam a ja ne mogu zaspat opet aaaaa! Al mogu tipkat na miru 😂😂
    Sinoc ja i mm odveli malu na gimnatiku i otisli na pice a malac ostao s mojima. Probudio se malo prije 21h i udri u tipicni njegov plac kad ja nisam tu. Nije htjeo ni jest  i nakon pola sata ga smirili i zaspao opet ali iz protesta im nije nista pojeo haha. Ja ga posli cekala da se probudi i tek u ponoc trazio jest. Otisli spavat i eto njega u 2.15 vec brunda u kreveticu 😑😑 računam ma jbt pa nisi vec gladan, uzmem ga i ljuljam u narucju i tako zaspe kroz 2min vratim u krevetic i nastavi do 4h i onda mu dam jest ajde...nisam ga nikad ovako pokusala uspavat natrag bez boce mozda bi i funkcioniralo.
    Ugl bar je produzio jutros do 7.30h

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.