Moj mali zmajic isto zaspala prije mojih pola sata. Imala mali drijemez oko 6 pa bila duze budna. Imale smo prvi kupanac zajedno u kadi i uzivale.
Masha probaj ne dat ad jer kolko das,tolko manje mlijeka u sisama. Ja sam isto luda sa tim dojenjem iz istog razloga kaj tebe muci. Nikad ne znam kolko pojede/posise. Racunam da bi drecanjem dala do znanja da je gladan,uvijek je tako 😂😂😂
Trebala bi sude i peglat i tak,al mislim da necu nis apsolutno. Svekrici prosli na more pa malo i odmaram za vikend
url=https://lilypie.com]
Ilani bravo za studenta. Odrastao dečko. Mene prije 2 god šokiralo kad su mi rekli da sin napušta jaslice i ide u stariju vrtićku grupu. Kako će tek mi bit kad maturira😮
Crazy probaj ih ulovit. Baš su na fejsu stavili da su u splitu.
Laku noć ekipo
Dobra vecer zene...
Smijesno mi kako sad mislite da mi muz tezi romantik..ono sto sam napisala se dogodilo samo jednom i nikada vise 😂😂 al nisam niti ja tip zene koji na to pada i treba pa eto,oprastam mu..meni je vaznije da skoro svo svoje slobodno vrijeme posvecuje zlici i meni i trenutno star treku i ne landra okolo..to bi mi uzasno smetalo..on nije taj tip.. radije ce doma gledat zvjezdane staze,sto trenutno isto radi 😂😂 a ono sto drugi muzevi vjerojatno ne rade, bar ne vecina,svakodnevno mi pokazuje neke male znakove paznje,primjerice,nikada jos nije iza mene prosao da me nije zaslatao lagano po dupetu,nista ono nastrano,vise ustipne..il me cmokne..ili recimo ja peglam ili nes,skuzim da me promatra i onda mi posalje pusu il namigne il mi se nasmijesi il nes..sitnice su vazne 😊 a kada vidim na koji nacin se odnosi prema bebolini i kako prica s njom i igra se i nasmijava ju,predivan je stvarno..a onda vidis nju kako mu se veseli kad ga vidi kad dode s posla,rastapam se 💕
Inace,pocela je opako pruzati ruke,narocito ako ih ti pruzis prema njoj,da ju primis..i isto ko ena,neprestano se okrece,vrti,jaakooo je znatizeljna i zivahna pa gleda ovdje pa ondje pa sim pa tam..pa ima neke fore..recimo muz ju nes zajebava,i s vremenom joj krene na zivce i ona se brani,vjerovale il ne,ono krene ga ugrist za nos!! presmijesna je..
Ugolina e tako i ja govorim,ja sam najsretnija ne hoda okolo,tu je oko mene i djece pomaze mi,kad vidim kako se s njima igra srce mi ko kuca.
Inace,sve tece po planu za sutra..usisala stan,kupaona blista, beba okupana,nahranjena i spava od osam i nes,ves speglan, kolac gotov..
Imamo foru muz i ja svaku vecer prija spavanja skupa sjest kravit se na kauc i pojest jedan kornet od vanilije 🍦i to smo obavili..sad cekam da mu epizoda star treka zavrsi da mozemo ic spat..uvijek idemo zajedno spavat, mislim u isto vrijeme..
Laku noc
Ugolina imamo toliko toga zajednickog 😂 i moj meni tako u prolazu. Kad smo tek prohodali uhvatila sam ga kako mi bulji u dupe kroz cijeli ducan, blazena ogledala 😂😂😂 sad me samo uhvati bez srama 😂 pa mu uzvratim, nije mi toliko napeto al mora bit 1:1. I imali smo fazu prije sa sladoledom od vanilije, neki iz lidla sa burbon vanilijom mmm.. svaku vecer je bia za laku noc 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji