Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    25. Studeni 2016. 15:54

ugolina isti davo drugi natpis

Abies
    25. Studeni 2016. 16:10

Netko spominje kod mene sranjw i bljucaknje. Postojano al manje količine. I smanjilo se samo sranje. Sad recimo 3,4put na dan. 

To nisam mislila pisat. Nego 
    Crazy valek sutra u zadru!!!

Ellie00
    25. Studeni 2016. 17:28

Bebo pava pa je malo I mama.bebo I dalje pava. ona vam se staaaaalno okrece I smije. fizioterapeutica bila jako iznenadjena koliko je nasmijana.

Crazy pitala si za kolace zd- rade na tome, problem je sto je proizvodnja u Zg pa transport I isplativost..

vjeverica8
    25. Studeni 2016. 18:07

Moj mali je nesto kenjkava zadnja dva dana pa nisam bas aktivna tu..

Ugolina bravo za 900.str!! Ti i Sandra ste se bas potrudile 😃
    Masho ne znam sto da ti kažem, vidim da ti nije lako. Možda beba osjeća tvoju nervozu pa zbog toga bljuca? Ako ćeš ti biti mirnija, daj mu koji obrok AD da se rasteretis, bolje ćete se osjećati i ti i F. Malena cura postala velika 😊
    Tpor uživaj s kumom!!
    Bellaru opustošila sajam 😜
    Sanjarka kako glava? Ili je to bilo jučer? Hmmmm...
    Mare jel stigla na kraju vještica???
    Ejic i ja se divim superzenama tu na forumu.
    Curice sretan imendan K! Jeste uspjele srediti pregled prije?

Na tu temu bih se mogla raspisati.. Često i ja osjecam da nisam najbolja majka i da se ne snalazim u svemu tome.. Definitivno ti se život okrene naglavačke kad stigne beba, pogotovo prva. Meni je uopće teško sjetiti svog života prije S. Vise ne mogu nigdje otići opušteno i ne misliti ni o čemu jer stalno mislim o njemu. I ako mu se ne posvetim svake slobodne minute koju imam, imam grižnju savjesti. A ako pak to radim, izgorim brzo. Treba znati izbalansirati svoje potrebe i potrebe bebaca. Definitivno nije lako na početku, bar meni. Puno sam vec suza prolila na tu temu. Onda vidim Malu kozu, Babygirl ili Kokolo na fejsu i mislim si kako su one stvorena za biti "mame". Spominjem namjerno njih da nekog tu ne preskočim 😊 Tko bi vas sve nabrojao 😊 Neću vise jer sam se vec raspisala, ah... 😬

Moj mali spava sat i pol vec. Ne znam sto mu je ☺️ Sutra idem na sajam i bas se veselim izlasku iz kuće!!! 😊😊😊 wellness 😂😂😂 Btw meni je shopping bolji od wellnessa 😂😂😂

vjeverica8
    25. Studeni 2016. 18:09

Zaboravila sam napisati - Bellaru nadam se da si sad ti moja tajna prija (kad vec Stejsi nije) i da su one Milke za mene!!!!

bellaru
    25. Studeni 2016. 18:31

Mare samo becki jedes! I kad procitam becki u meni se jede😣 i meni je tako muz reko za dojenje da se ne mucim
    Ugolina opaaa kakva romantikaaa..bome se potrudio al bome i bio nagradjen! Moj zna bit romantican...nekad....
    Pa kupi ledo njoke i ledo valjuske pa probaj. Meni valjusci finiji
    Masho pa probaj mu dat ad da vidis oce bit bolje. Moj je na ad pa mu nista nije.
    Vjeverice ne moram ti biti tajna prija da ti posaljem milku😉

A joj i ja nekad mislim tako...ono blejim u jebeni mobitel, u sugavi tv, u usrani tablet. I onda njega pogledam i on mi se nasmije i onda bi to sve zafitiljila kroz prozor jer nisam njemu posvecena a opet to sta vjeverica kaze brzo izgorim ako mu dam svo svoje vrijeme. Pogotov ako je nemiran pa si mislim miran je nek i ja odmorim i onda mi ga zao jer se ne igram sa njim. A onda si mislim svo ovo sranje sa vjezbama dal sam ja kriva dal sam ga krivo drzala dal krivo spava. Pa dal ga dobro kupam, dal ga prelagano obucem, i stalno mislim kako bi dobra mama to sve znala. Ali kad vidim neke mame utjesim se i vidim da sam ja dobra😁

mare1989
    25. Studeni 2016. 18:35

Ja planirala ici u shoping i odem u wc i vjestica stigla,sad mi se nigdje ne ide. Sutra cu ako mi se bude dalo. Idem sad da pravim tiramisu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.