Ellie,ja ti radim samo izmisljene kolace sa sastojcima koje imam doma taj tren 😂😂😂 dole piskote namocene u mlijeko,gore krema od vocnog jogurta..
Inace,to je tak prefini vocni kolac..dole ide biskvit inace,al super i s piskotama.. krema-zmiksas vrhnje za slag,pol litre i u to tri vocna jogurta i zelatina..ak volis slade otopit malo secera pa u to..ukrasis vocem i preljev..nes savrseno..i mos kombinirat kako god oces,bilo koje voce,mos ga u kremu stavit isto.. ak stavljam jogurt od jagode onda i gore jagode,ak jogurt sumsko voce i gore onda stavim sumsko voce itd. al danas samo piskote i krema bez voca,bez zelatine..sve skoro pa tekuce..i pozderali cijeli protvan ko zadnje svinje 😂😂
Svasta ja propustim u odsutnosti, novi alterego Tine nase, Ugolina trudna i takooo 😂😂😂😏😋😋😋
Vidim i kad se ne kravim puno da ni vi bas ne pisete ccc dovedem vas sutra u red! Heh
Ugl citam i pisem sutra odoh spavat 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Btw za kaznu sutra idemo na 900. stranicu 💪💪💪💪😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja predlazem da Illani stavi svu svoju djecu na ticker da vidis kako cemo doci brzo do 1000 😁😁😁
Ne mogu vas na viberu polovit
Ja pocistila kucu I stavila prat/susit ves I sudje. sutra moram mm izbacit iz sobe na 1h da ju pocistim I poslozim svoj ormar jer je najcesce polumrak pa cupam stvari samo.
Tpol imaju razumijevanja na poslu a I on stvarno nije sposoban razmisljat. a Imaju kaos tamo- povecava im se PDV I te inspekcije s pusenjem I zatvaranjem... uzas. sad su stopirali dva otvorenja koja su trebala biti pocetkom iduce god.. uzas
I meni je viber zbrda zdola ali pola zena tamo pa bacim oko..
T pol vristi li mala stogod😂😂😂
Pozdrav mame!
Evo da se pohvalim, bila danas u shopingu s mamom i Marcelom i spiskala 150€ 😲😲 Marcel dobio majcice, hlacice, skafander za na snijeg, rizine pahuljice za dohranu kojom pocnemo sljedeci tjedan 😊 A kupila i poklone za darivanje ovdje 😆 Kad se ono salju pokloni? Ja iz au moram par dana prije jer malo duze putuje 😉
Raspisale se o kelju, ja ne znam kad sam to zadnje jela ali zelje mi nekako bolje 😉
Mare, i mi danas imali lasanju koju sam vec jucer napravila pa ostala i za danas 😉
Ugolina opet trudna 😁😁 Treba zlica malog bracu ili seku da se ima s kim igrati 😈😈
Ellie, Ena prava dobrica 😍😍
Zelim sto brzi oporavak tm 😘
Sanjarka, pa kako cu vas popratit ako mi sutra natucete opet 12 stranica 😮😮 Ja ovog mog malog vecinu dana moram nosat ili ludovat s njim da ne cendra, a kad spava pokusavam nesto pojesti ili pospremiti nered 😣
Vise od ovog nisam zapamtila 😕
e ugolina ovih par dana je prava dobrica, al ne zelim se jos hvalit cekam da vidim jel ce tako ostat, mozda je uspijem ubacit i u kolica! 😀😀😀
Ja jos nisam kupila poklon, sljedeci tjedan pa vam saljem...
E bacila sam oko tamo u proljetnice hahha pa Tina ne odustaje, mislim da je to neka emo tinederka 😂😂😂
Pokusaj br dva kuhanja kave(grrrr ocisti gumb)
Mi budni pa najbolje da stavim kavu☕☕☕☕☕☕
Uz kavu naravno nesto slatko 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍮🍮🍪🍪🍪🍪🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍫🍫🍫🍫
Ena odlucila da se naspavala (spavala od 8 bez budjenja)
Danas po kazni od Sanjarke idemo do 900 str, jasno? 😁😁😁😁😘
Sortiraj odgovore
Najstariji