Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    24. Studeni 2016. 11:40

Da pijem kavu trebale bi mi bar tri jutros 😱 tako je nemirno spavao da me svakih pol sata, sat budio svojom vrtnjom i grintanjem u polusnu 🙄
    Tpol moj guguce i jučer se fino porazgovarao sa svojom najdražom igrackom 😊 snimila sam ga da mogu mm pokazati.
    Sunshine i Ellie svidaju mi se vaši planovi za danas, i ja ću tako nekako 😊
    Ugolina proljetnice stvarno sve uvjerene da si trudna 😂
    Sanjarka super za kolica 👍 što centra Mudrica?
    Ilani fini neki ručak kod tebe danas 😋

Ellie00
    24. Studeni 2016. 11:56

Illani bitno da ima mesa 😁. 
    Sunshine jako mi se svidja tvoj plan. 

Mi dosle iz setnje. smeta joj sunce bas,morat cu suncobran kupiti. na kraju svratile do kauflanda kupile psica sveznalicu za poklon sestricninoj mali.
    U kauflandu kaos, bas ne volim taj ducan. zgrabila tog psica I pravac lidl. 

Danas papamo ribicu. muka mi vec od te dijete. mozda narucim cevape kad mm zaspi 😁😁😁😁

curicax3
    24. Studeni 2016. 12:29

Pozdrav cure!

Evo da podnesem izvjestaj,bili kod pedice za prstic i imamo neki sindrom triger finger😣
    To je kao dosta rijetko,al doktorica kaze da je i njen sin to imao kao mali.I rjesava se kirurski,pod opcom anestezijom!Ubit cu se tad ja mislim!I to nije sve,kaze da se ne iznenadim ako se pojavi na jos nekom prstu,moze biti na ruci il na nozi.Kao njen imao na jednom palcu i poslije opet na drugom!
    Prvo moramo ortopedu u Klaicevu i onda ce nas on uputit kirurgu!A kako je hrvatsko zdravstvo genojalno,doktorica ide narucit i termin 8.2.A kaze da je to predugo cekat,pogotovo jer je ona sad u fazi kad ce trebat puzat i oslanjat se na prst i nek probam trazit vezu da nas ubaci ranije???eto

I bonus,ima predbrohiticno stanje😭nocas imala temp u guzi 38.6 pa sam molila dr.da je i pregleda i fino dobili antibiotik,kapi za nos,kapi za grlo!

Sanjarka88
    24. Studeni 2016. 12:59

Hello!

Mi bili popit kavu kod bake, sad popio bocu pa brzo  na spavanje. Jeli jutros onu linovu instanticu riza-jabuka-mrkva i lijepo je pojeo svidilo mu se 👍.
    Moram se uvalit u kupaonu uzasno je neuredna i roba me čeka od jucer. Pa rucak, danas teletina s bizima na meniu 👍

Mare mislim da nisam citala tu knjigu 🤔 proguglat cu je. Ja sad citam Poslije svega - Anna Todd.

Ellie znaci pocela se cura vrtit u krug? Ma bravo 😊😊
    Kad zamirisu cevapi muzu u snu haha

Ilani i mene Petric jutros iznenadio spavao preko sat ipo, ma bas volim ta iznenadenja 💪

Sunshine mislim da i Kristian ima te faze fristanja u snu...losi snovi mozda? 🤔
    Zubici pojma nemam ja više nista njima ne pripisujem

Tpol ooo lip spavanac bravo! ❤
    Slike 2 ima Sandrich nisu kod mene

Vjeverice mudrica cendra radi skole radi cega drugog 😂

Curiceeee 😔😔😔 bas mi je zao! Al pokusaj se opustit zvuci kao nesto rutinski

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    24. Studeni 2016. 13:23

Curice bas gadno. Zao mi je jako. Ja ti nikoga ne znam da te proguram 😥

Ugolina kao nece vise djece a prva trudna od nas 😂😂😂

Jao nadam se da ce prestat to vristanje 🤕
    Mi bile u setnji,pa svratila u konzum usput,ona bilq predobra,gledala okolo. Sad sam spremna s njom bilo gdje...😄👍 jos samo da mi tko auto ostavi. 
    Mislim da cemo skoro spavat pa rucak....a mozda i ja s njom odspavam 😀🤔

url=https://lilypie.com]

24. Studeni 2016. 13:25

Eto i nas iz šetnje. Do Kauflanda nismo ni stigle. U Lidlu nisam našla one pulovere sa božićnim motivima ali sam kupila dvije drvene slagalice za Nikolinu. Velika greška -  vodila i Inju, sad ona vidjela što sam kupila pa ne mogu to staviti ni u čizmu ni pod bor. Ja revno čuvam tajnu o Djedu Mrazu i NIKADA  neću reći djeci istinu o tome. 🎅🎅🎅🎅🎅
    Da, kupila Nikolini batat, baš da probamo. Mame kako ga spremate bebacima?

deeka
    24. Studeni 2016. 13:34

Zasto moje dijete nece zaspe duze od pola sata?!? Dani mi se svode na uspavljivanje :/

CrazyPuppet
    24. Studeni 2016. 13:35

Pozdrav cure, slabo cas stizem pratit, ostala bez novog moba, pa se krpam sa starim.
    Curice jesi ti negdje u zg? Ak jesi javi mi se na pp, pa cu vidjet sto mogu napravit :-*
    Ja mm poslala u lidl i misija je uspješno izvršena. 
    Jakov mi opet doma, šmrkav do koljena
    Cmokić svima

Ellie00
    24. Studeni 2016. 13:45

Curicee ajoj..bas mi zao. drz se

Batat- nama ga sprema ko krumpir u pecnici  a Eni stavim posebno u vrecicu za pecenje I kap m.ulja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.