E sad ja moram ic citat di se to u mojoj imaginarnoj trudnoci prica 😂😂😂😂 koje proljetnice? 16. ili 17.????
Ni meni se danas neda nista , ni pisat 😀😀😀
Curice joj bas mi zao 😞😞😞 drzi se ❤️
Curice, bas mi je zao Katje. Ali snazna je ona cura i brzo ce se ona oporaviti 😘😘
Mare, sanjarka, pa kad vi uz djecu i sve obaveze u kuci jos stignete i knjige citati?? 😮😮 Ja tjekom dana stignem nesto napraviti kad on spava, kad je budan ga moram zabavljati jer inace cendra. Zato i citam sve vase zaostatke tek kad legnem. Kad bi onda stigla jos i knjigu citati 😮😮
TPol, super za dobru noc! Ponovila se svaki dan 😘
Crazy, zelim Jakovu brzi oporavak!
Nas raspored vise-manje uvijek isti. Budenje oko 8, 1.spavanje 9-10 toliko da mama stigne doruckovati i pospremiti kuhinju, sljedece spavanje oko 12 i to je onda razlicito, nekad samo 1h pa onda oko 3 jos 1h a nekad potegne od 12 do 15-16h u komadu (to jako volim ali sve rijede se to dogada 😦). Na vece oko 17/17:30 ga jos jednom stavim spavati na pola sata, max sat vremens toliko da mi izdrzi do 20. Oko 19:30 idemo na kupanje, papanje i spavanac. Nocu imamo papanje oko pola noci i sljedece oko 5 tako je bilo nocas. Iako, noci su nam u zadnje vrijeme jako promjenjive i nekad papa 2x, nekad i 4x.
Marcel guguce vec na veliko. Najrade kad tata dode kuci pa mu se tuzi sta mu je mama sve radila tokom dana 😍😍 Nece moci mama vise nista sakriti pred tatom 😂😂
Pozz curke, ja s proljetnica upadam... jel sudjeluje Sandrich jos tu kod vas?
GUglala sam po klokanici fontanelu pa vidla da je pisala da su isli skenirat glavicu zbog zatvaranja fontanele pa me zanima kako je proslo i sto su rekli za to?
Nama se skroz zatvorila i uputili su nas neurokirurgu jer je pedica greben napipala pa sam sad nakon guglanja u panici dok ne dodjemo na red u Klaicevoj...
Sandrich pisi ak si tu :)
Ja se nazderala nemrem disat
Bebo spava nece jos dugo koju minutu
Moram na roditeljski posli 😑
Ilani 😁 tko jos od tvoje djece viruje u djeda mraza?
Ejic ja citam navecer, Petric zaspe do 20h pa imam cilu vecer za sebe 😊
Crazy 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji