Kava malo jača. Petra pristojno spavala. Uz dva buđenja. Sin temperaturu dobio. Shit!
Jutrooo 😘
A kakvo je ovo vrijeme danas? Instant sam se probudila s glavoboljom 😬
Spavali 20.30-2-6.30h i sad mu dam bocu i pojede jedva 50ml??? E stvarno je specijalac!
Jucer mi splicanke bile na kavu ! I bas nam je bilo dobro 😎
I sinoc me mudrica sredila sa svojim cendranjem i skolom. Mislim ako ne cendra on cendra ona. E stvarno zna bit veselo. Tako da sam rano pobigla u krevet da ulovim nesto sna jer sam bas bila umornaaaaa.
E jucer me kontaktirali iz magic baby web shopa da im kolica dolaze za 10 dana ako mi nije kasno cekat 👍 Tpol javim dojmove! Ellie koju ces ti boju uzet? Imaju na leo kids sad snizena su ( inace 1000, sad 899 no kod gotovine popust pa dodju 809kn ) i više boja no nisu joie nitro xl nego naka tm e sad koja je razlika neznam
L&L&R i ovdje tvojoj velikoj djevojcici sretan veliki 10 rockas 😍 e jucer mi bas palo napamet kako sam sad medu starijim mamama a nekad bila najmlada 😂
Kako prosla vecera? A priroda? 😁
Vjeverice puse tvom preslatkom malom beljavcu 😁😍
Ilani joj znala sam i ja da je Halugica Tina pa ona se skuzi na kilometar 😂😂 legenda!
Zanimljiv profil osobe stvarno 🤔 a bas je cila ljubazna i pazljiva heh
Ejic 150e? Lipo bome 😂😂😂 ti pošalji poklon odma početkom 12 trebalo bi stic na vrijeme 😊
Abies 😔😔 nek brzo ozdravi! 😘 boli ga nešto?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Onda cilj dana 900. str? 😂
Jutro cure
Ellie moze meni jedna kava
Mene trbuh boli mora da ce vjestica stici😩 mi smo imali super noc jedino sto ja nisam mogla zaspati prija 3h i sad sam sva koma,spava mi se zivcana sam😭
u lidl ne planiram ici jer ce biti guzva a nemam volje se gurati kao da igram ragbi utakmicu kad hocu uzeti nesto za djecu.
Zaspala na kaucu zajedno s bebo (ja bila uz rub ona pored) uopce nisam skuzila.
Sanjarka nisam proucavala jos modele, budem danas jer zamislite nemam obaveza (osim naravno kuhanja .mijenjanja posteljine itd)
Jutro mame!
Mi već krenuli na prvi kratki spavanac, pa ćemo u šetnju onda do kauflanda i Lidla, možda uspijemo nešto i kupiti, ako ne bude guzvetine, ni ja se ne mislim naguravati tamo.
Abies, šaljem pusu malenom za brzo ozdravljenje.
Ellie, super za shopping u Ikei, sigurno predivni stvari, a za Enu veliki bravo!
Splićanke, neka ste se druzile, koliko vas je bilo? Nadam se da na ljeto biti će i kavica Zg- Split ✋
Mare što ti bi pa nisi zaspala do 3h?
Ilani bili ja, Babycoming,L&L&R i Sandrich i naravno Petric,Kiki,Lovre i Rita 😍
Sretno u shopingu 👍
Sanjarka citala knjigu i sve kao jos malo jos malo i cijelu je procitam
Sortiraj odgovore
Najstariji