Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    24. Studeni 2016. 09:36

Jutro!
    U nas budenje oko 8ipo. 
    Izgleda da je mice zubi. Po danu strajka gladu i gura sake u usta,a nocu jede u polusnu!

Ugolina
    24. Studeni 2016. 09:57

Sunshine, 😲😲😲😲😲😲😲😲 ostalo mi samo ovoliko????!!! moram u soping!!!!!!!

Sanjarka88
    24. Studeni 2016. 10:02

Ugolina

😂😂😂😂😂

Mare poznato 😄 sta citas? 

Deeka nadam se da ce zubici cim prije van da se ne muci dugo 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    24. Studeni 2016. 10:49

Ugolina

Ah te provokacije. Imam onu instant al nije mu napeta ko turska za ujutro 

Ja cekam da zmajic zaspi pa lagano rucak,nemam pojma kaj. Mm ugrabio onu kornjacicu u lidlu,jeeej. I od kuma malome za pod bor neki kamion. Jos necaku za rodendan i gotovi pokloni.

Vrijedi dogovor za 900 str jer sam danas odlucila ne radit nista. 😂🤗

Bravo za kavu,bas ste se lijepo podruzile! 

Sad jedno glupo pitanje! Kako muce zubici?
    Tena je vise manje dobra tijekim dana,izuzev njeno normalno cendranje. Jedinice se bijele vec skoro 1,5 mj. Ali svaku vecer u 23 ravno se budi vristanjem. Vec 4,5 dana. Nekada i u 5,6 ujutro. NIKAD to nije radila. I nikako ju smirit dok se sama ne smiri. Da su zubi mislim si da nebi uvijek u isto vrijeme. Grcevi nisu,znam ih prepoznat sa stazem od 4,5 mj 😥

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    24. Studeni 2016. 10:05

Ostavim Enu na strunjaci  na podu na trbuhu I gledala je u smjeru prozora. vratim se za par min I ona okrenuta u suprotnu stranu I promatram ju ona se okrece u krug I za par min vec je bila opet prema prozoru. bas me iznenadila

Ugolina
    24. Studeni 2016. 10:56

Ellie00

Ostavim Enu na strunjaci  na podu na trbuhu I gledala je u smjeru prozora. vratim se za par min I ona okrenuta u suprotnu stranu I promatram ju ona se okrece u krug I za par min vec je bila opet prema prozoru. bas me iznenadila

HahahHa potpuno isto i moja jucer,ko sat se okrece..sad je na jednom kraju sad na drugom..odguruje se nekako,guza u zrak i ko zna kak

mare1989
    24. Studeni 2016. 10:16

ellie bravo za Enu,jos malo i lovit ces je po kuci

sanjarka citam Sherillyn Kenyon - Poljubac u noći

24. Studeni 2016. 10:33

Nikolina iznenadila, kratki spavanac odužila na nešto više od sat vremena. 👌 Taman sam ručak skuhala u miru. Danas juneći saft s povrćem i tjestenina. Za Nikolinu još ne znam. A sada šetnja.

TPol
    24. Studeni 2016. 10:52

Elle bravo za Enu 👍🏻

Moja je juce zaspala u 8 i do 8 u jutro, to je prvi put da se dogodilo 😃 Al ja nisam mogla spavat do 1 budila se je za jelo al pocica i nastavi . I pocela je bas gugutat, mozda je malo kasno al racunam da ce i kasnije progovorit 

Sanjarka dajte sliku barem na face zaljepite ? Bas lijepo da ste se proveli! 
    ovde danas kisa pa si mislim dal van ili ne, a neda mi se bit u kuci hmmm 

Ugolina 😂😂😂😂thats spirit 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI