Noc iz mene uzaaaasnaaaaaaaaaaa!!!! legla oko 11,al nisam mogla zaspat..ok... i onda ova ZLICAAA pocne cvilit svakih dve tri pet min skroz do 2 h,al ono ja dudu,legnem,cvili, dudu,legnem,cvili, nosaj,legnem,cvili... majku ti tvoju malu... oko dva sam pocela od jada plakat malo... i ko da to nije dosta,u jednom od tih dizanja sam nabila lijevom nogom u kindac dovoljno jako da mi je napuko nokat na prstu 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈... ali tome tu nije kraj..dala mi je da spavam do 3..cvili,cica,spava do pol 5, onda u 6 i pustila me na miru do pol 8... znaci,koma... al ustala sam se strgana i dok sam osla pod tus,sad sam ok,poletna,imam snage 💪💪😂😂😂😂 mozda od predobrog druzenja s mm jucer hahaha
Jutro. Meni kava i lupocet. Glava. Noć pristojna 23-3:3-6 i klinjo u 3.
Sanjarka nema kolica :(
Naći će se neka već danas
Abies, kako su prošli žganci jučer?Jel stavljaš u to imalo ulja? Ja stavim kap. Jela ih je nekoliko dana za redom. Ne kužim kako to jede a voće joj nije fino. Danas bi trebala dati nešto drugo. Bez ideje sam.
Jutro ☕️☕️☕️☕️☕️
Nas macak nas je poceo grristi , izgleda da je bas ljubomoran :(
Bebica jos spava, imamo novi ritam tj nije bas novi vec prije je ina znala zaspat u 23 , zaspe oko oko pol 8,8 al samo 30,40min nece da spoji, onda igranje vamo tamo i j 23.23:30 zaspe pa tako do u jutro 9. budi se za jest al pojede i spava oko 5, 7 .. Ok je ... Izgleda da grcevi prestaju nema vise onakvog plakanja iako vidim malo ju probava muci
sanjarka zanci kupujes Joile kad Dodu? Bas me zanima kako cete bit zadovoljen s njima
Elle znaci muz je na bolovanju doma, ili ode takav na poso?
Ugolina mozda je zubi bole?
Mare moja to isto radi vec dva tjedna . Slini jako i ruka u usta, pedijatrica mi je rekla da vjerojatmo osjeca zube , i vidim da joj je lakse kad joj izmasiram vilicu cak jako zagrize prst
Jutro!
Protestiram protiv nestašice krafni ujutro 🍩🍩🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍪🍫🍫🍫🍫🍫
Odmah sam ubacila koji keks i čokoladu 😀
Naša noć tako tako. ma u biti je super kad čitam vaše noći 🤔 buđenje u 2 i papanje skroz do 3 skoro pa opet u 6:30 i natezanje do 8 pa smo opet zaspali do 8:30. Sad opet papamo.
Tpol super za kumu! od kud je?
Sanjarka imaš koga u zg da ti ih pogleda na sajmu ovaj vikend u zg? još i sniženje ugrabis 😊 možda ih zbog toga ni nema na stanju tamo u dućanu..
Abies neka i ti imaš koju dobru noć 😊 Ide F svaki dan u vrtić?
Ilani nije ti lako 😮 imaš mesa danas za ručak? 😂
Ugolina jel ima zlica koji zub?
Jutro. mi budni od 6. spavala je od pol 8 pa se ne bunim. sad ce opet spavanac. taman se probudi pa idemo na mama I bebe jogu jeeej
Tpol na posao mm? nema sanse. ima temp prakticki bez prestanka vec skoro 3 tj, jako je slab, napor mu je otici pod tus...
Sanjarka nema nam kolica? onda ja idem na amazon 😁
Ugolina pa sto je bebolini? jadna ti, mogu samo suosjecat
Ne pamtim dalje. lijep dan vani
I moj slini i trpa ruke u usta sve više, a najviše voli gristi gazu/tetru. Imamo nekoliko onih manjih samo za to 😂
Jutro!
Mi bile na vjezbama bila nova teta prvi put. Isto odusevljrna,da se sr nema bas puno za radit. Pokazala par bitnih polozaja kao i Nikolini.
Btw ilani ima'l mesa od prekjucer? Ne znam kaj cu za rucak. 😂 propao mi plan da ce ostat jucer safta.
Mislila sam i do supernove da rijesim poklon necaku za sv Nikolu i rodendan ali radi sve od 9!!
Zao mi zbog losih noci. Pogotovo one kao sirenica koje su super spavale. Mare necu te plasit ali sa 3 mj su se svima noci pokvarile.
Od dohrane ja nuslim da cu malo usporit i necu uvodit vise nista ovaj mj. Lijepo papa tako da cu samo kombinirat jedno tjedan i pol.
Ugolina saljem hug,ako bude tesko danas sjeti se druzenja 😂😂😅😅🤗🤗
Mislim da je to to od mog mozga i pamcenja.
Ellie bravo za jogu ja sam sebicna da ona nije na sisi isla bi sama vjezbat. Jos uvijek nisam krenula,imam novu robu,vjezbe na stiku...ali navecer sam ili preumorna ili krrcem sa glancanjem. 😑
url=https://lilypie.com]
Btw rasturamo sa prijedlozima za novi forum!!! Di su nam proljetnice sa idejama? Tiny?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji