Evo nas s joge. prva s drugim bebabma. bilo nas definitivno previse (9 mama I beba). bilo I placljivih beba pa je sve bilo zbrda. zdola. Napravit ce dvije grupe pa cemo ici dalje jendom tj. ja cu ici solo jednom tj jos ako uspijem.
Ena bila super, gledala okolo bebe. dosle doma pojela kasicu I popila bocicu I spava ko velika.
Idem radit rucak pa cu do Ikee kad se bebo probudi.
Elle skuzila sam da je bas lose tm ali psto si rekla da je jako puno na pislu mislila sam da je ipak pokusao ic , znam da ima i takvih 😕😕 neka izdravi brzo
Kelj pa sto fali kelju hihi , al ne valja bez mesa, sutramare kuvaj kelj👍🏻
Mare kako bratova mala jesu se snasli?
Gdje je bellaru?
Vjeverica kuma je iz bihaca udala se u Zagreb, nemaju jos djece mozda ih 'zarazimo'
Danas je ruzno vali ali isle smo u ergu do trgovine, gleda van jedno 15min i onda zaspi 😀 Taj ergo mi je najbolja investicija mogu prodat kolica hahha
haha,znala sam,znala! na ljetnicama 2017 Halugica.Od prvog posta sam je skuzila.A javila se i za prijedlog za promjene na forumu.Koju si zabavu ima zenska!
tpol hvala na pitanju malena napreduje sa tezinom ali ne doji,nema mlijeka. malena ima problema sa stolicom,tesko kaka i tvrda joj stolica.
Sortiraj odgovore
Najstariji