Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    23. Studeni 2016. 13:31

Evo nas s joge. prva s drugim bebabma. bilo nas definitivno previse (9 mama I beba). bilo I placljivih beba pa je sve bilo zbrda. zdola.  Napravit ce dvije grupe pa cemo ici dalje jendom tj. ja cu ici solo jednom tj jos ako uspijem.
    Ena bila super, gledala okolo bebe. dosle doma pojela kasicu I popila bocicu I spava ko velika.

Idem radit rucak pa cu do Ikee kad se bebo probudi.

vjeverica8
    23. Studeni 2016. 13:54

Splićanke se krave na rivi danas cijeli dan 😂😂

Ugolina
    23. Studeni 2016. 13:55

Po kaj?bozicne ukrase

23. Studeni 2016. 14:11

Tiny, na "Ostalo" je tema.

TPol
    23. Studeni 2016. 14:24

Elle skuzila sam da je bas lose tm ali psto si rekla da je jako puno na pislu mislila sam da je ipak pokusao ic , znam da ima i takvih 😕😕 neka izdravi brzo 

Kelj pa sto fali kelju hihi , al ne valja bez mesa, sutramare kuvaj kelj👍🏻
    Mare kako bratova mala jesu se snasli? 
    Gdje je bellaru? 
    Vjeverica kuma je iz bihaca udala se u Zagreb, nemaju jos djece mozda ih 'zarazimo' 

Danas je ruzno vali ali isle smo u ergu do trgovine, gleda van jedno 15min i onda zaspi 😀 Taj ergo mi je najbolja investicija mogu prodat kolica hahha

23. Studeni 2016. 14:46

haha,znala sam,znala! na ljetnicama 2017 Halugica.Od prvog posta sam  je skuzila.A javila se i za prijedlog za promjene na forumu.Koju si zabavu ima zenska!

mare1989
    23. Studeni 2016. 14:49

tpol hvala na pitanju malena napreduje sa tezinom ali ne doji,nema mlijeka. malena ima problema sa stolicom,tesko kaka i tvrda joj stolica.

Ugolina
    23. Studeni 2016. 14:51

Ilani stvarno?? haha,jebote koliko slobodnog vremena i maste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.