Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    23. Studeni 2016. 16:07

Hahaha...a ludare...

Dosla iz setnje od dva sata, dijete se naspavalo,a mene noge bole 😂😂😂😂😂
    Isla radit kolac muzu 😍 ne zbog jucer sto me ...da ne budem prosta... zbog posla je nabrijan pa da ga malo covjek razveseli 😂😂

23. Studeni 2016. 19:01

Ugolina draga, čestitam ti!!!!  Evo upravo pročitala na proljetnicama da si ponovo u blaženom stanju! 😁😁😁😁😁😁😁😁

Ellie00
    23. Studeni 2016. 19:27

Evo nas iz Ikee.  bila sam dobra suzdrzala se..bebo dobio slinceke, vrecu I igracku.. uzela par bozicinih stvari, posteljinu I stvari za doma.

Bebo papao I idemo pavat

Ugolina koji kolac radila

Ellie00
    23. Studeni 2016. 19:49

I da,ja vam moram malo pohvalit svoju bebu. Danas bile na jogi pa sad u ikei. Dosle doma,papala je I malo se igrali, pocela trljat oci I stavila ju u kinderbet I zaspala je za 5 min. Ljubav moja

mare1989
    23. Studeni 2016. 20:44

ellie bravo za tvoju curu,ona je prava slusa mamu 😍

TPol
    23. Studeni 2016. 21:16

Gdje ste sve na viberu? 
    Ena je najbolja beba na forumu 😊

23. Studeni 2016. 21:22

Ma znam, ali proljetnice naše sad misle da si opet trudna 😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.