Sanjarka, dobijem li status majke odgajateljice, dobivati ću od grada i plaću i porodiljnu naknadu kao nezaposlena osoba. Tako da financijski ne gubim ništa. To je novi zakon u Zg, nadam se da će se održati.
Sretno mudrici, a ti se drži. Vratit će se ona začas :), mamino zlato s medaljom ili bez nje 💕
Sanjarka,tocno 7,8 budenja i cicanja😥
Joj,mogu mislit kako ti sad bez mudrice.Moja najstarija ce iza nove godine s vrticem cijeli tjedan u Grad mladih,tako idu svi predskolarci u Zg i vec mi muka kako cu to prezivit
Dama spava na rukama,idem je probat spustit i raspremit po kuci i lec.Drzte fige za manje budenja!
ilani to je super sto je gospodin Bandic smislio kad bi tako bilo i kod mene ja bi sutra odma na to pristala pa nek mi placaju 1000kn za to ja bi bila sretna. I ja sam radila u trgovini uzas za 2500knbez slobodnog danakatastrofa
Sanjarka jesi je vec 100 puta zvala? Joj ja neznam kakava cu bit mama sigurno cu dosadivat s porukama 😱
ilani super bi bilo da ti to odobre, sta tocno trebas za taj status? Ovde isto ima slicno tako mislim mora se polozit neki ispit i imat uvijete u stanu da se paze djeca
Bellaru hvala , moja mala zafrkantica 😀😀😀
Elle super neka si sve poobavljala...
Kod nas bili sogor i sogorica pa dosli i svekar i svekrva i tako svi oko male a ona gleda umirla se heheh prepala se ...i onda posle pocela plakat a oni svi otisli kuci hahah a neka bolje nego kad ostanu i pokusavaju umirit il gledaju sta ja radim, ja se odma uznervozim 😬
Brzinsko javljanje iz kreveta 😊 malo sam u gužvi i teško je uopće pročitati 3 fronte a kamoli ih pratiti i redovito odg.. 😱
Simon se zahvaljuje na čestitkama 😊
Ja sutra idem do city-a solo prvi put nakon poroda. rekla sam mm da se moram malo maknuti od kuće bez malog jer sam pomalo zaboravila tko sam 🙄 baš se veselim izlasku 😊
Laku noć mamasite 😘
.. poslala prerano..
Ajmo opet.
Illani pametna odluka. ja se nadam da cu dobiti produljenje porodiljnog bar par mjeseci.
Iako mm sve cesce spominje da odemo u inozemstvo i da prihvati onu ponudu.. vidjet cemo slj god
Mi opet dobili novu fizioterapeuticu. Zapravo nasu koju su nam dodijelili nismo ni upouznali jer je na bolovanju, pa nas secu.
Ena spava od 7. Mm nakon 10 dana sa mnom u boravku gledao tv, bolje smo 😁😁😁😁
Zelim svima lijepu noc 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji