Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    18. Studeni 2016. 17:26

Ugolina danas marljiva sve u 16!! Daj kolaca

Ellie00
    18. Studeni 2016. 18:25

Bellaru tata mi pokazao i kako promijenit al na novom autu se ne bavim tim sportom 😁. 

Mi papali uskoro cemo pavat

Abies
    18. Studeni 2016. 18:29

Ellie pa to je ok znati. Meni fora zarulju na autu mijenjat. 
    Pokloni, kao božićni su pa... Probat ću izdržat do 1.12. a znam da neću. Srećom tek drugi tjedan mogu.
    Bravo Ena za kašicu.
    Sanjarka kako mudrica? 
    Masha uživaj u putu.
    Bellaru pa mislim da je tako. 500m imam bez nogostupa, pa do semafora pola sata. I još do zgrada.. računam ti imaš 15ak min pješice. Tu bez auta ko bez nogu. 
    Vinogradska, mi smo išli na ono zadnje polje i nafaš se jednom mjestu. Jednom se parkiralo kod šumarije. Nije brdo al daleko onako u 38tt. Mogli su završiti i pokrenut novu bolnicu. Ah sustav.
    Idem neš mužu priredit za jelo kad dođe.

Ellie00
    18. Studeni 2016. 18:59

Abies bilo bi im vrijeme sa novu(e) bolnice.. od Petrove (ok sad su neki odjeli preuredjeni al isto s parikingom problem), Goljak isto  tako a ova Fran Mihaljevic je koma. kao da je vrijeme stalo. a Klaicevu da ne spominjem..
    Steta da nisu zavrsili onu famoznu novu bolnicu.. bili prolazli kraj nje kad smo isli na golf terene, tuzno izgleda.

Ellie00
    18. Studeni 2016. 19:12

Uzasno mi je pisat na ovaj mob, tipkovnica kao da je pomaknuta, isprike za greske

Ugolina
    18. Studeni 2016. 19:59

Gdje su nestale zene? gdje se skrivaju?? ja ocekujem nekoliko stranica,a doceka me nekoliko postova..bzvz..
    Ostalo mi malo detaljnije oprat kupaonu i kuhinju al to cu brzinski valjda obavit,nisu velke prostorije 😂..beb zaspala u roku 30 sekundi maloprije,budna od cetri pa zato valjda..sto mi ju je bilo zao popodne,  konacno sam muza zahaltala da mi stavi slike na zid u njenoj sobi sto je jos za krstitke dobila,a kad je busio te cetri rupe,ona je bila u kindacu,a ja drzala onu lopaticu za smece ispod busilice da pada ona prasina u nju..ajme kako se jadnica toga prepala,suze ogromne,sva je pocrvenila..zadnju rupu je sam busio jer sam ju odnijela,nek pada po podu,briga me.. doslo mi da placem s njom..bas smo glupi u pm 😲🔫🔫🔫 mogla sam ju tu minutu ostavit u boravku.. a jebiga,prezivjela je.. uzasno se boji glasnih zvukova..i onda moj glupi muz kupi najglasniji moguci usisavac na svijetu i sada mogu s njim cistit samo kad je on doma da ju cuva dok usisavam jer se jadnica boji..kaze on da se mora naviknut 🔫 pa jebote,necu da mi tu ima traume zbog jeb usisavaca..radije neg je sve prljavo

18. Studeni 2016. 20:53

Gumb očisti 

Vecer mame! 
    Evo pokušavam uspavati ovu moju nespavalicu malo ranije da mogu i sama u krevet. Nešto me hvata, drhtavica neka, bole sinusi, glava, grlo. 

Ugolina, baš mi je žao što se malena uplašila ali zaboraviti  će ona to. 

Ellie, da, uzimam status majke odgajateljice -  to mi je došlo kao naručeno,jer sam ionako mislila tražiti neki drugi posao. Radila sam u trgovini, radno vrijeme je grozno uz samo dva slobodna dana u mjesecu. Nekako smo to dosad gurali ali kako zadnjih par godina muž radi puno po terenu i uz malo dijete, povratak na posao bi bio nemoguća misija. Malo sam skeptična prema tom novom zakonu o statusu majki odgajateljica, ali živi bili pa vidjeli, zasada nam je to najbolje rješenje. Možda ću se sa vremenom početi baviti ozbiljnije nekim drugim, zanimljivijim stvarima. Na primjer malo sam prevodila na ruski za studente neke tekstove i jelovnike za restorane, bilo je zabavno a nešto sam i zaradila. Ali o tom potom. 

Vidim da mnoge od vas već nabavile poklon, a ja još nemam ni ideju. Čekam da mi sine! Ili da vidim nešto, za što pomislim - e, to je to!

mare1989
    18. Studeni 2016. 20:54

Vecer cure

mi bili malo kod mojih i bili na rodendanu od nevjeste,pa sam malo i gnjavila tetkino zlato jer je moja sirena spavala. Oni se cude kako je moja velika i napredna😁 a ne racunaju da je moja isto tolika bila kad se rodila.
    nemam pojma sta ste pitali jeste da sam procitala ali nista nisam zapamtila😖
    Poklon jos nisam kupila jer moram smisliti nesto lijepo.😍

Sanjarka88
    18. Studeni 2016. 20:57

Obožavam obozavam ovaj dio veceri kad sve rijesim sto imam, mali spava a ja sve 4 u zrak 😎😎😎
    Divota!

Danas bio lud dan. Cijelo jutro s mudricom pripeme za put. Pa odvela nju na bus. Ja i malac produzili u setnju. Posli oko rucka i njega. Brundao nije jedino u šetnji ostatak je za u top!
    Na kaucu se redovno uvuce izad naslona uz zid... kad ga jedan dan izgubim znam di ću ga trazit 😂😂

Bellaru ajme koji dani kod vas 😣😣 bas su vas izludili 😥

Curice 7-8 buđenja 😥😥😥 i svaki put se pristeka na cicu ili? 

Ilani mislim da ti je pametna odluka dat otkaz ako to mozete financijski popratit. Imas ti posla kuci puuuuno i nije to lako. Ti si zena, majka, kraljica! 😘
    Nije zatisje zbog vibera i tamo je mirno 😉
    Nadam se da se nećeš razbolit 😥

Sunshine tako bas nekad brzo narastu moj se kilavio sa 56 3mj a bozicnu pidamicu kupila 74 i dobra mu je 😱😱 ide to! Mudrica mi sa godinu dana nosila 74 vidit cemo kako ce on to pratit 

Masho kako prosao put? 🚗

Ugolina cek cek nisam skuzila? Ja budem 12mj a on svejedno moze 2 ili? 
    Picek je zakon 😂😂 koji kolac se radio? 

Miska sto se tice mudrice imam tremu sto je trenutno toliko udaljena od kuce 😱 nije nikad bila nigdi osim u krugu 15km na spavanju oooo. Sto se gimnastike tice nervoza je postojana al samo zato jer ne zelim gledat tugu kad ne osvoji medalju. Ima ih preko 100. Ona je talentirana al nije disciplinirana tako da.... pokušala sam je pripremit da nije bitna medalja bla bla... al znam je,  bit ce suza 😥
    A tvoju tremu mogu razumit 😥😥
    Najela se cura iz lijeve? 
    A za spavanje poremetio joj se ritam vratit ce se to na svoje 
    Pusti mamu nek gusta ako joj je to zadovoljstvo valjda nece u minus? 🤔
    Moja isto popizdila neki dan govori da ce mu kupit ogradicu/vrtic a vec mu kupila hranilicu i viper 😱😱

Ellie bravo za tvoju papalicu 😘 
    Koliko si cekala da dođe rješenje?

Sto se tice parkinga zar ga ne mozete produzit preko sms-a?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

18. Studeni 2016. 21:02

Miska, tvoja mama uživa u šopingu za tebe i unuku  pa neka. Takve smo žene, za djecu nam najveći gušt kupovati. 
    Bellaru, jesi uspjela snimiti vježbe? Baš me zanima kako izgledaju vaši vježbe. 
    Ellie,i vaši vježbe baš bih voljela vidjeti. Nama ovaj put dali samo bočno sjedenje i visoko oslanjanje na ruke kad je na trbuhu. Ništa više To  čaj nisu ni vježbe, već zadržavanje u određenom položaju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.