Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    18. Studeni 2016. 15:26

Mare od rebara do nogu??😱 nisam tako hrabra😂 ja se teroviram na mjestima gdje ima sala da ne boli😂 e pa ako muz ode u trogir ja odma zovem ovu da odmah se idem tetovirat😂

Masho uzivajte u slavoniji! Donesi nam malo kulenove seke😊

Ilani ako nema potrebe da radis sta se tice novcano onda i bolje da si doma.

Tpol ma neki danas i zatisje bilo i na viberu. Samo me docekalo preko 80 poruka😂  

Evo mi bili na vjezbanju..bilo ok..i defektologica mi dala neku hrpu papira za vjezbe masaze itd...rekla mi da svaki put misli da sam studentica kako mlado izgledam😜 ah ah
    Zurili nazad doma jer dosla frendica sa svojom curkom..slika na viberu😄

Mislim da cijeli vikend ne mrdamo nigdje osim sta cemo se kravit i vjezbat doma. 

Ubi me ovaj zagreb cijeli tjedan😩

Kakvi su planovi za vikend??

Abies koliko treba pjesice od mene do tebe?

Ugolina
    18. Studeni 2016. 15:30

Dobar dan zene!!! muz mi danas ima sl.dan pa smo isli prvi u plodine,tj.on je isao,a nas dve se druzile u autu,pa hzzo produzit porodiljni,a onda u novi kaufland tu u susjedstvu..mala bila supeeer jer je nakon hzzo zaspala,jedva stigli do auta da joj uvalim bocicu prije neg zaspe,hihi uspjela popit 60 ml 😂😂😂 i naravno da se probudila za pol h tak da je pocela cvilit taman na blagajni..
    Nisam znala da iako ja iskoristim cijeli porodiljni,da muz ima ipak dva mjeseca pravo do osme godine djetetovog zivota ukoliko se slozi poslodavac?!? eto,otkrice 😂😂😂😂
    Kaufland,sve super,sve pet dok im nisam vidla pekaru!!!!! dakle nemaju pult pa te oni posluzuju nego sve kao sam uzimas,a kruh i peciva su kao u posebnim prozirnim ko ormaricima..kraj svakog tog ormarica je hvataljka i jednokratne rukavice,al ne, svi guraju svoje prljave rucetine unutra,kopaju po tim pecivima,biraju,izvade kruh pa vrate, znaci odvratno nesto!!!! FUJ!!!! Nikada tamo u pekaru!!! odvratno!!! ajme kad sam pocela komentirat,a muz govori daj suti! daj suti! jel moras tako glasno?! Pusti u kurac! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂jos jednom-fuj!!!
    I kao budemo hot dog,a ono dva hot doga 20kn, cijeli picek 30.. i tak mi uzeli piceka za van..vjerojatno je to jedan od onih kaj ima sest krila i osam nogu 😂😂😂😂😂 inace nikada tako ne kupujem,gadi mi se picek ak nije domaci.. Aj reko danas sranjski rucak,juha iz vrecice,ledov pomfrit i taj picek il kaj je vec to 😂😂😂😂😂
    Kaj jos,peglala,napravila kolac,a u planu mi iskoristit sto je on doma da temeljitije operem kupaonu i kuhinju,a podovi su mi uzas i strava pa nek ju zabavlja..
    Dijete mi glumi dobricu pred tatom pa spava vec sat i pol..al budi se polako...

bellaru
    18. Studeni 2016. 15:46

Tpol slike na instagramu one gore kako se to vec zove 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Abies
    18. Studeni 2016. 15:57

Ilani mišljenja sam kao Bellaru

miska
    18. Studeni 2016. 16:21

Preletila na brzinu sto ste pisale! 

Simonu sretan 3 minic! 

Mudrici velikoj sretno na natjecanju, navijamo na najjace! Sanjarka imas tremu kad se ona natjece? Ja jos uvijek nisam svoju pobjedila kad gledam trke! Rekla sam da ce mi taj stres odnest 10 god zivota 🙈🙈🙈

Mila malo poremetila spavanja, bilo budenje vec u 2 i pol! Ne znam kad se zadnji put tako budila! Onda boca i do 8 nastavila!
    Ja se danas probudila a iz lijeve cice potok i sva majica se natopila! Ne znam kad sam zadnji put podojila normalno! Stavim ja nju jos uvijek ali nis skoro ne izade i samo se unervozi i jutros ne znam od kuda ta lijeva puna! Desna u strajku i dalje! 

Sinshine tako sam i namjeravala, pustit nju i zbrisat ali nakon onog vristanja od sinoc mama ne zeli ostat sama s njom, kaze da ju je strah! 😂😂😂 

Crazy bome tvoj malac dobar komad djetetine vec 😂😂 samo par dana razlike a tezi za kilu i pol od moje! 🙈

Bellaru planovi za vikend lezarina do nedjelje popodne! Onda idem u gorski kod svekica radit kobasice 😁😁😁
    Moram i do tete prije otic vidjet stan, cijeli su preuredili pa me zanima kako izgleda! 

E sad, mislim da pocinjem vec sad imat problema s mamom i njezinom kupovinom za Milu! Mislim znam ja da je njoj to gust i sve ali kako joj objasnit da joj ne treba 5 kapa i 3 para rukavica jer prebrzo preraste! Ja sam joj uzela dvije kapice jednu debelu i jednu tanju i ona otisla u bubamaru i kupila kapu za 170kn, koja je skoro ista ko ova moja za 9e!!! Svaki put kad dolazi k meni ili kad ja dolazim mene ceka paket robe za nju! Onda kupuje meni gace potkosulje carape! Sve je to lijepo ali zao mi da trosi toliko nepotrebno! Nije da bas ima neku veliku placu, sad ce se selit poslje nove godine i preureduju stan i imaju dosta izdataka ali ona kao da je poludila!

bellaru
    18. Studeni 2016. 16:46

Abies pol sata od semafora???😱

bellaru
    18. Studeni 2016. 16:48

E da sretni minici!!

Miska to je jace od nje i bolje ti popustit. Samo reci mama nisi stvarno trebala i to je to. Ovako ce se samo uvrijedit😕

Ellie00
    18. Studeni 2016. 17:14

Dan zene, 

evo i nas. Gotov je ovaj tjedan. Nadam se da ce sljedeci biti normalniji... Ena ujutro bila na cuvanju, morala sam obaviti hrpu stvari za sebe i mm i ovako sam bila puuuno brza. Sad sam jos bila kod mm doktora po nalaz krvi kad je ona spavala i sad bi treba malo pocistit al ne mogu.. 
    Ugl, mm je bolje. nije dobro, al bolje je nego je bilo...
    I da,kupila sam svoj poklon. Mogu sad vec poslat ili ? Sorite nisam zapamtila
    I vijest dana- Ena je popapala kasicu. Ocito joj bilo rano ili nesto. Sad lijepo jede. 

A sto se tice vrijedna i to... Kad moras, moras. Moje cure se cude kako idem sama na tehnicki i mehanicaru. Znam i ulje sama promijeniti i napunit akumulator. Jbg zivot te prisli 

Sanjarka Ena isto zeza s hranjenjem na bocicu. Sve radi kad jede. Sad si ju stavim na noge okrenutu meni. Tako mi ju najlakse nahraniti.

Crazy 25.01??? Imate gdje jos ici da to napravite? 2 mj je stvarno dugo...

Bellaru super za  vjezbe. i ti solo? Na Goljaku bar nema stepenica. Al ni parkinga. Vec 2 kazne dobila jer nisam produzila parking. grrrr

TPol i Ena spava po 10-12 h. A nisam nist radila  jednostavno je takva. Al da, dobro cure kazu- ja ju stavim u kinderbet cim postane razdrazljiva i trlja oci

Mare wow za tetovazu

Illani ipak otkaz? A status odgajateljice? Mozes to izganjat?
    Ja dobila rijesenje- na porodiljnom do 4.06. stvarno se nadam da ce  mi ga produzit...

Masha sretan vam put 

Ugolina i mm i ja smo se iznenadili za ta 2 mj porodiljnog. 
    A peciva- ja sam neki dan rekla dedi nekom u Lidlu da ima i rukavice i hvataljke da ne mora prljave ruke gurat unutra. samo me pogledao. 

Idem spremat bocicu mislim da bebo gladan

bellaru
    18. Studeni 2016. 17:25

Ellie promjenit ulje kao ispustit staro i stavit novo il nadotocit novog ulja? 
    Nema ni u vinigradskoj  stepenica al moram u brdo gurat kolica😓 a parkiram se dole na trg dr franje tudjmana. I da , danas pobrala kaznu, prekasno isla produzit parking.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.