Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    18. Studeni 2016. 13:44

Baby vjeverici sretan minic

18. Studeni 2016. 14:09

Dan mame! 

Mi dva dana već bavimo se papirologijom, odlučila sam dati otkaz i biti trajno doma s djecom. Pa dok dođem, treba  spremiti, skuhati, i svašta nešto obaviti. Nikolina baš ne pomaže ali ajde bar je vani u kolicima i u banci i u firmi i u  gradskom uredu, svugdje je dobra. 
    Ovdje se nešto slabo piše, nije valjda svi preselili na viber?? 

Simon sretan mali treći minic 💕💕💕 

Mudrici sretno na natjecanju! 

Sunshine, medo je baš baš cakani. 

Crazy, super si preveslala malca, haha, svaka čast. Dobro je dok pali. 

Mare, jel od južine koljeno podivljalo?

18. Studeni 2016. 14:12

Baby zaspala, idem pržit ribu. Valjda će toliko odspavat.

mare1989
    18. Studeni 2016. 14:25

ilani da od juzine 

Sunshine1
    18. Studeni 2016. 14:52

Simonu sretan minic!!🙋
    Riba u pecnici,beba spava,sve vise manje cisto,kava kuhana. Sad jos da je popim u miru bilo bi divno.
    Tpol nije bas 7-7.u 19 krecem da kupanjen,cica i zaspi u 19:30. Nekada u 19,nekada 20:30. Nekada se budi u 6:20 nekada 7:20. Sve je to meni ok. Budi se dva puta za jest. Oko 23 i oko 4. Nemam bas neki recept,tako mi od rodenja. Iako kad se zbudi 3 puta sam luda,razmazila mr sta je spavala do 3eg mj 8-3-8 😥🤗🤔
    Ja sam se pomirila da sr karaktrr ne moze slomit. Ako ce spavat ok,ako nr onda ko sanjarka stavim u viper ili medu igrackr i ignoriram. Ne driblam vise tolko po rasporrdu jrr sr ona mijenja. Cini mi se da ce imat dva duza spavanca kroz dan. A uskoro ce doc i vrijeme da spavaju jednom na dan i tak....

Sanjarka nas laze da je Petric zlocest jer ne pise po forumu nego se kravi pa krivi malog ljepotsna.
    Miska lijepo uzivajte kod bake i odmori,nek te tetosi. Ostavi je baki i na kavu!!!
    Curice jaooo i ja se nadam da su zubici,a mogucr i od banane. I Tena jr dosta nervozna kad ne kaka par dana. I ja sam 😂😂
    Baby isto laze da je zgodnic zlocest. Mislim da se sve bebe ne vole oblacit. Probaj zujat ko pcelica zzzzz to kod nas nekada pali 😀😎 ja zujim...ona gleda....i skafander obucen.
    Ellie vrijednica

Mi jele ksrusku-proso! Prefino joj je,kako ona samo mljacka😍
    I cini mi se da je izrasla 😍 jer su joj vec troje hlace 62 knap. Bodici jos ok. A mislim da je i vrijeme da i mi prijedemo u 68, ja pripremila tooolkooo divnih stvarcica a njoj se tak svidja 62

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    18. Studeni 2016. 15:03

Btw tpol crazy ti je dobro napisala,prati je. Tak i ja,kad su oci umorne,boje pink pantera 😀 kad zijeva i trlja oci i krevet. Nekad je to za sat i pol,a nekada za 3 sata. Sinoc se nije dala nikako ajmeee luda sam bila. I onda dode mm i ona se snjim igra kao da je odspavala 5 sati. S tim da nije on animirao nego ona sama pricala,vristala,valjala se. Znaci bila budna od 4-7 i onda nocno spavanje

Sunshine1
    18. Studeni 2016. 15:03

Od 3-7 bila budna

TPol
    18. Studeni 2016. 15:05

ilani a sta si radila? Koji posao? 
    Sunshine aha pa onda ok, moja cijelo vrijeme mjenja taj ritam znala je zaspast u 23 al sad je pomaknula na 24 a sinoc cak u pola 1 a to mi je vec malo previse heheh zato gledam kako da to malo pomaknem , 

Znaci svi ste na viberu, neznam dal da vam se prikljucim i i ako sam lrevise na faceu i forumu hihih i jos viber, al zanimaju me fotkice

mare1989
    18. Studeni 2016. 15:21

Moja cura odspavala 3h u komadu😲 bile vani i valjda je zrak iscrpio.sad se probudila i sva sretna prica nesto,vrti se i galami😁😁 jos pocela glumiti da kasljuca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.