Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    18. Studeni 2016. 10:01

Pozdrav žene!
    Danas dan sjećanja na žrtve Vukovara 🕯🕯🕯
    Sanjarka sretno mudrici!!! 
    Babycoming, uvedi slinčeke, a za pišanje zovi pedicu. Vodi računa o tome kad je on već umoran, pa kad se probudi, prvo premotaj, pa onda ponudi papanje. Da ne jede kad je već umoran... Nakon papanja na igru - babygym, puzle što već nek se razmaše i igrajte se, pričajte. Kad vidiš da trlja oči ili zijeva, lagano smanjit aktivnosti i u krevet. Tako je npr kod nas i nema nekih problema. Al svaka beba drukčija, pa eto, probaj možda upali. 
    Mi se bili upisat za uzv glavice i fizijatrijski pregled. Naručili nas za 25.01.!!!!! 🔫🔫🔫😭😭😭
    Moram Abies zamolit da mi pošalje one vježbice na mail...
    A Jakova sam ujutro dobila na takvu fintu haha, spremam se ja, spremim bebu, i Jakovu, ajde Jakove mama mora ići raditi, mama mora ići... Nije ni zucnuo, lijepo u auto i pa-pa 😎

Ugolina
    18. Studeni 2016. 10:09

Crazy haha

Meni muz doma pa idemo produzit porodiljni i u novootvoreni kaufland..al ja bi tako rado jos kaveee...nadam se da bu zlica dobra

Sanjarka88
    18. Studeni 2016. 10:19

Crazy mudra si ti mama 😎😎😎 
    Kad mama ide radit sve može 😂😂
    25.01??? 😱😱😱😱 do tad ce se sve samo ispravit 😑

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Studeni 2016. 10:20

Simonu sretan veliki 3. minic 🎉🎉🎉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    18. Studeni 2016. 10:39

Kavaaaaaaa😩😩😩😩😩

Moj se odlucio svaka tri sata budit od onih 7😭😭  danas sama na vjezbe. Treba gurat kolica uz brdo tu u vinogradakoj😓😓😓 sva sam mokra jer sam jaknu obukla a bez nje hladno😩

Budem vas citala kad zavrsimo

TPol
    18. Studeni 2016. 10:41

Simonu sretan minic! I svima dobro jutro! 

Kod nas opet problemi sinoc jedva zaspala i morala je plakat 10min pa se onda smirila s tim da je spavala malo na meni pa onda tek u krevet 😕... U polnoc zaspala..... Pocnem s uspavljivanjem cim vidim da zjeva , pa pocne s rukicama u oci ali spavat nece , jedva gleda al nista ... Popodne je dva sata spavala i u ergu pa eto mozda zato nece 
    Sunshine kako si ti postigla da spava od 7-7? Citam knjigu al nekuzim kako da ju prisilm da zaspi i kako da promjenim taj njen raspored
    Spavale smo do 9 u jutro budila se je al umorna sam pa neznam uopce kad
    Babycoming hmmm moja je isto neko vrijeme bila nemoguca za obuc, a sad joj pricam i moram gledat da je dobre volje inace nista od toga ... Al znam kako je to tesko kad sve ukoci nemozes nista 😬
    Elle ti si bila bas vrijedna, ja sve pokusavam vracat stvari an svoje mejsto al najvise nereda ja radim hahha..... Pa sta su zakljucili za tm da je mono sigurno? 
    Mare eto tvoja sirena te zezala u trbuhu pa je sad dobra 
    Crazy pozlatile ti se rijeci pa da bude moja dobra posle hehe .... Bravo za Jakova i vrtic

curicax3
    18. Studeni 2016. 11:04

Pozdrav cure!i sretan minic Simonu😘😘😘
    Meni se glava raspada,nocas budenje jedno 7,8 puta.Nadam se da su zubi.Al jeli bananu i jucer nije kakala pa mozda je i to mucilo.
    Sretno mudrici na natjecanju da mama bude ponosna😎😘

CrazyPuppet
    18. Studeni 2016. 12:53

Pa kaj je ovo, kakvo je to zatišje? Dobile budete neopravdani 😂
    Mare bravo za druženje, i ja moram svog napast 😎
    Simonu sretan minić😘
    Moj bebač malo pi*di, bemti jugo

Abies
    18. Studeni 2016. 13:25

Baš zatišje. Kakti kuha se čisti...
    Josip zeza. Nije ni moja bolja. 
    Moram po sina, a lijena sam spakirat petru zbog tih 5min

mare1989
    18. Studeni 2016. 13:27

Sretan minic Simonu

crazy nikad vremena uloviti pored ove bande

bellaru jesil smislila tattoo? 
    ja moram zvati svog tattoo majistora da dogovorimo termin i da nacrta tetovazu,jer planiram od rebara do noge da ide

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.