Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Studeni 2016. 07:40

Ajmo mame dižite se sta bi vi spavale kad ja ne spavam 😆
    Ovi moj grizli nece vise da lipo leži s menom ujutro u krevetu nego odma brunda moram se dignit isti cas, donesem ga u dnevni stavim u lezaljku i odma mir. Samo da se nesto događa kako cu ga isprasit po dupetu 😂

Ellie ti si bas vrijedna 👍

Sunshine ma nije puno i moj spava oko 12h uz buđenja 
    Ne stavljam navlaku. Uglavnom se vozimo u as a i nije jos toliko hladmo kod nas. Mislim je al suncano pa je ok. Stavim ga u polusjedeci odnosno prvi taj klik nije puno strmo
    Medo je odlican 😎

Mare mislim da i inace muskici kasnije krenu pricat iako nema pravila. Moja L je isto malo sporije to. No s 2 je sve pricala. Mislim da je s 2ipo svladala i zadnje slovo tj. R
    Mi smo imali budenje u 5h. A za druzenje s muzem 👍

Crazy bravo za tvog prvorođenca 😍

Odo moja mudrica danas na natjecanje i nema je sutra do cca ponoc 😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    18. Studeni 2016. 07:50

sanjarka sretno mudrici na natjecanju

moja cura je dugo imala problema sa izgovorom slova L,R,V pa smo je dugo ispravljali i ucili,a sin on super izgovara R,ali mu tesko reci G,K.
    ja zbog svog koljena sve manje i manje pokretna stepenice su mi kao penjanje na mount everest,cucanje i klecanje nemoguca misija.

Abies
    18. Studeni 2016. 08:03

Jutro. Kava da. Trostruka.
    Petra  pokvarila noć. 
    Ipak pop obradio muža. Htio ga upoznat i tema je bila smrt njegove mame. Došao kući razjeban na maksimum.
    Al dobio je potvrdu. Jeeej

Abies
    18. Studeni 2016. 08:14

Puzanje govor
    Sin od 3mj je vojnički puzao. S 10-11 se dizao na noge i uz ogradu pokoji korak. S 14 je baš prohodao tipa iz dvevnog do hodnika. Onda s 23mj lom i s 25 ponovo prohodao
    Govor s 2,5 je imao vokabular od 5 -10 riječi. Pitali pedijatra. Dajte mu vremena. S 3 ga molili da malo šuti. R odmah usvojio. Još gubimo V i L. Sad imam malo vremena za njega pa da to mogu vježbat.
    Ellie hvala na info 😘 super da ti muž bolje
    Sanjarka navijamo

Littleladybug
    18. Studeni 2016. 08:48

jutrooo 😀
    Sanjarka daj te kave ovamo 😁 glava mi je dva broja veca 😄
    sretno mudrici na natjecanju 💪
    Petric brunda ko medo, i dalje to ne mogu zamislit..on izgleda tako milo dijete 😀😀
    kod nas relativno ok noc, 8-2-5-7 
    bolje je spavao s 2mj nego sada s 4ipo 😂 aa i da borbe sa sisom su opet pocele, izludit cu vise..moram vam se pojadat..K je tako nervozna beba, ne moze ostat sam jer je to drama teska..apsolutno nista ne mozes vjezbat s njim..okrenem ga na trbuh, 2min mir iza toga je vec glava u podlozi i plac na najjace..presvlacenje je svakodnevna trauma za oboje..vec mjesec ipo dana se borimo i za to hranjenje, na kraju se on od nervoze i placa izbljuva..s bocom je ista prica..prije je u kolicima znao odspavat po 3 sata sad malo ubije oko i vec iza toga nece da bude unutra..a o nocnim budenjima vise necu niti pricat..recite mi da je to prolazno 😥😥😥 
    Ellie hvala za info o polulezecem, bas sam bila pitala prije par dana
    tm malo bolje, ide to polako al bitno da se vidi napredak 👍
    Abies ko je tu koga na kraju obradio 😂😂 bitno da je potvrda tu 😁

Sanjarka88
    18. Studeni 2016. 09:10

Babycoming samo se ti zali kome ces ako neces nama 🤗🤗🤗
    Prolaznooo je mora bit 😥😥😥
    Zeznute su te borbe s hranjenjem 🤔 mislim ne kuzim odakle im to uopce dode.
    I moj izvodi s tom bocom. Em je cupa vani, em je žvače... al dobro uspije pojest koliko toliko iako uvik ostane u boci. I bar se bljuckanje smanjilo.
    A po danu je cili ovaj tjedan AJME! Dobar je jedino kad ga nosim. E pa nepada mi napamet .
    I opet pizdeka odkad je oci otvorio. Idem ga sad uspavat nece opet. Uspavljujem ga u kolicima i sad mu vise nije pravo valjda. Ne dolazi u obzir da minjam. Neces zaspat? Ok izvadim ga i stavim u viper. Brunda al ignoriran 😥
    Nadam se da je kratka promjena.
    Sta radi kod presvlacenja?

Littleladybug
    18. Studeni 2016. 09:17

Sanjarka vristi iz petnih zila dok mu bodi oblacim i cili se zgrci i ukruti tako da i da hocu ne mogu to na brzinu obavit..ni jaketu mu ne mogu obuc bez placa..evo sinoc cisti primjer..muz naravno nije dosa doma na vrime pa sam ga opet morala sama kupat, dok je u kadi sve je super, smije se, sljapka rukicama nogicama..jesam li ga izvadila i krenila brisat vec je poceo grintat, al ajd ignoriram i radim po svom..medutim kad vidi da ga ignoriram on zaceni od placa,poljubicasti od naprezanja..i sto cu onda ga onako polugolog smirim, legnem natrag da zavrsimo s tim on opet prica iz pocetka..kazem, drama teska..i tako svako presvlacenje a s obzirom da bljucka nemiloce tih presvlacenja bude bezbroj..nije mi jasan nikako 😣😣😣
    mislila sam da su zubici al ni ti zubici ga nece bas mucit 24/7 vec mjesec ipo dana..ne zelim radit paniku bezveze,muz kaze pusti ga takav je..😥😥

Sanjarka88
    18. Studeni 2016. 09:23

Vis meni tvoj sin izgleda ko pravi cooler pa mi cudno ovo sto pricas 😂😂
    Sta se tice presvlacenja ocito to ne voli i mose se hebat da prostia. Nema sta drugo bit niti se tribas brinit jednostavno mu ne odgovara i na taj nacin iskazuje to 😥😥😥

hele
    18. Studeni 2016. 09:28

Dobro jutro!
    Ok noc. Al danas opet sama. Mm u vukovaru. Al bar dan lijep pa cu u setnju. 
    Sanjarka sretno tvojoj mudrici. Kazes petric se hoce nosat. Meni tako od pocetka. Raspadam se. 
    Baby i moj place kod oblacanja. Odmah mi se ni ne ide nigdje kad skontam koliko ce vristat. A i kad ostane sam nema negodovanja nego odmah vriska. Eno ga i sad nesto place al ja pihem kavu. 
    Ugodan dan zelim :-)

Sanjarka88
    18. Studeni 2016. 09:31

Ajme cure, meni 5 dana tako pa sam umornaaa ne mogu si zamislit da je tako zahtjevan onako oduvijek 😥😥😥
    Kapa dolje za sve vas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.