Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    17. Studeni 2016. 22:19

Jooj kako je lijep medoooo!!!😍😍😍 bio bi bas lijep poklon! 

Znaci sa 5 mj mogu stavit na kolica onaj sportski dio?? 

Crazy da... od svega se najvise igraju kablovima, kvacicama i kartonskim kutijama😁😁

bellaru
    17. Studeni 2016. 22:21

Tu je lakse...

mare1989
    17. Studeni 2016. 22:46

crazy djete skromno,dovoljna je kutija i on sretan

Jambica
    17. Studeni 2016. 22:59

To za sportski dio i mene zanima..u skafanderu mi jedva stane u as..ja ju vozam u sporskom u ravnom za sada, ali joj dosadno.blejati u nebo pa kmeci

bellaru
    17. Studeni 2016. 23:07

Crazy jesu ti se javili sa klokanice???

CrazyPuppet
    17. Studeni 2016. 23:16

Mare, znaju djeca dobro što njima paše, i obično su to neke ne-igračke od 10kn. Uže pa svak primi jedan kraj i igramo se vlakića. Samo treba bit pod nadzorom, jer nekad neke stvari i nisu baš 100% sigurne.
    Bellaru ništa nisu javili. Jel ima koja kakvu dojavu o sumnjivim profilima? 
    Možeš ti sportski dio i prije ako ti se spušta u vodoravno ili skoro vodoravno. Ja i u košari mogu dignut naslon u tri stupnja. Samo kaj moj malac već lagano knap za košaru.

mare1989
    18. Studeni 2016. 00:10

crazy moja djeca i dan danas obozavaju kutije i s njima se igrati i cak se znamo igrati satora😁 pokrijemo trepezarijski stol plahtom i igramo se.

Masha
    18. Studeni 2016. 07:04

Cure ja mislila vi na viberu  kad ino imas sta citat. probam se javit ksd spakujem svoje u vrtic i pisao!

Sanjarka88
    18. Studeni 2016. 07:12

☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍳🍳🍳🍳🍪🍪🍪🍪🍩🍩🍩🍩

Jutro! 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    18. Studeni 2016. 07:31

jutro cure

sanjarka moze jedna lagana kavica

Kako ste  cure spavale?

Mi smo imali jaaako dobru noc,zaspala u 21h probudila se u 4.30h nahranila je i evo jos spava.Sinoc smo se cak ja i mm uspjeli podruziti kako treba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.