Jooj kako je lijep medoooo!!!😍😍😍 bio bi bas lijep poklon!
Znaci sa 5 mj mogu stavit na kolica onaj sportski dio??
Crazy da... od svega se najvise igraju kablovima, kvacicama i kartonskim kutijama😁😁
To za sportski dio i mene zanima..u skafanderu mi jedva stane u as..ja ju vozam u sporskom u ravnom za sada, ali joj dosadno.blejati u nebo pa kmeci
Mare, znaju djeca dobro što njima paše, i obično su to neke ne-igračke od 10kn. Uže pa svak primi jedan kraj i igramo se vlakića. Samo treba bit pod nadzorom, jer nekad neke stvari i nisu baš 100% sigurne.
Bellaru ništa nisu javili. Jel ima koja kakvu dojavu o sumnjivim profilima?
Možeš ti sportski dio i prije ako ti se spušta u vodoravno ili skoro vodoravno. Ja i u košari mogu dignut naslon u tri stupnja. Samo kaj moj malac već lagano knap za košaru.
crazy moja djeca i dan danas obozavaju kutije i s njima se igrati i cak se znamo igrati satora😁 pokrijemo trepezarijski stol plahtom i igramo se.
Cure ja mislila vi na viberu kad ino imas sta citat. probam se javit ksd spakujem svoje u vrtic i pisao!
☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍳🍳🍳🍳🍪🍪🍪🍪🍩🍩🍩🍩
Jutro! 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro cure
sanjarka moze jedna lagana kavica
Kako ste cure spavale?
Mi smo imali jaaako dobru noc,zaspala u 21h probudila se u 4.30h nahranila je i evo jos spava.Sinoc smo se cak ja i mm uspjeli podruziti kako treba
Sortiraj odgovore
Najstariji