moja kcer je rano propuzala,a puzala je brzo da je nismo mogli stignuti😊 prohodala je sa 1god,sin nikad nije puzao a prohodao je sa 10mj. On pravi decko pozurio da hoda😁. Kcer je rano pocela pricati,a sin evo ima 3god i jos neke rijeci ne izgovara kako treba i nece bas da prica puno. Svi mi kazu da je to normalno za decke da ne pricaju,bas sam pricala sa patronaznom i ona je malo sa njim sjedila i pokusala pricati i rekla je da je on jako inteligentan ali je lijen za pricanje da se ne brinem nista.
Ovaj medek sa imebom je trebao bit poklon,al cura koja radi kazr da je navala u da joj nestalo,uopce jos nemam ideju i vjerojatno cu sve opet u zadnji cas sa panikom.
Sanjarka htjela sam te pitat za kolica...si stavila zimsku navlaku? Jel ga stavljas u polusjedeci,na prvi klik od sportskog? Ne kuzom kako ucvrstit donji dio navlake. Klizi mi dolje kad je stavim iako u sportskom setamo samo kad znam da cr spavat,inace as.
url=https://lilypie.com]
E vidjela taj cicak na kolucima ali ne i na navlaki. A mozda da bolje pogledam sutra hahahha
url=https://lilypie.com]
Ojla, ja sama klinci spavaju, mm dolazi kasno s puta.
Malac nervozan zaspao oko 6, preko dana skoro niš...Jakov i ja se igrali, malo bojanje, malo lego kocke, a vrh je bila kartonska kutija. 👍👍👍 Pa vozaj gore dolje, pa diži spuštaj, pa viri kroz rupice, pa škakljaj. Je*eš Fisher price 😂
Puzanje je super i za motoriku i za inteligenciju. Puzači obično malo kasnije prohodaju. Jakov puzio s 9mj, a prohodao s 14mj.
Inače je u jaslicama prvi počeo govoriti, i najnapredniji je u grupi po tome, a i crtanje mu super ide.
Eto da mama malo pohvali svoje zlato 😁
Ena, Tena i Nikolina, ja sam za vas danas nosila ljubičasto (malo zagasito ljubičasto, al ipak) 💜💜💜
Ellie hehe, još stignete vi jednog Jakova smućkat 😉 popularno ime u zadnje vrijeme. Ne sekiram se oko vježbanja. Sve će to bit dobro. I bolje da ide.
Viber isto samo polovično hvatam, ako sam prisutna u nekom trenutku se nadovežem, ako ne prošo voz. Ljepše mi ovdje.
Bebiceee budite dobre svojim mamama i ne zaje**vajte preko noći, ni preko dana... ni kad dođete u pubertet 😂
Cmok 😘
Haha,i meni tu bolje,preglednije nekako,a tamo teme piceeee,os nest komentirat vec proletilo 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji