Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    17. Studeni 2016. 21:27

moja kcer je rano propuzala,a puzala je brzo da je nismo mogli stignuti😊 prohodala je sa 1god,sin nikad nije puzao a prohodao je sa 10mj. On pravi decko pozurio da hoda😁. Kcer je rano pocela pricati,a sin evo ima 3god i jos neke rijeci ne izgovara kako treba i nece bas da prica puno. Svi mi kazu da je to normalno za decke da ne pricaju,bas sam pricala sa patronaznom i ona je malo sa njim sjedila i pokusala pricati i rekla je da je on jako inteligentan ali je lijen za pricanje da se ne brinem nista.

mare1989
    17. Studeni 2016. 21:30

Ellie ti si bila danas pravo vrijedna,super da tm malo bolje

Sunshine1
    17. Studeni 2016. 21:32

Ovaj medek sa imebom je trebao bit poklon,al cura koja radi kazr da je navala u da joj nestalo,uopce jos nemam ideju i  vjerojatno cu sve opet u zadnji cas sa panikom.

Sanjarka htjela sam te pitat za kolica...si stavila zimsku navlaku? Jel ga stavljas u polusjedeci,na prvi klik od sportskog? Ne kuzom kako ucvrstit donji dio navlake. Klizi mi dolje kad je stavim iako u sportskom setamo samo kad znam da cr spavat,inace as.

url=https://lilypie.com]

mare1989
    17. Studeni 2016. 21:35

sunshine bas interesantan medo

Sunshine1
    17. Studeni 2016. 21:44

E vidjela taj cicak na kolucima ali ne i na navlaki. A mozda da bolje pogledam sutra  hahahha

url=https://lilypie.com]

CrazyPuppet
    17. Studeni 2016. 22:05

Ojla, ja sama klinci spavaju, mm dolazi kasno s puta.
    Malac nervozan zaspao oko 6, preko dana skoro niš...Jakov i ja se igrali, malo bojanje, malo lego kocke, a vrh je bila kartonska kutija. 👍👍👍 Pa vozaj gore dolje, pa diži spuštaj, pa viri kroz rupice, pa škakljaj. Je*eš Fisher price 😂
    Puzanje je super i za motoriku i za inteligenciju. Puzači obično malo kasnije prohodaju. Jakov puzio s 9mj, a prohodao s 14mj. 
    Inače je u jaslicama prvi počeo govoriti, i najnapredniji je u grupi po tome, a i crtanje mu super ide.
    Eto da mama malo pohvali svoje zlato 😁
    Ena, Tena i Nikolina, ja sam za vas danas nosila ljubičasto (malo zagasito ljubičasto, al ipak) 💜💜💜 
    Ellie hehe, još stignete vi jednog Jakova smućkat 😉 popularno ime u zadnje vrijeme. Ne sekiram se oko vježbanja. Sve će to bit dobro. I bolje da ide. 
    Viber isto samo polovično hvatam, ako sam prisutna u nekom trenutku se nadovežem, ako ne prošo voz. Ljepše mi ovdje. 
    Bebiceee budite dobre svojim mamama i ne zaje**vajte preko noći, ni preko dana... ni kad dođete u pubertet 😂 
    Cmok 😘

Ugolina
    17. Studeni 2016. 22:19

Haha,i meni tu bolje,preglednije nekako,a tamo teme piceeee,os nest komentirat vec proletilo 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.