Llr da fucking kuma stefica😬 ma ekipa zna cim se bavimo pa bi bas htjeli doc to vidjet😬😬 💩💩💩💩💩💩 a ne mozes rec da ne mogu doc jer sta ce selo rec💩💩💩
Ma da ti muski sta si ne znaju sami nista doma...strava...mislim da abies ima takvog svekra jel?😄
Tpol ja si mislim ma gdje si ti vidjela brok poruka i onda skuzim i pogledam sebi 1848😵😱😨
I da eto malena zaspala (od 9h mlati). 4sranja zasad. Ma iduće mogu i blizance bedinjat
Kuma Stefica hahahahjaa za krepat. Meni sveki rekla isto da bi netko dosao,zaboravila sam. Isto tako mi je zaboravila rec da je sestricni od mm kad je odlazila preko bare digla pilule na moje ima jer ih tamo valjda nema,i to za 6 mj. Divotica,srecim nisam isla nista dignut u apoteku.
Bas ja gledam app i da nema povrca,a npr sad gledam kasice koje sam dobila u babinje....brokula 4+???
Pricekat cu jos. Jos cu u 5om mj bananu i mrkvu i onda kombinirat
Ako sam ja dobro skuzila onda su te rizine od Lina zapravo rizolino?🤔
url=https://lilypie.com]
Abies sokiralo te da ce svekar doci?😁😁😁😁 onda sljedece idi na blizance😀
Susnshine kako je ona ma tvoje ime pilule narucila i kakve sunto pilule? Svasta..sveki ti je biser😐
Bellaru kontracepciju,ne znam kako se zovu. Sveki zna ginica paje otisla k njemu i zamolila ga. Jos mi to ta cura rekla,a jedno 10 puta ponivila kao sad kad ti ne smijes moze na tebe. Jedva cekam da dode sveki da je pitam kad mi to mislila rec! 😤😒
url=https://lilypie.com]
Abies tvoja sere ko vidra, moj pisa ko hidrant hahahahaha 😂😂😂😂
Sunshine tvoja sveki isto iz porodice bisera 😏 boze sacuvaj
Bellaru fucking kuma stefica 😂😂😂
mi se spremili da cemo u setnju kad ono kisa okrenila..pa smo odustali..kravit cemo se na kaucu,muz nam otisao po vrucu cokoladu i onu novu milku s kikirikijem..mali spava..😀😀
Ojla... Bellaru i Sunhine ma nema do rodbine 😂😂😂 pogotovo muževe 😂 strava, ja bih iz kože iskočila od bijesa
Razotkrivena tinchy, čekamo sljedeću inkarnaciju 😂😂😂
Mi se najeli bakalara, ekipa sva u horizontali, jedino ja ne spavam
Umro Leonard Cohen 😢
Sortiraj odgovore
Najstariji