Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    11. Studeni 2016. 12:55

Ja sam svojoj dala povrće. I dva dana u to ubacila krumpir. Fino ide. Al bolje mljacka voće. Iduće će bananu. Ma na živce mi ide 3 dana isto zbog reakcije

bellaru
    11. Studeni 2016. 13:17

Ugolina a ja kad se uzivim u raspravu povisim ton a da nisam ni svjesna pa popizdi na mene😞 daj tih kolaca

Ma jesam vam rekla da je i mono tina i da se dopisuje sama sa sobom. 

Ellie brz oporavak muzu i pazi na curku!😘

Sanjarka ma ja cu pocet sa mrkvom i onda tim rizinom da ne krenem sa vocem jer ako ce bit na mene po pitanju hrane nece mi kasnije htjet povrce nakon voca😓 
    Gdje ima kupit ti rizinih? Vidjela da pisete dm ja mislim. I dal ih miksas il odmocis samo? Nadam se da necu to sve zaboravit😁

Babycoming  a nadam se...koliko god mislim da me to toliko ne dira..kroz ovakve stvari vidim da me dira..tj da je ostavilo neke posljedice. Da moj sin digne ruku na zenu mislim da bi ubila Boga u njemu. 

Meni sutra dolaze jedni gosti...od muza prijatelj i zena i klinci..a oni cistunci teski..a ja nimalo..i sad mi je to stres😓 a mi njima nismo isli gledat ni jedno dijete😓 

A jucer dobijem poziv sa nepoznatog broja..kaze zena: ja sam kuma stefica, pricala sa tvojom svekrvom, mi bi dosli vidjet karla ...ja ono WTF?? zovem muza a muz nema pojma tko je zenska😂😂 trebalo mu je jedno 20 min da pohvata da je to mama od njegovog krizmanog kuma. Eto dosle bi ona i snaha. Rekla ja fino sverkvi nek i ona dodje sa njima..sta cu ja pricat sa dvije nepoznate osobe. 
    Muz popizdio. Nije ljude vidjeo ne znam koliko dugo.

11. Studeni 2016. 13:33

Dan žene! 

Zvala sam doktoricu za nalaze, sve je nešto na granicama. Rekla je ako zakuri, sutra da idem na hitnu ponavljati nalaze i dežurnom pedijatru. Danas mi je baš placlivai sva nikakva, non stop na cici. Nadam se ipak da nije ništa. 

Pratite li sapunicu? Bonita razotkrivena!I ja mislim da je Mono ista osoba.

lan@luk@rit@
    11. Studeni 2016. 13:55

Bellaru kuma Štefica???😂😂😂

Baby nažalost ni inače se baš ne oslanjam na nju...komodan tip je (da ne kažem sbican)napravit će sve ali kad njoj to odgovara pa mi nije od pomoći...

Šta se tiče očeva nismo nikad imali neki poseban odnos,uvjek sam bila vezana više za mamu..
    Danas imamo dobar odnos,uskoci kad mm radi ako treba za školu,trening itd.
    Važno mi je što smo mm i ja ravnopravni u odgoju i drugim obvezama,baš zato što kod mojih to nije bio slučaj.
    Npr.došla kod mojih, mame nije bilo kući,došli neki gosti nenajavljeno,a otac se uzvrpoljio ,kaže duso ajde izvadi ti sok,narezi bla bla..samo sam mu rekla ma ajde ti to ja se ne snalazim po vašoj kuhinji..preznojio se dok je sve servira.."gušt "mi ga je bilo gledat..inače mater sve radi jer on "nezna"..35 god. Braka on nezna na mjsec bi ga ispalila 😏😏samo robu zna stavit susit?!!Uglavnom Bože sačuvaj...
    Uvjek sam mami govorila imaš troje djece a ne dvoje..

bellaru
    11. Studeni 2016. 13:57

Sere ko vidra😂😂😂😂😂😂😂😂 moj je jucer 5 puta!!!!5!!!danas za sad 2!

Gdje kupis te pahuljice? Ima tog tu kod nas? 

Ilani nadam se da ce curka biti dobro i da nece zakurit  😓 

A da ova bonita je show. Kako ju prcaju ove. 😂

mare1989
    11. Studeni 2016. 14:05

curke mene kosa od ovog sampona nenormalno otpada i glava me uzasno svrbi.
    nikad nisam imala problema,a sad poludi

TPol
    11. Studeni 2016. 14:09

Hahha abies sere ko vidra 😂😂😂
    Crazy dobre fore sa wifi

Mi smo bili kod pedijatrice sve je u redu, to sto se cuje u nosicu kaze da kaoam fiziolosku i da je uglavnom jer je zima i od grijanja . Tako da eto imala sam pravo al sta cu kad dosadna mama ajde ajde , i prikljucio joj se muz.
    Tata je juce dosao pa bijezim s neta malo da sam s njima, tukli me jesu al nisam im zamjerila valjda nisam dozivjela kao nasilje ili nisu pretjerali? Samo ne bolim sto se deru zato je mm poprilicno tih . A mama mi kaze da sam tvrdoglava ko konj e pa jesam kad ju vise ne moram slusat 😛😛

Hahah i ja pratim sapinicu kod ljetnicam ali mislim da mono nije jer ima puno poruka , skoro 400?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.