Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    10. Studeni 2016. 14:41

Sandrich dobro jutro u pola 10?😱 rekli smo bez takvih provokacija 😀😀

Strije? U trodnoci niti jedne,kasnije popucale sise jer sam bila ravma ravna. A linea negre stameno stoji i ne planira se povuc 😥😥
    Ejic u pravu si da im treba pokazat granice. Sad su vec prepametni,sta ce bit kasnije. Evo T danas zaspala bez problema i nepotrebnog magarcenja ko inace. Stavila je u zibku pustila zvuk i mazila je po licu. Ne kuzim kakav je problem to napravit svaki put!!!

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    10. Studeni 2016. 14:41

Sunshine!!!! bravo za tenu!!!!!! prava curka!!!!!

CrazyPuppet
    10. Studeni 2016. 14:42

Sanjarka batine sam pokupila kad sam u 9 navečer gledala neki film na tv-u, dođe stari nadrkan i ugasi mi, a ja sam imala živca opet upalit. Prvo me izmlatio, a onda zgrabio za kosu i vukao gore dolje po kući. Godinu dana sam izmicala kad god bi mi se tko približio. 
    Kažeš oženot će se sin... Ajme meni još 30godina 😂😂😂
    A porod, joj nisam mjerodavna jer moj prag boli i moj termometar nisu u skladu sa standardima. Ali ovaj porod mi je bio malo nasilan.
    Vreća c&a 👍
    Ellie nadam se da nije niš ozbiljno. Neka ga dobro pregledaju!
    Sunshine bravo za malu Tenu! Prava vježbačica! 😘
    Mishka 😱😱😱 provalaaaa!!! Strašno! Zaključavaj se ženo!
    Potpisujem sve rečeno za granice i odgoj. Al od batina u našem slučaju nema baš nikakve koristi. Malac je tvrdoglavac, pa moramo biti diplomati 😂😎

Ugolina
    10. Studeni 2016. 14:44

Crazy,stari ti je lud  😲😲😲😲😲😲😲😲😲😠😠😠😠

Sunshine1
    10. Studeni 2016. 14:50

Curice nisam cula za tu kontracepciju,zvuci zanimljivo. Bas cu proucit. Meni moj dr rekao da dok dojim pilule ne. A gumu ne podnosim i ne zelim. 🤗🤗🤗
    Misha super za prospavanu no,ponovili se. Jaoooo prospavana noc 😍😍😍
    Ellie nadam se da nece bit nis ozbiljno sa tm
    Hele sve ti je oprostila 😍😍😍

Abies
    10. Studeni 2016. 14:52

Mare śuper tene!!!!
    Miška aaaaaaaaa provala. I moji imaju takvu kvaku, vani kugla i samo ključem možeš otvorit.
    Pokloni za bake djedove. Mi smo prije kalendar. Svaki mjesec slika sina. Od rodilišta pa star ravno 1mj.... I na kraju iz šetnje trgom u adventu jer nije napunio 12mj. Al bajni studio foto jaska je uje*o kalendar pa je sliku naziva svibanj stavio u lipanjski mjesec. A lipanj.jpg (il koji već format) na svibanjski mjesec.
    Sad mislim opet tako kolaž sina i kćeri al možda u tisku. Kod ovih kretena ni da mi plate.

Sunshine1
    10. Studeni 2016. 14:54

Mare aaa tene su predobre!!!
    Ja bi.

Misha zakljucavaj se,ima toga kod nas. Po selu se poceli ubijat i provaljivat,uzas. A kamoli u gradovima.

Mm isto bio u lidlu mi smo dobile haljinicu i szramplice. Moja vjezbalica jos spava 😂😂😂😍😍 umorno malo. Idem stavit u pec i zavrsit rucak

mare1989
    10. Studeni 2016. 15:11

miska ja bi alarm ugradila  ja sam plasljiva haha

kontracepcija vadi ga van,za sad,a vidjet cemo dalje

uykmyjh
    10. Studeni 2016. 15:13

E da, nisam se ovdje pohvalila, mm jutros pokupovao sve moguce u lidla i to bez da sam ga ja trazila 😍😍😍👍 ja mislila popodne ici 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.