Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    10. Studeni 2016. 14:11

Kontracepcija? kaj je to? mi se vodimo dobrim starim vadi ga van sistemom..mm je pouzdan po tom pitanju.. ostala sam trudna od prve tek onda kad smo se dogovorili da je dosao taj dan 😂😂 

Miska 😲😲😲😲 jebote led ovo za provalu.. ja se hb ne mogu zaboravit zakljucat jer nemam izvana klasicnu kvaku tak da se ne moze izvana otvorit bez kljuca

Ellie,visoka temp obicno znaci da je negdje neka upala,kaj ne?! 😲 velis da je krv ok?.. Ma bit ce sve u redu,samo da ode dr.!!!!

Porod???!?? ma porod je mila mater naspram trudnoce!! porod bi mogla prezivjet jos jedan bez obzira na onaj uzas u radaoni,ali trudnoca 😲😲😲😲😲 fuj fuj fuj

Sunshine1
    10. Studeni 2016. 14:13

Da vam napisem izvjestaj sa fitnessa pa idem citat dok se ne probudi.

Teta dole u dvorani pitala zasto nismo dosli ranije? Pa valjda jer nije bilo potrebe. 🤔 ja bila sva na iglama jer je taman bila za spavat,i u cekaoni zijev zijev zijev,reko sad ce svaki cas,al ce bit dreke unutra.
    Frajerica gledala okolo,pokazala se u najboljem svjetlu,porazgovarala sa svojom fitness partnericom Vanesom. Samo je Vanesa godinu dana ali su se kuzile. Uglavnom rekla je da smo joj mi danas bile najbolje 😄😄😄😇😇😇😇🙌🙌🙌 nema puno ispravaka,zapravo nema uopce puno posla. Kod fizijatrice je valjda sve izgledalo puno gorr jer nije bila dobre volje. A ne znam vise. Takoder su jako zadovoljni jer bejbihendlamo i vjezbamo. Sada ceno samo rotiranje i kretanje prema sjedenju. I cudila se kako bi frajla sjedila vec! Sad ispada da joj bas dobro ide 🤔😇😍
    Zaspala je cim smo izasli iz bolnice,pretumbavanje u autu i iz autu nista...evo vec proslo sat vremena. Ja pripremila rucak i pijem drugu gudaru. Trazila sam samo da nam premjesti termin a veli nemamo vam nista jer je prosli tjedan poslala jedno 15ero na vjezbe,samo srijedom u 7:45. Ma mozee,prodano,ko stvoreno za nas!! Sad samo moramo kupit one puzzle i vjezbanje na kvadrat. Idem citat sta su 🐐🐔 napisale,danas nesto veselo,imam cini mi se jedno 8 str

url=https://lilypie.com]

mare1989
    10. Studeni 2016. 14:18

dobar dan curke

Mi sad dosle sa uzv kukova,sve super. Jos se frajerica smijala 😁
    Stigle nam tenisice,trakice mm kad je vidio kaze stvarno😁😁 pazi da ne podere od nosanja😂
    Jos sam usput navratila u lidl kupila stramplice dvoje i trenerkice😁

Sunshine1
    10. Studeni 2016. 14:24

Jebeni ocisti,a tako sam se trudila pisat sa dva prozorcica. Idem opet😭😭

Sunshine1
    10. Studeni 2016. 14:30

Crazy nema nista lose u tome da ga malo lupnes po guzi,ja sam za to. Pa kako im inace stat na kraj kod tog valjanja i vristanja.
    Ilani ozbiljne cure? Bravo za nikolinu i reagiranje na ime. Tena se stalno smjeska ali rijetko kada glasno,bas sam ljubomorna na vase smijalice. Valjda je na mene,svi mi kazu da sam preozbiljna i da se moram vise smijat.
    Masha mi idemo van bilo sunce ili kisa. Ujutro kratki u dvoriste 15,20 min popodne setnja 30-60 min. Ako je kisa onda smo pod balkonom.

mare1989
    10. Studeni 2016. 14:31

mare1989
    10. Studeni 2016. 14:32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.