Ovo s pod exivanjem jajnika bas je dobra ideja, a moze se posle odvezat ili je to za trajno?
Elli neka ozdravi tm brzo bas kao sto Ilani kaze nemoze bit od ničega temperatura.
Ja se spremam idem s mojoj do pedijatrice jer kad dise kao da hropče al meni se cini u nosu a ne u plucima, i nadam se da je tako. Ali za svaki slicaj ide provjerit , bas joj se ta prehlada otegnula :(
Ejic evo dopodne smo je bas mama i ja kupale i to potrbuske malo manje se derala ili nam se to samo ucinilo neznam hehe .... Pokusat cu jos koji put
Dijete spava 💪
Papali prvi put marelicu u kombinaciji s bananom. Voli sve voce tu nema greske. Vidit cemo za 3tj kad uvedem rucak.
Bili nesto do Splita. Smrzli seee. Mora mu mama kupit zimsku kapu ova tanka proljetna bas i nije od neke pomoci.
Crazy to ti je famozna draga godina puno zivaca ti želim od sad pa nadalje ti uopce nece bit lako al ozenit ce se on kad tad 😂😂
Dobila je mudrica po guzici kad je bila manja svaki put mi tesko palo.
Sad mi dođe da joj zalipetam samo takvu trisku kad mi bahato odgovori i gleda me u oči al nemam srca 😩
Sta si napravila kad te stari prebio?
I ja se jednom nasla u toj situaciji kad sam imala 16 godina. Malo sam zabrljala 😂 da mi nije bilo brata koji je ocu prepriječio put u sobu s cijevi od usisivaca popila bi i ja batine 😂
Dobila ih samo jednom u zivotu kad sam s 4 godine pretrcala preko jadranske magistrale. Ni prije ni posli, ma ni trisku. Stvarno nas nisu mlatili
Sandrich vreće ti ima manje vise svaka trgovina robice. Pogledaj u baby centru
Deeka mi imamo centralno grijanje i palim ga cim se probudim a njega ne vadim iz vrece dok se stan malo ne ugrije 😁
Hele si se tesko odlucila na podvezivanje jajnika?
Zašto mislis da ćeš izgubit krvi? Meni su prve 3 menge bile uzasne i mislila sam da cu se onesvijestit koliko mi se vrtilo. Napokon se smirilo sad prosla 4. bila med j mlijeko
Jos se mislim dal sam prerano prestala pit željezo jer su mi rekli da ce mi trebati mjeseci i mjeseci da krv popravim
Ilani bolje i bodici nego ništa 😂😂
Kad ce nalazi?
Bitno da sin tebe pita moze li 👌
Tpol javi sto kaze ped
Ellie bas mi je zao sto vas to sad brine. Po krvi ne izgleda kao viroza?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ellie nadam se da ce bit ok.
Moj hropce kad se najede..al mislim bas iz grla i kad promjeni polozaj prestane.
Mi isto grcevi, stenjanje hoce li vise proc??
Ak sam ista naucila o odgoju djece..kao majka djeteta od 4,5 g koja je sve zivo procitala skuzila sam da se djecu moze podjelit na lako odgojivu, srednje odgojivu i teze odgojivu. ak dobis teze odgojivu (karajter, geni) mos se *ebat da prostis. i bit dosljedan i postavljat granice. ne pomaze nist. mislim da je moja srednje tesko odgojiva. i da, nalupam ju koji put po dupetu.al mislim da nis ne pomaze. budem jadna ja..a ona mi zadnji put dosla poslje, zagrli me i kaze: nemoj bit tuzna mama, sve sam ti oprostila!!!
Nema osipa ni nista..traje od petka u mahove temp..standardna kvrna slika ok. jucer privtno internist poviseni enzimi, anemija I hormoni stitnjace na granici
Idemo kod njegovog dr sad pa cemo vidjet
Jos me nisu promovirali u admina 😠😂😂
Citam tamo na fejsu u nekoj grupi odgovore na pitanje jel porod strasan. Osjecam se ko debil sto meni nije sve prošlo isti sekund kad je bebo izaša i sta nisam isti sekund zaboravila 😩
I da citam radosnicu. Petar se poceo smijati na glas sa 3ipo dok bi ga škakljala...
Prije 2 dana citam clanak da bebama skakljanje nije niti malo ugodno pa ga sad vise ne skakljam 😩
I da!
Mislite li bakama i djedovima poklonit za Bozic nešto vezano uz bebu? I ako da, sta tocno?
Sanjarka ja sam narucila par kuglica staklenih s Eninim imenom I to cu poklonit sestri, teti I hm svekrvi.
Dobar dan mamice! Ja vam imam super novost! Moja ljupsi je prvi put PRESPAVALA NOC! 🎉🎉🎉🎉🎉
Spavala do 7 ujutro pa jela pa produzile nas dvije do pola 11 😆😆😆
Danas konacno i kod nas u lidlu djecje, ali sam jucer izvukla i oprala punu masinu nove robice koja joj je sad za nosit tako da nisam nikud isla ner znam da bi opet nakrcala kolica a stvarnooo joj ne treba nis, nece ni ovo iznosit! Nekako mi se sve to cinilo skroz veliko kad ono jucer isla provjerit i skoro joj sve vec dobro, uopce ne znam kad je tako brzo izrasla! U 3 mje se izduzila za 10.5 cm, i skoro pa poduplala porodajnu, nije to bas malo!
Sinoc kod nas show u zgradi! Dolazi mm s nogometa u 11 sati, ja otkljucana, lezim na kaucu, kaze on pa sto ti ne vidis i ne cujes nis sto se dogada, ja ono ne, sto bi trebala!? Uglavnom hrpa policije, 3 psa, sve svjetli od reflektora auta! Provalili u zgradu kroz garazu, jedan susjed naletio pa su ga suzavcem dobro naspricali, zavrsio na hitnoj, provalili u stan na 4 katu i onda nisu stigli pobjec nego se skrivali po zgradi! A ja otkljucana!!! Jednog su ulovili, drugi im je nekako zbrisao! I to se dogodi sad kad mm ide ca a ja s njom sama ostajem! Moram i ja taj suzavac nabavit! Glavno da imamo ulaz na sifru i 100 kamera u zgradi i blendirana vrata, ocito nis ne pomaze! 😮😮😮😮
Vratimo se na nase teme, uglavnom mm kaze za moskvu da nikad u zivotu nije vidio toliko luksuza i bijede istovremeno, da je u biti cijela Rusija takva! Kad su bili na OI u Sociju podignuli su takav zid oko cijelog sela da se ne vidi ona sirotnja u barakama okolo, a potrosili novaca najvise od bilo kojih igara do tad!
Masha nisi ni losa mama ni zena, samo je takav dan, dode svima nama!
Van idemo svaki dan po 1h min, jos je uvijek u kosari pa joj obucem skafander i pokrijem dekicom, kapu na glavu i super joj je, jedino jos nisam na cisto da li da kupujem vrecu za sportski dio ili ne!
Crazy ti zeno imas konjske zivce, mogu popustit koji put, nece mu nis bit ako si ga malo po guzi!
Sandrich ti si pitala za vrece? Meni se najvise svidaju one koje imaju rukave i ima ih u c&a i rukavi se skidaju tako da je prakticna skroz! Mislim da je cak danas neki popust tamo na sve!?!
Kontracepcija- nastavljamo s vadi ga van i to je to! Pilule se meni je isplate i tlaka mi to a da si nesto unutra ugradim mislim da bi poludila, ja ni tampon onaj minimalni ne mogu imat 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji